|
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1541. sayfa)
-
-
-
Hocam yukarıdaki arkadaşıma ayrıntılı yazdım durumu. -
Merhaba arkadaşlar Türk Telekom ev interneti kullanıcılarına özel Pubg kodlarını ücretsiz veriyor bu kodları ücreti mukabilinde alabilirim sizlerden kodu temin etmek için PUBG TC 6262 ye SMS atmanız gerekiyor ilgilenen mesaj atabilir. -
Superonlineda da açmıyor devlet taraflı engellenmiştir, diğer sağlayıcılarında açmaması lazım normalde. -
Opera tarayıcıda engel yok
-
Merhabalar, Turknetten Turktelekoma geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama sanırım geçiş olmuyor. Turkneti iptal edip Telekoma başvuru yapmam lazım. Başvuru yapmadan Turkneti iptal etmelimiyim, yoksa Telekoma başvurumu yapıp aboneliğim başladıktan sonra Turkneti iptal etsem olur mu? Bilginiz var mıdır? VDSL altyapım var.
-
Aynı süreçten ben de geçtim. Aynı adrese port sebebiyle açamazsın; farklı bir kapı numarası vererek yeni abonelik başlayınca eskisini iptal edebilirsin, o da port varsa tabii. Port sıkıntısı yoksa bu yolu izleyebilirsin, kapı numarasını çok kafana takma.
-
2 ay vardı bitmesine ben katıldım. Otamatik yeni tarifeye geçiriyorlar. Eski tarifen ücreti hesaplayıp yenisinden devam ediyorlar.
-
15 ay taahhütüm vardı bende geçtim. Çok sağolun.
-
Tahattut bitmesine 5 ay var yararlanabilir miyim ben bu kampanyadan , oyle bir şansımız var mı?
-
İlave bir soru da ben sorayım mümkünse, Telekom İlçe Müdürlüğü'ne gitsek bu kampanyayı veriyorlar mı yoksa illa X üzerinden mi talep etmemiz lazım? -
Bilmiyorum, biz bu kampanyaya geçmedik, taahhütün bitimine çok var, yalnızca kampanya sözleşmesini buldum. Bu kampanyaya geçenlere sormalısınız. Twitter'dan yazıp geçenler var anladığım kadarıyla. Mevcut taahhütünüzün bitmemiş olması başka kampanyaya geçmeye engel olmuyor normalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 5 Ocak 2025; 16:40:58 > -
Garip Bir Durum , Turktelekom Fiber 100 kullanan bir arkadaşımda açıyor , hatta arkadaşa 36 mgb upload vermişler. Turknette açıyor. Superonlineda açmıyor, Teknosanette Açıyor , Osnet 'te açıyor.
-
evde su an turk net kullanıyorum. taahhütlu bir yere tasiyim ya da geceyim. diyorum. yeni abone ya da taşıma için oneriniz var mi? bana 24 mb yeter. -
Babamın taahhütünün bitmesine 7 ay vardı ve 35mbps için 460tl ödüyordu. Akşam 7'de twitter'dan yazdım, az önce fiberde yılın fırsatı 2'ye geçiş oldu. 35mbps, 359tl+20tl modem kirası ile 379tl. Böylece faturayı düşürmüş olduk. Cayma bedeli, ceza falan da yok.
-
Sanmıyorum ama dene
-
Şu an 24 mbps için 172₺ ödüyorum hocam. Taahhütüm 26.06.2025 günü doluyor. Bu "Fiberde Yılın Fırsatı 2" adlı kampanya ise 31.03.2025 gününe kadar geçerli. Buna geçersem geçtiğim gün itibariyle aylık 329₺ ödemek durumunda kalacağım. Ne kadar mantıklı şimdiden bu geçişi yapmak, bilemedim açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ocak 2025; 21:41:28 > -
Taahhüttün bitince daha fazla isteme ihtimalleri yüksek ki 24 mbps hıza bile 329 fazla istenmiş. Gerçi ben 100 mbps ye 388 tl ödüyorum ama hem adsl den geçtim hem de taahhüt bitmesine 12 ay sürem var. Karar senin 4 ay kala online işlemlerde taahhüt yenilme çıkıyor ama ne kadar çıkar meçhul, yani 2 ucu b...k lu değnek
-
......................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 6 Ocak 2025; 14:49:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X