Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.853
Cevap
642
Favori
2.186.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Telekom'un bütün kampanya sözleşmelerinin olduğu sayfa:

https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-evde-internet/internet-paket-bilgileri#tab117

Fiberde Yılın Fırsatı 2 (01.01.2025-31.03-2025) sözleşmesi:

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/fiberde-yilin-firsati-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-010125-310325.pdf

Fiberde Yılın Fırsatı 2 (01.01.2025-31.03-2025) fiyat listesi:

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• bparker B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, sağolun. Tekrar baktım, benim paylaştığım PDF ile sizin verdiğiniz birebir aynı. Kampanya adı (tıklanan linkte yazan Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2) ile PDF içeriğindeki kampanya adı başlığı tam uyuşmadığı için tereddütte kalmıştım.​​​​​​​​ PDF içerisindeki başlıkta "Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2" yerine "Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası" yazıyordu, "2" ibaresi yoktu. Farklı zannettim lakin aynısı demek.

Bu arada sizin yönlendirdiğiniz bütün taahhütnamelerin bulunduğu sayfaya baktım, tüm sekmeleri açtım ancak mevcut devam eden kampanyamın taahhütnamesi çıkmadı enteresan şekilde (Avantajı Yakala Kampanyası 4 İkna).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ocak 2025; 17:35:51 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Niye mevcut kampanyanızın sözleşmesi yok bilmiyorum. Ayrıca birkaç yıl önce bu sözleşme sayfasından kendimize uygun kampanya seçip hem müşteri hizmetlerinden hem de btk şikayet sisteminden talep etmiştik ama alamamıştık. şimdiyse bu fiber 2 kampanyasını veriyorlar. Türk Telekom'un sağı solu kestirilemiyor.

• Arkadaşlar merhaba Fiberde Yılın Fırsatı 2 100 mb ile taahhütümü yeniledim PRİME tanımlanmadı normal mi sizde durum nedir müşteri hizmetleri ile mi görüşmeliyim
  • 00626 0 kullanıcısına yanıt

Yeni geçtiysen sonradan tanımlanabilir. Bu arada PRİME nin ne artısı var ben pek göremedim  

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Bir artısı yok hocam :) en azından ben görmedim.

• AMC kullanıcısına yanıt

Yani bende görmedim  He ilerde taahhüt yenilerkene kıyak yaparlarsa o başka 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Oda yok hocam yani ben bu zamana kadar hiç avantajlardan faydalanamadım şuan ödediğim ücreti duyan bi şok yaşıyor diyebilirim  

• AMC kullanıcısına yanıt

İşin esprisiydi zaten tt ve kıyak o ne?TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Prime üyesi olarak ben tivibu go 6 ay boyunca ücretsiz yararlanıyorum. Tavsiye ederim.

Türk Telekom Prime Evde İnternet​ Müşterileri

PRIME TIVIBUGOboşluk​TCKN/YKN yazıp6262'ye gönder​

​SMS ile gelen üyelik aktivasyon şifresi 444 5 375 Tivibu Müşteri Hizmetleri üzerinden aktive edilir.

• bparker B kullanıcısına yanıt

Arkdaşlar bu kampanya kim için geçerli sitesinde böyle bir bilgi bulamadım ?

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Ben prime üyesi olarak 6 ay Tivibu go ücretsiz seyrettim.6 Aralıkta ücretsiz kullanım hakkım sona erdi.
    Türk telekomdan ücretsiz kullanım hakkınız sona erdi diye mesaj gelmesine rağmen hala seyredebiliyorum.
    6 ay sonunda otomatik olarak sona erecek kendi kendine yenilemez demişlerdi.Umarım ek bir ücret çıkmaz.
  • Selam Arkadaşlar.

Turktelekom bazi sitelere bloke koymuş sanırım.

vereceğim siteleri deneyebilirmisin acılıyormu.

icmarkets.com ve fxpro.com

• tdsosyal T kullanıcısına yanıt

Fiberde yılın fırsatı 2 mevcut müşteriler için geçerli, sözleşme pdf'inde yazıyor. Sözleşme pdf'inin linki de burada:

TT Ana Sayfa > Yardım > Bireysel Evde İnternet > İnternet Paket Bilgileri > Sözleşme ve Taahhütnameler

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/fiberde-yilin-firsati-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-010125-310325.pdf

• alsem A kullanıcısına yanıt
    hocam mh arayın kapatın altı ay sonunda otomatik aylık işliyor faturanıza eklenir
  • alsem A kullanıcısına yanıt

Ben yeni kullanmaya başladım. Müşteri temsilcisi aynı şekilde bana 6 ay sonunda otomatik sona erecek dedi. Güncel faturanızı kontrol edin isterseniz bir artış varsa müşteri temsilcisine sorabilirsiniz.

• crazyfly C kullanıcısına yanıt

ikisini de denedim. bu siteye ulaşılamıyor diyor. neden engellemişler acaba ?

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

forex sitesi olduğu için büyük ihtimalle. sifr bu yüzden turktelekoma gecemiyorum.

turknette ve diğer şirketlerde çalışıyor.

türktelekom da güvenli internet ayarı varmış onu kapatıp denemek lazım,

Anladım. Bende güvenli internet kapalı buna rağmen bu dediğiniz adreslere engel koymuşlar.

VPN ile giriliyorTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  bildiğim o ayarlara dokunmadıkça kapalıdır. Ayrıca denemedim ama opera tarayıcısında vpn var onu açıp girilebilirTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

EKLEME evet opera açıyorTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ocak 2025; 2:33:21 >

• 
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.