Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.854
Cevap
642
Favori
2.186.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda düzeldi bilmiyorum. Akşamları bakacağım yine böyle olursa cayarım. Bir daha da kimse bana 1 gbit internet aldıramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 17 Aralık 2024; 16:11:32 >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    “RX değeri sayısal olarak 27 nin altında
    TX değeri 6 nin altında sağlıklı bağlantıdır…”

Fiber hatlarda gpon cihazı arayüzünde bu değerler olduğu ve bu şekilde hat sağlığının iyi olup olmadığı kontrol edilebiliyormuş. Bunu bir kontrol ettirin isterseniz. Sorun hatta mı yoksa cihaz vs kaynaklımı bir fikir oluşur.

Ek olarak fiberde santralden eve kadar, kullanılan hattın kullanıcılara bölünerek hizmet verildiği söyleniyor. Buda siz 1000Mbps de alsanız tam hızları alamayacağınız olarak ifade ediliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugun Turktelekom prime 100mbit e gectim. Prime avantajlari ne zaman tanimlanir biliyo musunuz?

• UD57 kullanıcısına yanıt

Bu rx ve tx söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederim.

Cihazda olcağını sanmıyorum. Asusun wifi6e tepe modelini kullanıyorum. wifi7 tepe modelini sipariş geçtim.

Evet tam hız almayacaksam türktelekomun 1 gbit kullanmanın anlamı yok. Uçuz olanına yönlenmek daha mantıklı ben kaliteli hizmet almak için türktelekoma geçtim.

Comnet bu yurt dışı hız düşmeleri dışında sorun yaşamadım. Comnet pinglerim daha iyidi.

Bu hafta hızlı karar vermem lazım.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ev telefonu mevcut benim yenileme vb. bir talebim olmadı.

Görselde uygulamadan alındı. Yenilemek için 20 gündür arıyorlar beni.

• emo5313 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Sizin daha 6 ay var kabaca benim gibi. 26 Haziran bitiş tarihi benim kampanyanın. Siz şimdiden yenileme yapmayı düşünüyor musunuz?

Bana saçma ve işgüzarlık geliyor bu yılbaşında fiyatlar artacak tehdidi ile bu kadar zaman varken aramaları?

6 ay daha mevcut düşük fiyattan ödeme imkanınız varken şimdiden kampanya yenileyerek bugünden daha yüksek aylık ödemeye geçmek pek makul gelmiyor bana. Haksız mıyım?

Henüz aramadılar beni bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Aralık 2024; 18:24:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Yenilemeyi düşünmüyorum bu fiyatlarla hazirana kadar devam edeceğim.

Tabiki makul değil ararlar senide yakın zaman da

Başka ıss ye geçsen de farklı olmaz diğer ıss lerinde ne yapacağı belli olmuyor comment örneği gibi  bence maceraya gerek yok. Belli saatlerde oluyorsa yoğunluktandır hele İstanbul'daysan  Artı yoğun olan bir şehirdeysen ve aşırı ihtiyaç yoksa keşke 1000 mbps almasaydın burası tr bu arada arkadaş yazınca fark ettim spedtestte sunucuyu niye Frankfurt seçtin tabi yanlış çıkar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Aralık 2024; 21:32:29 >

6 ay varsa söyleyin daha 6 ay var bekleyeceğim diye 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Sunucu olarak frankfurt seç bakalım 4 ping alacakmısın  

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Ne alaka orada olsak orayı seçeriz tr den Frankfurt'u seçersen tabi fazla çıkar sunucu yanlış çünkü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Aralık 2024; 21:24:51 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Sen arkadaşın pingine çok demişsin ya onun için diyorum. Ping aldığı sunucunun frankfurt olduğunu görmedin heralde, normaldir o pingler yani  Oynadığımız coğu oyun sunucusu yurtdışında olduğu için bu düşük pinglerin cok bir espirisi yok önemli olan yurtdışı pingleridir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 17 Aralık 2024; 21:31:5 >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Aynen sen yazınca baktım neden onu seçmiş garip bırak pngi hızı bile tabi yanlış çıkar o sunucu da ki hiç aklıma gelmedi oraya bakmak Frankfurt ne alaka zaten   iyi de o şekilde ölçerse hız düşük png de tabi yüksek çıkar yurt dışı oyun diye testte öyle yapılmaz ki  Gerçi hız düşmedi bende png dow ve up ondan biraz fazla

tablete giren de var test sırasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Aralık 2024; 21:45:6 >

