Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M.CMRT , M.CMRT , Nebulasky Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
30.990
Cevap
643
Favori
2.195.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Konuda benim mesajımdan sonra okumadığım bazı mesajlar vardı hocam. Onlardan birinde, bir arkadaşımız X (twitter) üzerinden iletişime geçtiğini yazmıştı.

Buna istinaden ben de X üzerinden iletişime geçtim. Gün içerisinde bana dönüş yaptılar.

"Fiber yılın fırsatı 2" kampanyası ile taahhüt sürem bugünden itibaren 15 ay uzatıldı.

Kampanyanın bilgisini paylaşan, ilerleyişi hakkında bilgi veren herkese teşekkür ederim.

Umarım sizin de işinize yarar.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 7 Ocak 2025; 0:1:41 >

• icolie kullanıcısına yanıt

Hocam şu an Mart 2025 sonuna kadar geçişin olduğunu biliyoruz zaten. Önemli olan fiyat olarak Aralık fiyatları mı onun bilgisini verirseniz seviniriz;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

779 TL hocam TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL Aralık ayının fiyatlarını bilmiyorum. Bu kampanya bana her türlü fayda sağladığı için ben geçişi yaptım.

Tabi bu tutara +75 TL modem ve +75 TL civarı da bağlantı ücreti taksidim var benim.

Hocam önceki mesajlarınızdan anlaşıldığı üzere fazladan 9 ay daha varmış mevcut (eski) kampanyanın bitişine. Bugün de yeni kampanyaya geçtiniz. Önceki kampanya kapsamında 9 aylık kalan süre için ödediğiniz aylık tutar neydi ki sizin?

Bugün geçtiğiniz Fiberde Yılın Kampanyası 2 için ödeyeceğiniz aylık tutar öncekine kıyasla daha mı düşük olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ocak 2025; 0:52:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kaç mbit için hocam bu fiyat? Biz 405 TL'ye geçmiştik 75 mbit için.

• @programmer_onur 1089 TL +75 modem +75 civarı bağlantı ücreti olarak ödeme yapacaktım hocam.

@Johny Constantine Bahsettiğim fiyatlar 1000 mbit hocam. Fiber altyapınız varsa 500 mbit, 1000 mbit alsanız daha iyi sanki.

• VLCplayer kullanıcısına yanıt

İyi de adsl veya vdsl de kira yok ki sen veriyorsan yıllardır fena kandırmışlar seniTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Onlar taahhüt bitene kadarmış yani sonraki yazan palavra bende öyle sanmıştım da öyle değilmişTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Hocam anne baba kullanıyor 75 yetiyor da artıyor onlara :) Teşekkür ederim yanıtınız için.

• Fiber de Yılın fırsatı 2 kampanyası Yeni Abonelikler de geçerli mi?

Dün 100 mbps olarak ilk 3 ay 300₺ sonraki aylar 600₺ olarak başvuru yaptım

• ibrahim4741 İ kullanıcısına yanıt
    Fiber de yılın fırsatı 2 kampanyası mevcut abonelerin yararlanabildiği bir kampanyadır. Eğer yeni abone olacaksanız fibere davet kampanyası yada fiber hızla tanışma kampanyası ilgili sayılan ikametgahlarda oturuyorsanız bu dediğiniz kampanyaya göre biraz daha uygun fiyatlı sayılır. 100 mbps 499TL +75 TL modem ücreti 15 sabit fiyat
    Ayrıca resmini paylaştığım ilçelerde oturanlar için şöyle bir kampanya var bunada bakabilirsiniz.

Fibere davet kampanyası yararlanabilecekler listesi :https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Documents/fibere-davet-mahalleler.pdf

Fiber hızla tanışma kampanyası yararlanabilecekler listesi:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Documents/fiber-hizla-tanisma-mahalle-ve-bina-listesi.xlsx.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 7 Ocak 2025; 13:45:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba, Türktelekom apartmana daire içlerine 2023 yılında 1er core fiber kablo ucu bıraktılar. yani evde fiber kablo var ancak apartmanın içinde switch koymadılar. bunun için fiber abonelik başvurusu nasıl yapabiliriz bir yöntemi var mı? sağa sola dilekçe yazmak gibi şeylerin dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 7 Ocak 2025; 14:47:54 >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Hatay da oturuyorum hocam

Twitter dan Fiber de Yılın fırsatı 2 kampanyasından faydalanmak istiyorum dedim az önce aradılar şuan aktivasyon tamamlanmadı dedi. Kurulum tamamlandıktan sonra tekrar bize yazın sizi Yılın fırsatı 2 kampanyasına geçişinizi yaparız dediler

Böylece 600 TL koymak yerine 400 küsür civarı koyacağım teşekkür ederim 😊

• mito1172 kullanıcısına yanıt

vermedim kira hiç .. yeni vernek istedikleri modem için sormuştum.

• ibrahim4741 İ kullanıcısına yanıt

Fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasında daha yüksek tutardan daha düşük tutara geçiliyor muymuş ya? Benim de taahhüt dolacak Superonlinedayım eğer öyle oluyorsa 500-600 liralık tarifeye geçip fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasına geçeyim hocam.

• Benim taahhütüm Ekim-2025 de bitiyor.
    Acaba Fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasına başvuru yapsak geçiş yaparlarmı?
    Hatta şimdi değilde Mart ayı ortaları gibi, çünkü Mart sonuna kadar geçerliymiş kampanya.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Mecvutta aylık ne kadar ödüyorsunuz ve kaç mbps?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber Hızla Tanışma Kampanyası'nın 3.ayındayken Fiberde Yılın Fırsatı 2 kampanyasına geçiş yaptım taahhütüm yenilendi. (İlk kurulumdu ilk tahhüttü yani) Benzer durumda olan arkadaşlara yol gösterici olsun diye yazıyorum.

• phatgit P kullanıcısına yanıt
    Kampanya değişmeden önce ne kadar ödüyordunuz değiştikten sonra ne kadar ödüyorsunuz. Ve hangi hız kullanıyorsunuz hocam?

• 
Sayfa: önceki 15411542154315441545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.