24 mbit için bile 15 ay 459 TL diyor. Bundan daha uygunu yok mu acaba? |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1537. sayfa)
-
-
Taahhüt bitimine 2.5 ay kaldı. 24 mbps vdsl ye 200 tl ödüyorum. 31 Aralık a kadar "Fiberde Yılın Kampanyası 2" ye 15 aylık 329 TL geçmek mantıklı mı yoksa taahhüt bitmesini mi beklemeliyim?
-
X üzerinden TTDestek' e "Fiberde Yılın Kampanyası 2" ye geçmek istediğinizi yazıp, tel no belirtin. Sizi arayıp kampanya koşullarını okuyacaklar ve onay vermenizi isteyecekler. Onay verirseniz aylık yalın internet 24 megabit vdsl, 15 ay taahhütlü olarak 329 TL. Google dan aratıp şartları ve paket fiyatlarını okuyabilirsiniz.
24 mbps 329 tl,
35 359 tl,
50 399 tl,
75 405 tl,
100 409 tl (yalın vdsl)
-
2,5 ay sonra daha düşük olacağını sanmam
-
benimde hız bu civarlarda... kablo ile 900 küsür...
-
Arkadaşlar yeni abonelik için X üzerinden teklif veriyorlar mı? -
onu yaparımda yanda hava delikleri var. Onu yapacağıma 2.5 gbit portuna çıkarmak daha mantıklı geldi. En azından 1100 download görürüm.
-
Arkadaşlar yeni taşındım İnternet yok şu an sıfırdan bağlatacağım 24 Mbps bile yeter hangi firmadan hangi kampanya kapsamında bağlatmamı tavsiye edersiniz acaba -
Bende Aynı durumdayım .
Uydunet kullanıyordum , yeni taşındım . Taşındığım yerde uydunet yok. İnternet ve tv beraber de olabilir en uygun hangisine geçebilirim . Bakıyorum fakat kafam karıştı.
-
arkadaşların yukarıda yazdığı 24 mbps 329 TL kampanyası için X üzerinde ttdesteğe yazdım aranırsam o kampanyaya dahil olmaya çalışacağım benim için en mantıklısı o gibi
-
Beni aradılar hocam . Yeni üyelik için geçerli değilmiş....
-
Aynen o zaman en mantıklısı migrosnet bence 😂 -
Dediğiniz şekilde daha mantıklı, belki yenisi daha stabil bir performans verebilir. -
Yalın 24 megabit Kullanıyorum. Benim Taahhüt bitiş 16 Ocaktı. Aradılar geçen hafta ısrarla 24 megabit yok falan dediler. 360 TL 35 megabit seçtim. Israrla bir üst hıza geçirme arzularını çözemedim doğrusu. Varken yok demek kandırılma olmuyor mu Sayın TürkTelekom?
-
yeni eve taşındım. daha önce hiç abonelik almadım. oyun moyun işim yok, standart pc işleri, telefonlara wi-fi felan. tavsiye edeceğiniz bir paket var mı?
-
Superonline müşterisiyim, sundukları fiyatlardan dolayı turktelekoma geçmeyi düşünüyorum. 24 mbit hız gayet yeterliydi. Tt'de durumlar nasıl? Hız tarmin eder mi ? -
Taahhütün bitmesine 79 gün vardı.Bugün X den mesaj attım geri döndüler. 100 mbps 409 TL den 15 aylığına bağladım.
İyi mi yaptım bilmiyorum.
-
İnternet eşimin üzerine ve 50 mbit 225 Fiber internet, taahüt bitimi mart ayı. Bu akşam arayıp zam gelecek diye 15 ay 575 TL ye ikna etmişler...
Arayıp iptal ettirme şansımız varmı acaba arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 23 Aralık 2024; 18:53:59 > -
taşıma için geçerli fiyatlar mı acaba bunlar
-
İyi sayılır 50 Mbps hıza 575 TL veren var 15 ay. Ben 2 ay önce ADSL den fiber gelince geçtim Allahtan 12 ay taahhüt vardı daha ve mh geçişte 24 Mbps için 280 TL dedi tamam dedim sonra online işlemlerden 100 Mbps hıza geçtim 388 TL bakalım 12 ay sonu sağ olursak fiyat ne olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X