Saçmalık bu işte adamlar alt yapı sahibi, fakat kendi alt yapılarında başkası daha sorunsuz hizmet sunuyor.
    İş parayı almaya gelince de en uçuk fiyatları istiyorlar.

Bu durumu wifi 7 destekli cihazın da çözeceğini düşünmüyorum. Sorun sizden kaynaklansa comnette de bunları yaşardınız. Sorun TT kendi yetersizliği.

Anlık 100 mpbs Ftth altyapı Router tp-link BE3600 Wifi 7

Değil wifi 7 17 olsa yine aynı çokta bir şey değişmeyecek bence

Haklısınız kesinlikle. TT nin işini düzgün yapmaması sonucu, fiberde bile rezil bir hizmet vermeyi becerebiliyor. Bizde fiber alt yapı gelsin diye bekleyelim. Adamlar daha olanı düzgün veremiyor.

• Twittera yazdım bakalım dmden döneceklerini soylediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ilk bağlatığımdaki değerlerim çok iyi. Testlerimi BTK ya bu değerlerin düşmesi durumunda şartsız şucsuz hiç bir üçret ödemeden iptal edeceğimi söyledim. BTK olurda ilerde şikayet yazarsam. Local ağımın ve wifi ağımın 10 gbit olduğunu ve ne kadar güçlü bir bir sistem kullandığımı görünmesi adına. Sorun modeminiz de vs demesin diye zamanında o kadar çok bu bahaneyi kullandılar ki bunu söyleyince niye otomatik sinirleniyorum. Ben evimdeki sisteme bu kadar yatırım yapıyorsam firmada da evimin dışında bu yatırımı yapmalı diye baskı kurmak.

Şuandaki kablosuz cihazlarım evin her yerinde 1 gbit alabiliyor sorun yaşamıyorum. Akıllı ev kullandığım için yaklaşık 130 cihaz bağlı görünüyor. Bazen 125 bunlar kapanıp açıldığında hızlı ip almıyor. Almamasının nedeni birincisi birtane aimesh yavaş bağlanması yenisini alınca eski güçlü router aimesh yapacağım. Bu sorunun işlemci 4 çekirdekli 2.6 ghz, 2 gb rami olan router ile çözeceğime inanmam. Birde artık Qos açık 1 gbit almak istiyorum. Qos açık 800-700mbit de dolaşması hoşuma gitmiyor. Router sanırım. Bu son aldığım router sanırım 30 gbit veri işleyebiliyor. Ankara istanbul arası 1 gbit almam istanbul frankfurt 1 gbit alamamamın bunla ilgisi yok tabi.

Bana ttnet çalışanı ilk kabloyu çekerken alt yapınız 10 gbit kadar destekliyor demişti. Yani görüyorum ki ankara istanbul destekliyor. Sorun istanbuldan frankfurt giderken başlıyor.

Burada anlayamadığım konu ben ankara istanbul da stabil sorunsuz hız alırken neden Frankfurt giderken stabil hız alamıyorum. Bunu çözmek için kullanıcı nasıl bir yol izleyebilir. Ben şuanda otomatik dns vs kullanıyorum. Bu arada btk yazdığım mesajdan sonra bu gün bir şey yaşanmadı. Dün stabildi ama önemli olan hafta sonları kontrol etmek.

Gigafiberde ; dün sizin seçtiğiniz sunucuda test yaptım, bende de hız düşük çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece Twitter üzerinden telekom'a yazdım sabah aradılar
    Aşağıdaki paketi 409 TL'ye verdiler iyi diyelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.