Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tikak Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
30.986
Cevap
643
Favori
2.194.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

444 0 375

yılbaşında mı oldu?

internette 364 gördüm

• benim ki ev tlf. dahil

• sabit telefonlu : 364

yalın : 399

• heeee

beni alo pakete dahil ediyor yalın gibi.

sabit telefonu olan ne demek

• Kendi taahhüdüme 12 ay var diye hic konuya bakmiyordum. Mevcut durum hakkinda hic bir bilgim yok. Bugun bir arkadas söyledi taahhudu bitmiş hatta ilk ay taahhutsuz fatura gelmis. Taahhüt vermek istiyor ancak 24 35 50 Mbit gibi VDSL en uygun ne var suanda? Konuya baktım ancak kafam karisti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1234567 S kullanıcısına yanıt

Ben sormadım ama 100 Mbps 409 TL diyorlardı geçenler

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Demek birde bu var kampanyaya geçirirken araya modem kirası da iteliyorlarTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• bparker B kullanıcısına yanıt

ONT olanlarda kendi routerini kullanabiliyor da kira varsa kurtuluş yok geneldeTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Selamlar ,
    Turk telekom aboneligimi iptal etmistim ,yeniden abone olacagim fakat fibere yonlendiriyor beni.Eski vdsl Zte zxhn h168a vardi kullandigim bu modem fiber destekliyor mu ?Modeme yeniden ucret odemek istemiyorum. Bilginiz var mi ? Ilk 3 ay 290 tl - son 12 ay 580 tl kampanyasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 13 Ocak 2025; 7:52:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dogangoxel kullanıcısına yanıt

Fiberde modem zorunlu.

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Aleykümselam hocam evet öyleymiş

409 TL +72 TL olarak yansıyacakmış bu da 481₺ ye Tekabül ediyor. Sizce 100 mbps için fazla mı bilemedim gerçi Haziran dan sonra 400₺ nin altında ISS kalmayacak gibi

• Zte H168a fiber uyumlu; portlardan 1 tanesi gigabit Wan/Lan.

• Merhabalar. Mevcut abone değilim. Taahhütsüz kullandığım için transfer faydalarından da yararlanamıyorum. Yeni aboneler için bildiğiniz fiyatı iyi bir tarife var mı? şu ana kadar baktıklarımdan en iyi fiyat 15 ay taahhüt için aylık 540 tl gibi.

• ibrahim4741 İ kullanıcısına yanıt

Çakal bunlarTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  yılın kampanyası deyip millette modem kirası yoksa bile sonradan modem kirası kilitliyorlarTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  En iyisi bulaşmayayım modem kirasız 432 TL bende 12 ay böyle gitsinTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• serhat1234567 S kullanıcısına yanıt

Biz de telefonu kapatınca onun paradan kurtulduk sanmıştık ama öyle değilmiş 2 yıl sonra çaktım köfteyiTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Suan en mantıklısı ttnet mi alt firmalar mı ustalar hangı fırmaya kayıt olmak mantıklı 50vdsl var 2 aya kadr fiber gelcek ttnet yalandan cektı kabloları dıs kapıya kadar

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• barber86 B kullanıcısına yanıt

Ben şahsen direk tt den alırım 200₺ fazla olsun garanti olsun derimTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Arkadaşlar bende sabit telefon yok yalın diye biliyorum ama alo paket konuştukça öde diye bir paket tanımlı 20,30 TL telefon ücreti kesiyor her ay bu zorunlu mu 2023 Haziran da taahhüt uzatmıştım en son 100 mb fftb binaya kadar fiber ayrıca modem ücreti kesilmiyor benden kesilse faturada yazardı sanırım benim merak ettiğim ev telefonu olmamasına rağmen kesilen 20,30 TL ne bu zorunlu mu alo paket konuştukça öde tanımlı birde telefon olmamasına rağmen fatura detaylarını ekliyorum bilgisi olan varmı bu konuda?

Birde bu fiberde yılın kampanyası 2 ne zamana kadar devam ediyor Haziran da bitecek taahhütü uzatmak mı beklemek mi mantıklı bilemedim mevcutta 259 TL ödüyorum.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Ocak 2025; 0:9:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Benim de tam olarak, hattâ günü güne aynı gün taahhüt bitiyor hocam sizinki gibi.

Mevcutta 259₺ ödüyormuşsunuz. Şu an bu fiyatın yanına yaklaşan bir kampanya yok ki fiyat olarak? Erkenden yenileme yapmanın mantığı var mı ki bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ocak 2025; 0:32:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.