Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kosesoysahin , M.CMRT Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.999
Cevap
642
Favori
2.195.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15441545154615471548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 100 Mb fiber nete ayda 185 TL ödüyorum. İki senelik kontratım birkaç gün sonra bitecek . Telekom’a görüşmeye gittim ayda 650 TL fiyat söylediler 18 ay için. Beni aramalarını beklemeli miyim sizce? Kapattıracağım dersem daha uygun fiyatlar teklif edecekler midir? Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan online işlemlerden bakarsanız gözüküyor hocam

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Türktelekomla devam etmek istiyorsanız fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasına geçiş talep edin twiterdan ttdesteğe yazın 409 TL en düşük fiyat 100 mbps için

• Kampanyayı paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Taahütüm bitmek üzereydi twitterda yazdım 2 saatte işlemler tamamlandı. 500mbite geçtim.

Bu arada kendi aldığım modemi kullanıyorum verdikleri modem kutusunda duruyor boşuna 39 lira modem parası ödüyorum. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı?

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Telekom’un internet sitesinde gezinirken fırsatı yakalamak ister misiniz gibi bir şey diyordu ben de tamam dedim herhalde teklif sunacak dedim. Ama bana ne fiyat soyledi ne başka bir şey söyledi bir anda. Ayın 11’inde yani yarın taahhütümüz tamamlanacaktır diye bir SMS geldi

• Kulspruta kullanıcısına yanıt

Maalesef yok hepimiz aynı dertten muzdaripiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Fiberde yılın kampanyasına geçtiğimde modem parası eklemediler ve zaten modem falan gelmedi. Mevcut abonelerde zorunlu böyle bir şey mi var arkadaşlar?

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Altyapım FTTH hocam. Uygulamada hız yükselt çıkmıyor. Bilgisayardan girince çıkıyor sadece.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Anladım en son baktım vardı şimdi baktım kampanya ve paketlerime girince 1000 ve 500 Mbps yükselt çıkıyor ayrıca ana sayfada tekliflerde 200 Mbps den başlayıp 1000 Mbps ye kadar teklif var dediğin gibi pc de farklı bu da önceden yanlış hatırlamıyorsam uygulamada da aynıydı 

• 24 mbps DSL için en uygun ne kadar teklif alabilirsiniz şuan s.online kullanıyorum 2 şubatta taahütüm bitiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siz nasıl yaptınız?

benim ki kasımda bitecek.

mh son 1-2 ay kala başvurabilirsiniz diyor taahhut yenilemek için

• Arkadaslar gecen hafta aradilar 50 mbt hizim vardi alt yapıniz destekliyor 100 yapalim dediler faturam 449 dan 499 a cikacakmis tamam dedim ama hiz testi yapiyorum 60mbt aliyorum en yüksek var mi önerisi olan?

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt

Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup atın bakalım hocam.

• serhat1234567 S kullanıcısına yanıt

TT bazen adam seçiyor gibi davranır ondandır her bölgede ayrı muamele yani  Ama sen mh arayıp sorduysan ondan da olabilir Xden yaz 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bu arada benim paket buymuş sonradan jeton düştü  ADSL hat varken aynı abonelikle fibere geçince pakette değişmiyormuş onu bilmiyordum   2. 12 aya geçmişim ondan artmış fiyat yani paket öyleymiş de acaba bende mi yazsam x den? ama 12 ay var 15 ay yaparlarsa değmez gibi 

FIBER INTERNETE HOS GELDIN KAMPANYASI 5 (24 ay)

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarda aynısını defaat ile anlatmaya çalıştım zaten hocam size. İsterseniz X'den sorun ama avantaj sağlayıp sağlamadığına dikkat edin hesaplarken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim4741 İ kullanıcısına yanıt

Selamun aleyküm hocam hayırlı olsun yalnız atladığın bir şey var bağlantı ücreti ilk sıfırdan başvururken başvurduğum pakette 15 ay boyunca aylık 72 TL paketin içine dahildi ama yeni 409 TL lik tarifeye geçince üstüne bir de artı olarak 15 ay boyunca her ay 72 tl eklenecek bilgin olsun ne kadar paket değiştirirsen değiştir o bağlantı ücretini illaki alıyorlar tecrübeyle sabit zamanında benim de başıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 12 Ocak 2025; 4:51:19 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Valla yılın kampanyası 2 ye geçenler 409 TL 15 ay diyorlar böyleyse benim fiyata göre iyi ama şimdi geçersek 15 ay sürecek ki benim de zaten 12 ay var, yani 2025 aralık ayına kadar 432 TL ödenecek bundan düşersek fena değil aslında 409 TL de kararsız kaldım 

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Bağlantı ücretini geçtim telefonu kapattın diye bile yalın internet deyip telefon yok diye daha fazla alıyor çakallar  biz de telefonu kapatalım fatura azalsın dedik boşunaymış 

• Türk Telekom bu adamın böbreğini söker haberin bile olmaz

• 
Sayfa: önceki 15441545154615471548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.