Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ibrahim4741 , uzun68 , inceoktay Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.881
Cevap
643
Favori
2.187.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
  • SonKaleFener kullanıcısına yanıt
    Pahalı cidden ben Kablonet gpon 1000 mpbs tv dahil ilk 12 ay 600 ikinci 12 ay 700 tl ödicem tt de tv li paket daha fazla hocam
  • ya bu kurye 2 gündür gelmiyor ve 2 gündür internetsiz kaldım.Yoğunluk varmış.

Zaten saçma olan şu kimlik onayını merkezde yapar neden kurye bekleniyor.Bütün saçma işler bu ülkede olmak zorunda mı.

• lordert kullanıcısına yanıt

Hocam kablonet ile görüştüm tv alt yapısı olsa bende sizin gibi onlardan yana seçim yapacaktım üniversitede kullanmıştım çokta memnundum.

Şuan sıkıştım kaldım 4 gündür net yok telefonu sömürüyorum fibere geçemiyorum türk telekom apartmana sinyal vermemiş şantiyeyi aradım ankara bütçe verecek kesin değil 2025 falan diye garip bir konuşma yaptı

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Kim bilir hangi yandaş şirketindir kurye firması hocam onlıne işlemlerden kimlik yüklemeye geçmesi lazım ama dediğim gibi yandaş şirkete para kazandırmak için bu hizmeti zorunlu tutuyorlardır muhtemelen hocam Türk Telekom
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Ne için bekliyorsunuz hocam
    Ne zaman geçtiniz hocam paket ismi nedir
  • SonKaleFener kullanıcısına yanıt
    Kasımda geçtim hepsi bir arada kampanyası

Sizin tarife yok hocam

• Malcolm... kullanıcısına yanıt
    Bugün 100mbps tarifeye geçtim nakil işlemi yapılıp bağlantı sağlanacak. Siz sonradan mı bu paketi aldınız yoksa taahhüt sürenizi uzatırken mi bunu sundular. Ben sorduğumda tivibudan bahsetmediler çünkü
  • Taahhütüm yaklaşık 3 ay sonra bitiyor, altyapım kötü yüksek hızlarda kullanamıyorum şuan 16 mbps kullanıyorum şu pakete geçmeli miyim en uygunu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UD57

Normalde bu değerle sorun yaşamamanız gerekir. Biraz deneme yanılma yapmanız gerekecek. Sadece yoğun kullanımda mı bu değere geliyor, rast gele boş bir zamanda da bu değere ulaşıyor mu.

Ek olarak sıcaklık 42 derece, bana fazla geldi. Bu değerlere ek sıcaklık değerlerinide takip edin. Sorun ısınma kaynaklı olabilir.

42 derece fazla geldiyse bir sıkıntı var o zaman. çünkü o an oda sıcaklığı 21.3 dü.

• syncx kullanıcısına yanıt
    Grubu geriye doğru tarayın yılın fiber firsatı 2 kampanyasi ile daha ucuza yenileyebilirsiniz

Ptt kuryedir o uyuz gelmez 

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Aktif soğutması olmayan cihazlarda 30-35 derece gibi değerlerden sonrası bana fazla geliyor. Sıcaklık arttıkça aktif soğutma olmadığından, donanım kendini korumak için performans düşürmekten başka birşey yapamıyor.

Yeni ont talep edin desem onda da aynı durumu yaşayabilirsiniz. Çünkü küçük kompakt yapıları nedeniyle aynı sorunu yaşamak muhtemel gibi görünüyor. Daha önce bir kullanıcıda görmüştüm. Usb çıkışa sahip modeme, usb çıkışından harici fan bağlayıp sıcaklığı düşürmeye çalışıyordu. Bu sizin senaryonuzda ne kadar gerçekleştirilebilir birşey bilmiyorum. Biraz uç bir senaryo. Aklıma gelince söylemek istedim.
  • Merhaba arkadaşlar.

Eski evimde teledünya ve kablonet kullanıyordum , memnundum . Yeni taşındığım yerde kablonet varmış fakat teledünya yokmuş.

Tv olmadanda olmaz arkadaşlar. Uygun fiyata nasıl bir çözüm bulabilirim ?

• kabloluda 950 net görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 21 Aralık 2024; 11:27:34 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dijital kurye mi ne galiba araştırsak arkasından bir akp linin şirketi çıkar muhtemelen hocam
  • 100 mbit prome tarifeye gectim. Ama telefon uygulamasinda prime ayrıcalıkları gözükmüyor. 5 gun oldu geceli. Ne zaman gorunur bilgisi olan var mi
  • Arkadaşlar en uygun Tv ve internet kampanyası hangisi bilginiz var mı ?

• 
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.