Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.987
Cevap
643
Favori
2.194.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15331534153515361537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün bende de yüksekti garipmiş.

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Bana bedava kahve vereceğine beni anlayan teknik konulara hakim bir müşteri hizmetleri verse :=) Öyle adamlarda çalışmıyor sanırım.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Öyle adamlar da var ama denk gelmesi lazım işte. her mh temsilcisi tam destek olamayabiliyor.

• cogman kullanıcısına yanıt

Ne yazdın tam olarak? Taahhüt temmuzda bitiyor. 35mbps kullanıyorum. Bende buna geçebilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,herkes Yılın Fırsatı 2 vb paketlerden yararlanıyor ben yenileme yapmak istediğimde 500kusur tl 50mb net için tarife çıkıyor

Diye yazdim
    100mb 409 tl dediler 15 ay ama benim evime 60 megabit geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yurt dışı sunucuları ile ilgili son kullanıcının yapacağı birşey yok. Arada olumsuz etkileyecek çok fazla etken var. TT nin çok umrunda olduğunu düşünmüyorum. Biz yurt içinde sorunsuz hizmet veriyoruz, yurt dışından bize ne diyeceklerdir. Btk da yurt içinde aldığınız hizmette sorun yok diyip yine suçlu sizmiş gibi bir yol izler diye düşünüyorum.

TT personelinin kapasite olarak bahsettiği, binanıza gelen genel kapasite muhtemelen. Müstakil bir evde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum. Eğer çok daireli binada yaşıyorsanız, bu gelen 10gb kapasiteli hattın tüm binaya dağıtıldığını düşünürsek yoğun zamanlarda yine sorun yaşayabilirsiniz. Başka bir forumda bu şekilde ifade edilmişti.

Gigabit hızları aşamamanın bir nedeni de belli ki gpon cihazları.
    Youtube yayıncısı Recep Baltaş’ın bir videosunu geçen gün izledim. Kendi kurduğu forum sitesinde, bir kullanıcının gpon cihazını aradan çıkartıp, sfp modülünü kodlayıp doğrudan modeme taktığını ve bu sayede gigabit hızları aşabildiğini belirtmiş. Yazıyı detaylı inceleyemedim ama videoda anlattığına göre meşakkatli bir iş olduğu görülüyor. TT nin dağıttığı gpon cihazları, muhtemelen gigabit hızdan fazlasını desteklemediği için bu sınırlama devam edecektir. Göreceğiniz hızlar +-950 mbps civarında kalacaktır. TT önce bu işi çözmesi gerekir. Sonra size gelip routerda problem var desin.

İp dağıtımı yüksek ihtimal cihazınızla alakalı. Bu konuda yanlış bilmiyorsam cihaz işlemcisi önemli rol oynuyor. Örneğin ben evimde zyxel multy m1 kullanıyorum. Bu cihazda basit bir mediatek işlemci var fakat istemci cihazlarım saniyeler içinde ip alabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• cogman kullanıcısına yanıt

Taahhütü bozup buna yeni taahhüt yapılabiliyormu?

Onu bilemiyorum benim taahhüt 28 Aralıkta bitiyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Taahhüt bitmesine 4 ay yada daha az bir zaman kaldıysa olur

• Arkadaşlar 47 gün sonra tarifem bitiyor. 35mbit vdsl kullanıyorum. Bulunduğum yerde fiber yok. Temmuz gibi bulunduğum ili tayin nedeniyle değiştireceğim. Gittiğim yerde çok yüksek ihtimal fiber olacak. Sizce nasıl bir şey yapmalıyım. Buradaki kampanyadan nasıl yararlanabilirim?

• UD57 kullanıcısına yanıt

Tekrar selam hocam uzun uzun açıklamanız için teşekkür ederim.

Türkiye içinde kullanacaksak bu hızlara ethernet hızları denmeli internet değil bu. İnternet benim için dünya açılmak. TTnet bu zihniyet varsa yöneticileri değişmesi lazım. Dur bakayım ben radarıma alayım. Akıllı birimi yoksa saçma sapan açıklamaları olan biri mi? Yöneticilerin açıklamalarından neyi önemsediklerini ve Vizyonlarını anında anlayabiliyorum. Kablonet tv yayını uydu yayınına yatırım yapacak dedim. İnternet gelişmeyecek dedim. Hala docsis de 100 mbit veriyorlar :=))) Dediğim gibi oldu uydular fırlatıldı. Tv yayınları dünya genelinde gelişti. Ama internetdeki rekabeti çok geride kaldı. Bu firma bir zamanın en iyi firmasıydı.

Bina konusuna gelirsek şuanda değil ilerleyen zamanlarda olabilir. Binamda benim dışında 1 gbit alan olmaz diye düşünüyorum. Herkes bana danışıyor. Genelde 100 mbit. Ben dahil 3 gbit geçmez. Yarın bir gün ben en tepeyi kullanacağım için bina kaldırmayabilir. Binaya ben hangi iss geçersem ona geçiyorlar :=)) Nedeni arıza olunca erken takip ettiğim için ondan fark etmeden sorun çözülüyor. Ben bıraktıktan sonra hepsi şikayet etme başlıyor :=))) Böyle bir döngü var. 20 yılda 3. iss değiştirişim böyle oluyor. Benim sorunlarım çözülmeyince binaca sorun var diye tepki konuyor.

