444 0 375 yılbaşında mı oldu? internette 364 gördüm |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1548. sayfa)
-
-
benim ki ev tlf. dahil
-
-
sabit telefonlu : 364
yalın : 399
-
heeee
beni alo pakete dahil ediyor yalın gibi.
sabit telefonu olan ne demek
-
Kendi taahhüdüme 12 ay var diye hic konuya bakmiyordum. Mevcut durum hakkinda hic bir bilgim yok. Bugun bir arkadas söyledi taahhudu bitmiş hatta ilk ay taahhutsuz fatura gelmis. Taahhüt vermek istiyor ancak 24 35 50 Mbit gibi VDSL en uygun ne var suanda? Konuya baktım ancak kafam karisti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sormadım ama 100 Mbps 409 TL diyorlardı geçenler
-
Demek birde bu var kampanyaya geçirirken araya modem kirası da iteliyorlar
-
ONT olanlarda kendi routerini kullanabiliyor da kira varsa kurtuluş yok genelde
-
Selamlar ,
Turk telekom aboneligimi iptal etmistim ,yeniden abone olacagim fakat fibere yonlendiriyor beni.Eski vdsl Zte zxhn h168a vardi kullandigim bu modem fiber destekliyor mu ?Modeme yeniden ucret odemek istemiyorum. Bilginiz var mi ? Ilk 3 ay 290 tl - son 12 ay 580 tl kampanyasi icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 13 Ocak 2025; 7:52:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiberde modem zorunlu.
-
Aleykümselam hocam evet öyleymiş
409 TL +72 TL olarak yansıyacakmış bu da 481₺ ye Tekabül ediyor. Sizce 100 mbps için fazla mı bilemedim gerçi Haziran dan sonra 400₺ nin altında ISS kalmayacak gibi
Zte H168a fiber uyumlu; portlardan 1 tanesi gigabit Wan/Lan.
Merhabalar. Mevcut abone değilim. Taahhütsüz kullandığım için transfer faydalarından da yararlanamıyorum. Yeni aboneler için bildiğiniz fiyatı iyi bir tarife var mı? şu ana kadar baktıklarımdan en iyi fiyat 15 ay taahhüt için aylık 540 tl gibi.
-
Çakal bunlar yılın kampanyası deyip millette modem kirası yoksa bile sonradan modem kirası kilitliyorlar En iyisi bulaşmayayım modem kirasız 432 TL bende 12 ay böyle gitsin
-
Biz de telefonu kapatınca onun paradan kurtulduk sanmıştık ama öyle değilmiş 2 yıl sonra çaktım köfteyi
-
-
Ben şahsen direk tt den alırım 200₺ fazla olsun garanti olsun derim
-
Benim de tam olarak, hattâ günü güne aynı gün taahhüt bitiyor hocam sizinki gibi.
Mevcutta 259₺ ödüyormuşsunuz. Şu an bu fiyatın yanına yaklaşan bir kampanya yok ki fiyat olarak? Erkenden yenileme yapmanın mantığı var mı ki bu durumda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ocak 2025; 0:32:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X