eyvallah hocam bunlar yeni müşterilere açık değilmiş. Müşteri hiz. o şekilde bilgilendirdi. açık olsaydı geçme niyetim vardı işin aslı. Benzer ücretlere başka bir kampanya varsa bilgilendirirseniz sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 19 Ocak 2025; 14:47:19 > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1550. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu hafta sonları türktelekom fiber 1 gbitlik pakette çok ping ve paket lost olmaya başladı. Arıyorum sorun yok diyarlaralar. Bu nasıl mantık anlamadım ya prime ayrıcalıklı aboneymişim böyle ayrıcılıklı abone mi olur.
-
Hocam bu kampanya sadece TT müşterilerine mi özel acaba ? Yok mudur geçiş yapanlara böyle bir hak. MH böyle dedi ama pek güvenemedim MHdeki görevliye.
-
mh doğru diyor.
Mevcut Bireysel Aboneler diye açıkça yazmış.
ben seni mevcut abone sandım.
diğer kampanyalardan haberim yok.
-
Taahhüt süresi doluyor. 50mbit vdsl destekliyor. Kesintisiz bağlantı için türktelekom devam etmek lazım. Uygun fiyatı çözüm varmı?
-
x den tt desteğe yaz hocam uygun kampanya önerisi için vs bi ihtimal dönerler belki uygun fiyat ile de çokta uygun olacağını sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X