Comnet Grubundan Ban yedim. Eminim ki Comnet Kullansaydım Hizmetimi direk iptal ederlerdi. Konuşmaların ekran görüntüleri ; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Comnet Grubundan Ban yedim. Eminim ki Comnet Kullansaydım Hizmetimi direk iptal ederlerdi. Konuşmaların ekran görüntüleri ; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BTK gerçekten işini yapsa bu iss kapanmıştı.
|
Cownet abi ya :D |
Dünyanın yeni kuralı;
İşini düzgün yapmak < sahip olduğu güç ile susturmak |
Comnet cownetliğini yapmış yine :D
|
Burası artık tam anlamıyla ortadoğu ülkesi çöl kuralları geçerli, o yönden bakarsanız bu durumları garipsemezsiniz, ha hakaret küfür, iftira olmadığı durumda herkes herşeyi söyleyebilmeli.o ayrı konu.
|
Ramazan denilen kişi comnetin paralı trolü comnet ile ilgili olumsuz birşey yazınca gruptan banlıyor ayrıca bi ara burayada dadanmıştı comnet konusunda olumsuz bir yorum yazınca bu arkadaş hemen bitiyor du firmayı savunuyordu donanımhaber nihayet kendisini banladıda rahatladık forum olarak bir daha buraya ugrayamadı
|
Cownet abi ya :D |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
btk a şikayet et grupdan banladılar diye, hatta cimere yazman lazım bence. yeter ya comnetin yaptıkları artık herkes mağdur. |
adamın kendi grubu istediği gibi atsın comnet ile ne ilgisi var |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 13 Temmuz 2024; 16:33:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vatandaş da kendi grubunu kursun; bu gruplarda sorun yaşıyorsa. |
ironi yapmıştım da anlamamış kimse, neyse |