Comnet Grubundan Ban yedim. Eminim ki Comnet Kullansaydım Hizmetimi direk iptal ederlerdi. Konuşmaların ekran görüntüleri ;
Turknet mi Netspeed mi?
Merhaba değerli forum üyeleri;
Sizce Turknet mi daha iyi Netspeed mi şuan Netspeed kullanıyorum açıkçası memnunum ama nadir de sosyal medya da donma yaşadığım oluyor 6 ay sabit fiyattan yarralanmıştım. 1 ay sonra fiyatı 378₺ olacak arkadaş indirimi olduğu için 358₺ ye gelecek. Turknet te ise arkadaş indirimi ile 333₺ ye geliyor sanırım. Görüldüğü gibi fiyat farkı da pek yok. Sizce hangisi daha iyi olur
VDSL kullanıyorum alt yapım 100 mbps destekliyor
Fiber altyapı Hk.
Bulunduğum adrese Fiber alt yapı gelmesi için BTK üzerinden Şubatta talep ilettim. Ve gelen cevap söyle oldu;
internet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda Fiber (H) hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fiber (H) hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.
Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. İşlemleriniz ile ilgili ekiplerimize detay bilgi aktarıldığı, gerekli kontroller gerçekleştirilmiştir. Çalışmalarımızın devam ettiğini belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Fakat maalesef ki 4 ay geçmesine rağmen ortada lgili lokasyon için bir çalışma hala göremedim. Ve 4 ay aradan sonra yine talep ilettim
Verdikleri cevap;
internet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda Fibernet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Bununla birlikte söz konusu lokasyon için fiber altyapı dönüşüm çalışmalarının devam ettiği ancak çalışmaların tamamlanacağı net bir süre bilgisi iletilemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz.
Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı dönüşüm talebinizi kayıt altına aldık.
Yönünde oldu. Müstakil evde oturuyorum. Fiber alt yapı acaba kesin gelir mi?
Hangi termal macunu önerirsiniz
Merhaba,
Lenovo S145 (81UT) AMD RYZEN 7 laptop kullanıyorum termal macun arayışındayım. hangi termal macunu önerirsiniz?
Honeywell PTM7950 iyi midir?
Mi 11 lite orjinal batarya önerisi hk.
Merhaba ,
Orjinal Xiaomi mi 11 lite bataryasını nerden bulabilirim?
Mi 11 lite batarya sişti
Merhaba,
Bataryam şişti 1 hafta bu şekilde kullanırsam sorun olur mu?
Laptop fan'ına Kontak sprey sürülür mü?
Lenovo IdeaPad S145 laptop kullanıyorum. Devre temizleyici (yağsız) sprey satın aldım. Laptop fan'ını temizledikten sonra fana spreyi sıkarsam sorun olur mu?
Vodafone Mobil internet sorunu
Merhaba bu istasyonlardan biri Turkcell 'e diğeri ise Vodafone 'a ait. İstasyonun altında yaptığım ölçümler neticesinde;
Turkcell: 187 mbps
Vodafone ise : 40 Mbps çıktı
İstasyondan bizim eve 350 metre olduğu için haliyle hız düşüyor. Vodafone a durumu iletince istasyonda herhangi bir sıkıntı yok bilgisini veriyor.
Merhaba herkese iyi forumlar.
1 ay önce Türk Telekom 'dan merkürnet 'e hattımı taşıdım. Fakat maalesef ki pişman oldum. Ping sürekli yüksek ve Akşamları upload duşüyor ayrıca WhatsApp 'ta bağlantı zayıf hatası alıyorum. Mobil veriye geçince sorun düzeliyor
1 aydır sorunu iletmeme rağmen hala gelişme olmadı.
Hattı iptal ettirmeyi düşünüyorum kurulum ücreti istemeyen İSS var mı?
Merhaba, laptopumda vidaları yanlış yere sıkarak kasada lekeler oluşturduk. Bu lekeleri nasıl temizleyebilirim?
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.378 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar