Doğru anladıysam eğer "Fiberde Yılın Fırsatı 2" kampanyasına ben dahil birçok kişi, son gün 31 Aralık zannederek, taahhüt süresine hala aylar varken erkenden geçmiş oldu. Sonuçta kampanya 31 Mart' a kadar uzatıldı. Bu durumda, 31 Mart' da TTDestek ile görüşerek taahhüt yenileme talep etsek, taahhüt süremizi uzatabiliriz belki. |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1542. sayfa)
-
-
Yorumlarsanız çok memnun olurum
Bana böyle bir kampanya var . mevcut taahhütüm temmuz 2025 te bitiyor (eski ADSL modem kullanıyorum ve aylık 234 tl ödüyorum sadece)
sorularım.
- geçsem mantıklı olur mu ?
- asıl sorum; modem seçmem gerekiyor, bu kirası mı bitince geri mi vericem modemi yoksa ücreti mi ? 1500 tl üzeri ediyor modem sonuçta ücretidir herhalde
-
Bu teklif taahhütünü uzatmayacak. Sadece temmuza kadar paket değişikliği yapmış olursun.
-
HOCAM müşteri hizmetleri de 31 aralık son diye bilgi vermişti.
-
Cevabınız için teşekkür ederim.
Benim taahhütümün bitmesine 9 ay var, bu yüzden sormuştum. Gün içinde arayacağım müşteri hizmetlerini ve cevaba göre mesajı güncelleyeceğim.
-
Karşınıza çıkan bu fiyatlar çok iyi. Üstelik 15 değil 24 ay. Nasıl oluyor acaba? Özel bir statü veya özel bir personel indirimi falan mı var?
Edit: Yalnız ekran görüntüsünde siz kampanya (taahhüt) yenileme ekranında değil paket/hız yükseltme ekranına bakıyorsunuz. Kalan taahhüt sürenizi etkilememesi (uzatmaması) lazım burası. Zaten sayfanın üstünde de uyarı var bu yönde.
Bir de alttaki modem seçimi zorunlu olmaması lazım. Modem seçmeden bu ekran devam ettirmiyor mu? Öyle ise saçmalık. Herhangi bir Vdsl2 modemle kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ocak 2025; 15:29:31 > -
50 mb 280 TL hemde 18 ay; tuhaf yahni. Peşin ödemeli firmalarda bile yok böle fiyat.
-
Arkadaş yanlış ekrana bakıyor, o yüzden böyle çıkıyor. Taahhüt yenileme değil, hız yükseltme ekranı orası zira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ocak 2025; 15:35:17 > -
modem seçmedim uyarı verdi seçiniz diye ... modemi şart koştu.. bir esprisi kalmıyor.
-
O zaman modem dayatmaya başlamışlar. Amazon'dan veya bir teknoloji mağazasından alacağınız herhangi bir Vdsl2 modem ile aynı hizmeti alıp kurulum yapabilirsiniz. Ya sistemde hata var ya da modem dayatma eşkiyalığına başlamışlar. Modem seçim kısmı opsiyonel olmak zorunda çünkü.
Müşteri hizmetlerine bu hususu sorup bizi de aydınlatırsanız seviniriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ocak 2025; 16:47:31 > -
Türk Telekom'un kampanya sözleşmeleri sayfasında fiberde yılın fırsatı 2 adıyla aynı fiyatlar ve koşullarla üç ayrı kampanya var. Biri 09.08.2024-31.10.204 arası geçerli, diğeri 01.11.2024-31.12.2024 arası geçerli, şu an halen geçerli olan da 01.01.2025-31.03.2025 arası geçerli. 2025'ten önce bu kampanyaya geçenlerin şu anki kampanyaya geçerek aynı fiyatla taahhüt uzatabileceklerini zannediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 6 Ocak 2025; 16:13:41 > -
Yeni müşteri için 50 veya 100 mb de kampanya var mı arkadaşlar? Bir dönem mahalleye özel tarzı kampanya vardı o devam ediyor mu hala acaba?
-
TT kampanya sözleşmeleri sayfasına (https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-evde-internet/internet-paket-bilgileri#tab117) göre yeni aboneler için benim görebildiğim en ucuz kampanyalar:
bölgesel fırsat: 50mbps 1-3 ay 207, 4-15 ay 407, ortalama 367tl; 100mbps ise 50mbps fiyatından 40tl daha yüksek.
fibere davet: 100mbps 427tl 15 ay
fiber hızla tanışma: hem 50mbps hem 100mbps 427tl 15ay
Bu kampanyalar kime nasıl sunuluyor, onu bilmiyorum.
-
evet modem dayatıyorlar . daha önceleri çok aradılar vdsl modem verelim diye, hızınız düşük yeni modem gerekli dediler, bana yetiyor evde 4-5 tane modem var ne diye 1000-1500 tl masraf edeyim ki diyorum. ama biz sizi düşünüyoruz sizin iyiliğiniz için diyorlardı. ben de safım da kanacam bunlara ... iyiliğimiz içinse fiyatları düşürün dedim ...... manipüle etselerde direndim bu güne kadar.
ama yüksek hızlara geçmem lazım fhd de dahi yetişememe ve takılmalar oluyor zaman zaman, 2k ları sormayın bile.
bekleyeceğim bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 6 Ocak 2025; 16:41:41 > -
Adsl/vdsl de modem zorunluluğu yoktur ama bazı kampanyalarda o kampanyadan faydalanmak için modem şartı koymus olabilirler kampanya sartlarına bakın. Ya da başvurunuzu çağrı merkezi aracılığı ile yapın ve modem istemediğinizi belirtin
-
Konuya güncel mesaj yazabilirseniz çok sevinirim hocam. Biz de 30 aralıkta geçmiştik.
-
Katılıyorum, bana da çok anormal ve saçma bir uygulama olarak göründü. Gerekirse THH veya öncesinde İlçe Müdürlüğü'ne gidip hayırdır diye sormak lazım. Biz de aydınlanmış oluruz. Umarım böyle bir eşkiyalığa başlamış olmazlar DSL tarafında da. Millet Keenetic modem alıyor 3-4 bin para verip, elde patlamasın. -
Yeni aboneler için olan bu tarifelere 72 TL aylık toplamda 1080 TL bağlantı ücreti ekleniyor. Bunu orda eklememişler. Hangi tarifeyi arıyorsanız direk google adını yazın ve hangi hızı istiyorsanız onu yazın daha net fiyat bilgisi olur. Örneğin Fibere davet kampanyası 100 mbps Fiyat 15 ay 499 TL + (fiber kullanıyorsanız)75 TL modem ücreti alır. Diğer tarifelerde de aynı şekilde bilginiz olsun. Linkini paylaştığım kampanyada altta koşullar kısmında paylaşılan pdf içerisinde hangi ikametgahların yararlanacağı yazıyor. Tıklayınız yazan yere tıklayarak kimlerin yararlanabileceğini görebilirsiniz.
bireysel.turktelekom.com.trEvde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fibere-davet-kampanyasi-100-mbps.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 6 Ocak 2025; 20:4:2 >
-
Selam arkadaşlar fiberde yılın fırsat 2 kampanyası devam ediyor mu bilgisi olan var mı
-
31 Mart tarihine kadar geçerli olduğu belirtiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X