Şimdi Ara

Fiber altyapı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiber altyapı Hk.

Bulunduğum adrese Fiber alt yapı gelmesi için BTK üzerinden Şubatta talep ilettim. Ve gelen cevap söyle oldu;

internet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda Fiber (H) hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fiber (H) hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.

Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. İşlemleriniz ile ilgili ekiplerimize detay bilgi aktarıldığı, gerekli kontroller gerçekleştirilmiştir. Çalışmalarımızın devam ettiğini belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Fakat maalesef ki 4 ay geçmesine rağmen ortada lgili lokasyon için bir çalışma hala göremedim. Ve 4 ay aradan sonra yine talep ilettim

Verdikleri cevap;

internet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda Fibernet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Bununla birlikte söz konusu lokasyon için fiber altyapı dönüşüm çalışmalarının devam ettiği ancak çalışmaların tamamlanacağı net bir süre bilgisi iletilemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz.

Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı dönüşüm talebinizi kayıt altına aldık.

Yönünde oldu. Müstakil evde oturuyorum. Fiber alt yapı acaba kesin gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda yüzlerce örnekte olduğu gibi, size de FTTH gelmemesi için bir sebep yok hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Fiber HK.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.