Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.986
Cevap
643
Favori
2.194.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle bu kampanya devam ederse tabi mantıklı değil sadece bu kampanyadan daha yüksek fiyatlara çıkarsa diye düşündüm de Haziran dan önce çıkmaz herhalde genelde temmuz gibi zam yiyor bekleyeceğim bakalım hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barber86 B kullanıcısına yanıt

Macera aramıyorsan tt a geçTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  Bu arada yalandan değil adamlar turuncu fiber kabloyu çekmişler daha ne olsunTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ocak 2025; 1:24:11 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Telefon yoksa sende bir gariplik var çünkü bende 2 yıl önce telefonu kapattırdım yalın internet oldu sende alo paket falan diyorTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  git konuş yada ara mh niTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Bende böyle

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ocak 2025; 1:27:12 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz mevcut internet taahhütünüz devam ederken mi ev telefonunu iptal ettirip kapattırdınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Benim olay şöyle oldu. O zaman telefon da adsl internette annemin üstüneydi dedim hem telefonu kapatalım hem interneti üstüme alayım neyse gittik isim hariç hiç bir şey değişmeden telefonu kapatıp interneti üstüme aldım, Yani tek değişen isim oldu bir de telefon kapanıp yalın internet oldu fatura adı

Hocam yalın internet erişim ücreti indirim dahil 25 e geliyor sizin benim telefona 20 kesiyor yalından daha avantajlı sanırım telefon yazda da fiziki bir telefon yok

• 239 liraya netgsm 100mbit fiber kullanıyorum ttnet 375 lira yazıyor üstüne modem parasıda mı alacak?

• arkadaşlar şu emeklilere özel kampanyadan nasıl faydalanırız babam emekli onun adına mı olmalı internet ben şuanda turknetteyim buna geçmek istiyorum bundan faydalanan var mı aranızda

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLbireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/emekliye-ozel-evde-internet-kampanyasi-1000-mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 14 Ocak 2025; 13:46:11 >
  • Bu gün Türk Telekom fusion aleti ile yamayı birleştirdi. Ama bunu yaparken çıplak elleri ile kabloyu temizledi sorun olur mu ? Bir bez ile bunu yapıyorlar normalde.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Çalışıyorsa bir şey olmaz hocam.

• AMC kullanıcısına yanıt

çalışıyor maşallah diyelim. Hatta speed test başlatınca 920 den başlıyor direk. Tabi sistemin geri kalanı ile de ilgili ama baya güzel oldu alt yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 14 Ocak 2025; 15:49:27 >

İyi de sende telefon yok sorun oradaTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  ben yalın daha ucuz demedim zaten de senin telefon yok alo telefon erişim ücreti falan ne alaka demeye getirdimTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ocak 2025; 16:2:2 >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Süper hocam hiç takma gerisini güle güle kullan :)

• Kampanyadan emekli yeni müşterilerimiz 31 Mart 2025 tarihine kadar Dijital Emeklilik Kartındaki11 haneli numarayı ibraz ederek yararlanabilir. Kampanyaya dâhil internet paketleri 15 ay boyunca indirimli fiyat garantisiyle emekli müşterilerimize sunulmaktadır. 

Emeklinin kendisi üzerine abonelik gerekli.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Uğraşmaya değmez 15 ay sonra daha beter zam yaparlarTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Yalın ücreti de oluyor ya normalde telefon ücretini de zorunlu alıyorlar yani her türlü bu ücreti alıyorlar telefon istemeyenler için yalın ücreti telefon olanlardan da daha düşük olmak kaydıyla telefon ücreti beni de fiziki telefon var gibi dahil etmişler sanırım bende anlamadım sabit fiyat olduğu için uğraşmadım bende bunu merak ettiğim için yazmıştım zaten mesajı da anladım her türlü ek ücret geçirecek türk telekom bu.

Hatta sabit hat telefon numarası felan da gözüküyor türk telekom online işlemlerde ev telefonu işlemleri kısmına girmek istediğimde de internet paketine ek alındığı için gibi bir uyarı çıkıyor ve internet işlemleri bölümüne yönlendiriyor ev telefonu işlemleri kısmına girmiyor alo paket konuştukça öde diye bir paket araştırdığım kadarıyla sabit telefon olmadığı için dolayısıyla sabit hattan konuşmadığımız içinde 20 TL geliyor sadece fazlası gelmiyor internete ek böyle bir kampanya yapmışlar internetle bir aynı taahhütte sonra ki kampanya uzatma da soracağım bakalım bu durumu telefon iptal olursa ne olur daha fazla mı olur yalına çevirirsek diye bir durumu değerlendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Ocak 2025; 16:44:28 >

Zaten ekstra fazladan para gelmiyorsa sorun olmaz isterse telsiz telefon yazsın da aynen yalın malın palavraymış her türlü geçiriyor çakal TTTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• 500 mb 1 gb hızlarda modem değişimi yapılıyor mu ?

şuan ki modemim 200 mb destekliyor arkadaşlar.

• serhat1234567 S kullanıcısına yanıt

Hocam buradaki fiyatlar (örn 100mbps 374,00 TL yazan) atıyorum 5 ay 374 sonra şu kadar cinsinden mi ? Yoksa aylık sabit bu fiyat mıdır ? öyleyse arayıp başvuru yapayım bitmeden :)

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Yalın İnternet/ Alo Paket Tercih Eden Aboneler İçin Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri

alttaki bu tarifeye bak.

yani telefonun olsa da olmasa da aynı parayı 15 ay ödüyorsun

100 mbps 409 gördüm

• 
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.