940 mbps aşmanın iki yöntemi var bir o dediğiniz yöntem birde dışardan 2.5 gbitlik gpon cihazı getirip yazılım atarak çözüyorlar. Çözenlerden yardım istemedim. Cihazları almadım. ttnet gpon cihazında asıl şöyle bir sorun var. Yavaşlama oluyor kapatıp açmak gerekiyor büyük ihtimal ısınıyor. Comnet bu oluyordu. Kış ayı gerek duymadım. O yüzden 2.5 gbitlik gpon alıp en azından işlemci gücü vs daha iyidir kapatıp açmadan rahat 1 gbit verir. Benim için asıl 2.5 gbitlik cihazı takma amacım bu.

Cihaz konusuna gelirsem. Cihazın bir çok özelliği var virüs programı bile çalışıyor kendi içinde. Vpn ağ üstüne 110 cihaz bağlı iken. Cihaz ip almada sıkıntı yok. Elektrik gitti geldi cihazın açılması iplerin alınması tam tamına 2 dk sürüyor.

Şuanda 130 cihaz var elektirik gitti geldi. Bağlanması 6 dk çıktı ve son son 4 cihaz bağlanması baya vakit alıyor. Cihazı kapatıp açmam vs gerekiyor. Yıllar sonra ilkez kendi kendine cihaz açılıp kapandı. Bir kere oldu. Sınırlarına geldiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm...

Nisan 2025’te taahhütüm bitiyordu. Ben de Fiberde Yılın Fırsatı 2’den faydalandım. Bu fırsatı paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

100 Mbps 409₺ + 39,99₺ (Modem)
    Ayrıca benim gibi 100 mbps ve üzeri abonelik alan arkadaşlar, 6 ay ücretsiz Tivibu Go süper paket de alabilirler.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• Bugün yıldızlı günler kampanyası ile 1000 mbit yalın fiber ilk 5 ay 455 son 10 ay 970 tl olacak şekilde taahhütü yeniledim mecburen . Nolacak bu fiyatlar (Sudan ucuz gerçi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beckonn -- 19 Aralık 2024; 14:53:16 >
    Selam, rica ederim.

Kablonet dediğiniz gibi bundan sonra ek bir kablo yatırımı yapmaz. TT altyapısını kullanarak kazanç sağlıyorlar. Fakat bir ara orda da ciddi sıkıntıları vardı. TT altyapısı için saha hizmetini taşeron bir şirketten alıyorlardı. Kullanıcılar verilen hizmetten memnun değildi.

https://forum.donanimhaber.com/ftth-altyapida-sfp-gpon-ile-internete-nasil-erisilir-alinti--159986530

Paylaştığım linkte DH forum üyeleri sfp modül ve gpon ile ilgili paylaşımlar yapmış. Benim bahsettiğim konuya değinmişler. Konuyu detaylı inceleyemedim, isterseniz bir bakın. Yol gösterici olabilir.

Asus cihazlarda custom firmware kurulabiliyor. Siz kendi yazılımını kullanıyorsanız birde custom firmware ile deneyin, belki firmware ile sorununuz çözülebilir. Şayet çözülmezse o halde donanım yetersiz geliyor olabilir.

• UD57 kullanıcısına yanıt

Hocam değerlerimi kontrol eder misiniz? -23.80 ile -25.69 arasında -25,69 gördüğünde sorun yaşıyorum sanki.

• 200 TL olan vdsl ttnet taahütüm bitiyor. ne önerirsiniz

Normalde bu değerle sorun yaşamamanız gerekir. Biraz deneme yanılma yapmanız gerekecek. Sadece yoğun kullanımda mı bu değere geliyor, rast gele boş bir zamanda da bu değere ulaşıyor mu.

Ek olarak sıcaklık 42 derece, bana fazla geldi. Bu değerlere ek sıcaklık değerlerinide takip edin. Sorun ısınma kaynaklı olabilir.

• Merhaba. Vodafone GPON kullanıyorum ve sürekli tekrarlayan donma sorunu yaşıyorum. 2-3 dakika içinde düzeliyor ama bu durum günde defalarca oluyor. Optik değerlerinden anlamıyorum; resmini ekleyeyim, belki yorum yapmak isteyen olur.

Bu sorunu günlerdir müşteri hizmetleriyle çözemedik. Bu yüzden Türk Telekom Fiber'in "Online'da Efsane Günler Kampanyası"na abone olmak istedim. Ancak başvuruyu yalnızca online olarak yapmak durumundaymışım. Başvuru esnasında istediğim hızı seçtim fakat "Alo Paket" seçenekleri belirmedi. Müşteri temsilcisi, başvurunun 3. adımında istenilen hızla birlikte seçildiğini söyledi. Kendisi de kontrol etti ama o da göremedi. Başka bir tarife seçtiğimde ise "Uygun değilsiniz" gibi bir uyarı çıktı ve "Aşağıdaki kampanyalardan birini seçin" yazdı. (Başvurmak istediğim kampanyada Alo Paket hizmeti kullanılabiliyor; sözleşme detaylarında da bu hizmetle ilgili bölümler mevcut.)

Temsilci, "Başvuruyu tamamlayın; olmazsa iptal ederiz" dedi. Ben de tamamladım ancak başvuru yalın internet olarak sonuçlandı ve sonrasında iptal edemedik. Sanırım henüz randevu verilmediği için iptal edilemiyor. E-posta olarak sözleşme detayları gönderildi. Orada, yalın internet aboneliğinin sonradan 40 TL ücret karşılığında Alo Pakete dönüştürülebildiği yazıyor. Ancak temsilciye sorduğumda, bu tercihin başvuru esnasında belirlenmesi gerektiğini söyledi. Kafalar yandı anlayacağınız. TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Ne kadar fatura ödüyorsunuz ?

Güncel kampanyada en uygun 850 teklif sunuyorlar çok fazla

• Fiyatlara bak

• 
Sayfa: önceki 15331534153515361537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.