< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1544. sayfa)
-
-
Bende fiberde yılın fırsatı 2 ye bugün geçtim.. daha önce benzersiz ikna kampanyasındaydım 9 ay vardı taahhüt bitimine 499 tl olacaktı bu ay fatura buna geçerek taahhütü Nisan 2026 ya fiyatı da 409 tl ye sabitlemiş olduk.. bilgilendiren paylaşan herkese teşekkürler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla TT'de bir üst pakete geçince taahhüt sıkıntısı olmuyor ama ücret/paket olarak daha düşük pakete geçip (fiberde yılın fırsatından fiyat ve hızları kastediyorum) taahhüt bozma durumu nasıl oluyor onu bilmiyorum. Benzer durumda geçiş yapan arkadaşlar varsa yazarsa çok iyi olur ben mesela ona göre 500-600 liralık paket bağlatıp bu kampanyaya geçiş yapmak istiyorum.
Benzersiz indirim kampanyası 8 e geçmiştim 100 mbps hız 13.Nisan.2024 de.İlk 9 ay 399 TL sonraki 9 ay 499 TL artı 6 TL modem ücreti.O zaman 18 ay taahhüt verilebiliyordu.449 TL ye geldi ortalaması.
Temmuz 2024 de Türk telekomu aramıştım bu fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasına geçiş yapabilirmiyim diye 15 ay 409 TL artı 15 TL modem parası dediler.Arada 20-30 TL fark olunca değmezdi.Zaten geçiş yaparsanız yanlış hatırlamıyorsam 1200 TL cayma bedeli çıkar demişlerdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aşağıda yazdım bana cayma bedeli çıkıyor demişlerdi.
Başka operatörden VDSL' e hat taşıma ile geçebiliyormuyuz ?
-
Daha dün ve önceki gün mevcutta ödediği aylık fatura tutarını düşürmek için Fiberde Yılın Kampanyası 2'ye geçti önceki sayfalarda arkadaşlar. Cayma bedeli de yok denildi. Ben de anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aynı hızda kampanyayı vermezler diye düşündüm, ama gariptir kampanyaya geçirdiler 100 mbps 499 TL iken yılın fırsatı ile 409 TL'ye düştü. Benim amacım, fibere nakil ettirdiğimde yıl bitmeden 1000 mbit paketi ucuza almaktı. Ama müşteri hizmetleri sorun olmayacağını önce 100 mbit'e geçin sonra hızınızı yükseltiriz dediler. Dedikleri gibi oldu.
-
Modem parası ne kadar hocam.
Hocam ben de şimdi Twitter’dan yazdım Türk telekom desteğe.9 ay dolmak üzere.İkinci 9 ay 499 TL olacak ücret.Geçiş yapabilirsem yazarım buraya durumu.Modem ücreti ne kadar diyecekler bakalım.Eğer olursa yukarıdaki arkadaşda olduğu gibi hem 409 TL den 15 ay daha fiyatı sabitlemiş olacağım hem de taahhüt sürem Ekim-2025 den Nisan-2026 ya uzamış olur.
Valla hocam geçtim ben bana ceza falan demedi faturaya da bir şey yansımadı güzelce sakince geçirdiler bir sıkıntı olmadı sizi de geçirirler diye düşünüyorum
Yarın kurulum yapılacak hocam ardından yine X üzerinden yalın fırsat kampanyası için yazacağım
Haberdar ederim
He tamam ben kira veriyorsun anladım yazından yeni olayda kira değil modemin parasını kesebilirler sen arayıp modem var deyip geçişi yap yoksa adsl de modeme kira yok
-
Arkadaşlar yukarıdaki mesajımda durum hakkında bilgilendirme yapacağımı yazmıştım.
Benzersiz indirim kampanyası 8 den yararlanıyordum.Taahhütüm Ekim 2025 de bitiyordu.Twitter üzerinde TT desteğe yazdım, Fiberde yılın kampanyası 2 ye geçmek istediğimi taahhütümü uzatmak istediğimi belirttim.Yaklaşık 15 dk sonra aradılar.Durumu tlfda temsilciye anlattım.Yine aynı hız 100 mbps hız 409 TL artı 19,90 TL modem ücreti karşılığında tarifeye geçişimi yaptı.Kesinlikle bir cayma bedeli yansımayacağını söyledi.
Böylelikle taahhütüm Ekim-2025 den Nisan 2026 ya 6 daha ileri sabit fiyattan uzamış oldu.Zaten eski taahhütüm tam 9 ay dolmak üzereydi 100 TL daha zamlı olacaktı son 9 ay.
Burada bilgi veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Hocam teşekkürler geçişim sağlandı, yukarıda detaylı yazdım.Seninle aynı durumdaydım.
Kutu yoksa baş vursan da yok derler alt konuya yaz bir de
-
Sizin önceki kampanyada ödediğiniz tutar neydi asıl önemli nokta o bence. Eğer 409 TL'den daha yüksek bir tutar ise bu kampanya ile düşük tutara geçince bile cayma bedeli çıkarmıyor demektir.
Hocam benzersiz indirim kampanyası 8 e geçmiştim 100 mbps hız 13.Nisan.2024 de.
İlk 9 ay 399 TL sonraki 9 ay 499 TL artı 6 TL modem ücreti.O zaman 18 ay taahhüt verilebiliyordu.449 TL ye gelmişti ortalaması.
Bu ay ikinci 9 aya geçecektim ücret 499 TL+6 TL modem parası olacaktı.Temmuz ayında bu tarifeye geçmek için aradığımda 1200 TL civarı cayma bedeli çıkıyor demişlerdi.
Şimdi hem daha düşük ücrete geçiş yapmış oldum hem de Ekim 2025 de bitecek olan taahhütüm Nisan 2026 ya uzamış oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 8 Ocak 2025; 11:20:27 >
Merhaba arkadaşlar ben ulaştım tt müşteri hizmetlerine cayma bedeli çıkar diyorlar, 6 aydayım şuan kampanyaya dahil olmadım yardımcı olabilirmisiniz siz nasıl yaptınız.
-
Herkese Tekrardan merhaba,
Yılın Fırsat 2 kampanyasından faydalandırdılar. Herhangi bir cayma bedeli alınmayacağını iletti özellikle sizler için sordum mesela dedim ki arkadaşım var Türk Telekom kullanıyor 3 aydır Türk Telekom da olduğu için cayma bedeli çıktı dedim. Dediler ki farklı kampanya sanmışlardır bu pakette herhangi bir cayma bedeli çıkmaz dedi isterseniz 1 günlük Türk Telekom kullanıcısı olsun ister son ay olsun fark etmez dedi
(Ben 1 günlük müşteriydim)
600₺ ödemek yerine artık her ay 409₺ ödeyeceğim böylece 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim4741 -- 8 Ocak 2025; 14:24:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X