Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NewsTR , Yavuzd58 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.853
Cevap
642
Favori
2.186.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım ont cihazı da varsa tamam. wifi 6 abartıldığı kadar 5 ten farkı yok takılma hatta 5 ten daha yavaş bile oldu bizzat ben deneyimledim 

• quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

Bu fiberde yılın kampanyası 2, 1 ocakta sonlanırmı yoksa devam edermi bilgisi olan varmı?

Bilgisi olan yokmu arkadaşlar

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• st_emx kullanıcısına yanıt

31 aralık son gün diye biliyorum. O yüzden erkenden hallettim abonelik işini.

• Bu instagram videoları neden takılır acaba ya? 1000 mbit hızım var hala takılıyor bazen videolar. Dns falan mı değiştirmek lazım acaba?
  • Fiberde yılın kampanyası ile biz de TT ile devam kararı aldık. En uğraştırmadan makul yol bu oldu. Öneren arkadaşlara teşekkürler.
  • Evren7 kullanıcısına yanıt
    instagram'a hakim değilim, videoların yeri nerde bilmem. demem o ki, siz alıcı olarak sorunsuz olabilirsiniz, gönderen tarafta sıkıntı olabilir. ağ trafiği aşırı yoğun olabilir.
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

aynen hocam haklısınız.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Hocam ADSL'de var mı bu kampanya? Ben yazın çıktım 13 yıldır TT abonesiydim 16Mbps pakete 400 TL 12 ay dediler. Çıkarım falan dedim ikna edemedim indirimde. Şu an var mı ADSL'de acaba?

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Beyler merhaba, bilgisi olan arkadaşlar var mı diye sormak istediğim bir husus var.

Türk Telekom abonesi olarak taahhütsüz sabit ev telefonum üzerinde taahhütlü VDSL internet hizmeti kullanıyorum. İnternetin kampanya (taahhüt) yenileme dönemi geldiğinde müşteri temsilcisine ilgili kampanya sözleşmesinde yer alan fiyat tablosundaki YALIN internet olanına dair taahhüt vermeyi talep etsem, yani hizmeti o an YALIN olarak işleme aldırmak için ricada bulunsam ve ev telefonunu da internete verdiğim taahhütten çok daha sonra (örneğin 3 veya 5 ay sonra) kapattırsam sorun olur mu?

Yani 3 veya 5 ay kadar aktif sabit telefon + Yalın internet (VDSL) şeklinde kullanabilir miyim geçici süreyle?

Ev değiştirme (taşınma) ile alakalı bir durum sebebiyle sormam icap etti de.

Bilgisi ve yorumu olan arkadaş varsa çok sevinirim.

İyi akşamlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Aralık 2024; 18:23:44 >

• cracker1718 kullanıcısına yanıt

ADSL var mı hiç bakmadım ama yavaştan ADSL kaldırılacak gibi tr de

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Metro için şirket açmak ve pahalı geliyor. Yaptığım işe göre o kadar performans gerekmiyor. Ama istemek lazım. Herkes isteyecek ki iss ler bu hızları vermek zorunda kalacak istemeden olmaz. 1100 çıkması için 2.5 gbit lik gpon almak lazımış diye bilmiyorum. Onu da çözeceğim ilk fırsatta. Bana download ve ping için oyun için gerekli. Upload iş için gerekli. Kazancımla karşılaştırınca metro pahalı geliyor.

Kıyasladığım internet comnetti metro ile kıyaslamadım yanlışlık olmasın. Comnet standart interneti frankfurt serverlarım 44 46 ms di. Upload 64mbit di. Yurt dışı hız düşüşleri comnet de vardı. TTnet de 54 64ms ping upload 48mbit yurt dışı çıkışları ttnet de düşük. Comnet iss ile ttnet kıyaslayınca ttnet daha iyi olması gerekmiyor mu? Yaptığım kıyaslama buydu.

ASUS RT-BE92U Asus axe7800 asus tuf5400 bu ürünlerden her odada bir tane var. Toplam 8 aimesh var. Son bir tane daha şipariş verdim ama iptal olup duruyor. O gelene kadar modeli paylaşmak istemiyorum. Geldikten sonra paylaşırım. Her odada aimesh var. Her odada 940 ile 970 arası telefondan alabiliyorum. Quest 3 den de alabiliyorum. Laptop masaya koyup kullandığım için oda kablolu genelde. Masa üstü pc lerimde onlarda kablolu. Televizyonlarda kablolu oda 1 gbit alabiliyor. Tablet 650 mbit alıyor tabletten kaynaklı. Telefonlarda s23 ultra ve s24 ultra onlarda 1gbit kablosuz alıyor. 5ghz de 1 gbit alabiliyorum şimdi 6ghz de her yerden 1 gbit almak ve portları mümkün olduğunca 10 gbit çıkartmak.

Aşağıdaki speed test wifi testidir. Tüm cihazlarım bu performansı veriyor. Kablolu ankara ping 3 ms kablosuz 5 ms kablolu kablosuz arada 2ms fark oluyor bende.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Evdeki ağ yapısı,

Benim her odada 1 veya 2 tane çekilmiş ethernet var. 1 veya 2 yerde Cat6e ve tüm odalarda Cat7 Kablo var. En uzun kablom 30metre den az. 10 gbit destekliyorlardır. Ucuna bağladım cihaz kaçsa o kadarını destekliyor. Min 1gbit ortalama 2.5gbit Max 10 gbit ethernet portum var. Her odada kablolu olarak bağlı 1 tane aimesh var. Toplamda 8 tane aimesh var. Toplamda 145 den fazla cihaz bağlı bunlara. Kablolu ve kablosuz olarak. Bunlar aynı anda en fazla 3 cihaz yüke girebilir. Genelde 2 cihaz yüke giriyor. Yani atıyorum misafirim youtube dayken ben oyun oynuyorum veya oyun indiriyorum. Veya iki cihaz youtube da, Nadiren de 3 cihaz yüke giriyordur. 1 gbit internet için bu kullanım çocuk oyuncağı olması lazım.

Birde bölgemde tutuğum istatislikte hafta içi normalken hafta sonları veya tatil günlerinde performansı düşüyor. Taahhütlü internet olduğu için ilerde lazım olur diye tüm kayıtları tutuyorum.

Birtane tplinkin 1km parka 650 mbit wifi internet verdiğim bir dağıtıcısı var.

@seranyayinda

Yaklasık 1 km alana 350 mbit ile 650mbit arası wifi verebiliyorum. #internet #internetstabil #internethizlandirma #internethızı #speedtest #speedtestchallenge #internetlove #tplink #tplinkcpe710 #comnet #ttnet #türktelekom #türktelekompişmanlıktır #turknet #gigafiber #fiber #fiberartist #fiberart #fiberoptics #gpon #hiztesti #hıztesti #kablonet #superonline #vadafone #pchızlandırma #bilgisayar #pc #disney #disneyplus #samsung #samsunggalaxy #samsungs24ultra #samsungs23ultra #samsungtab #wifi #wifirepeater #router #routerunning

♬ Training Day - Infraction
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLSerhan Sukuroglutiktok
    Yaklasık 1 km alana 350 mbit ile 650mbit arası wifi verebiliyorum. #internet #internetstabil #internethizlandirma #internethızı #speedtest #speedtestchallenge #internetlove #tplink #tplinkcpe710 #comnet #ttnet #türktelekom #türktelekompişmanlıktır #turknet #gigafiber #fiber #fiberartist #fiberart #fiberoptics #gpon #hiztesti #hıztesti #kablonet #superonline #vadafone #pchızlandırma #bilgisayar #pc #disney #disneyplus #samsung #samsunggalaxy #samsungs24ultra #samsungs23ultra #samsungtab #wifi #wifirepeater #router #routerunning
    https://www.tiktok.com/@seranyayinda/video/7375236443209223429?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7447853970766284294

Şimdilik bütün meraklar giderilmiştir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 31 Aralık 2024; 18:22:10 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

Maalesef bu husus ile ilgili bilgim yok TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Detaylı mesajınız için çok teşekkür ediyorum TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Prime espresso kampanyasi gorunmuyor bende. Sizde nasil arkadaslar
  • Mevcut paketim 500mbps bunu düşürebilirmyiim?
  • b4s4y3v kullanıcısına yanıt

500 mbps olarak taahhüt verdiyseniz hız düşümü yapamazsınız. Eğer hızınızı sonradan 500 mbps hızına yükseltme yaptıysanız müşteri hizmetlerini arayarak mevcut hızınıza kadar düşürebilirsiniz.

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt

Evet mh araman gerek

• Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2'nin görseli ve ücret tarife tablosu olan var mı elinde?

Çok tavsiye edildiği ve revaşta olduğu için merak ettim de.

Şu galiba? Bitiş tarihi de yazmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ocak 2025; 16:52:11 >

• 
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.