Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miko01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.819
Cevap
640
Favori
2.184.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #64
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok çok tşkler ederim efendim hızlı cevabınız için eksik olmayınız lakin benim yenileme şubat ayında muhtemelen şimdiden böyle yüksek fiyat çıkıyordur lakin esas merak ettiğim husus şudur ki acaba bu gameon vs olayı sırf düşük ping almak içinmi uydurulmuş yoksa gameon gerçektende işe yarıyormu diye merak etmiştim efendim oyüzden sormuştum bu gameon olayını tşkler
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Valla bana da HWAI wifi 6 verdiler wifi çekişi fena değildi de sanki saat geçtikçe ağırlaşıyordu ben tt verdiği modemlere ısınamadım bir türlü arayüz kısıtlı falan sıkıyor beniTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben hızını beğendim, evin her yerinde en düşük bir tık azalarak çekiyor. Hız kaybı da Superonline daki gibi değil. Arayüzü basitmiş ayar yaparken gördüm. Wifi kanalları nasıl ayarlanacak bulamadım mesela.
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Oha sen yazınca fark ettim 2 ay oluyor adsl den fibere geçeli hiç bakmamıştım Discord a harbiden girmiyorTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL adsl de giriyordum ya ama Google dns kayıtlıydı modemde ondan olabilir

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

İşte wifi ayırmayı da ben zor bulmuştum hwai de TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  neyse memnunsan sorun yokTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Beyler böyle bir durum oldu Aralık sonu 50mb sözleşmem bitiyordu online işlemlere girdim bana böyle bir seçenek sundu ben de kabul ettim megabit SMS falan da geldi
    Acaba bu 28 Aralıkta dolan taahhüt süresine kadar mı geçerli

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Bu resimde böyle diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 16 Aralık 2024; 1:20:37 >

• cawrash C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Paketi nasıl aldınız
  • Selam arkadaşlar yeni türktelekom geçtim. Bir kaç sorum olacak.

Comnet 1 gbit internet kullanıyordum Euro da ping 42 ms lerdeydi.

Türktelekoma geçtim. Ping 55 çıktı. Ben bu ping nasıl iyileştirebilirim.

• cogman kullanıcısına yanıt

Taahhüt bitmesine 4 ay kala online işlemden taahhüt yenileme yapılıyor ama ilk resim 24 ay farklı fiyat 2. resimde eski tarife görünüyor yeni yaptıysan daha güncellenmedi belki ondandır ben çözemedimTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  çözen varsa yazar umarımTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Bence siz hız yükseltmişsiniz, taahhüd yenileme değil.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olmuş maalesef ya
  • TT 4 gün geçerli yeni bir kampanya (yeni aboneler için) yapmış.

Haziran 2025 te bitecek taahhüdüm için 15 gündür çıkan fiyat bu şekilde yeni değil mevcut süre için geçerlidir ona dikkat edin

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Aynen öyle 20 gündür arıyorlar ısrarla aynı fiyata 200 mbps verdiler almadım sonra bunlar çıkmaya başladı uygulamada süreyi 24 ay görünce jeton düştü bende 15 ay üstü yapmıyorlar artık..

• emo5313 kullanıcısına yanıt

Arkadaş baya dikkatliymiş hız demiş. neyse taahhüt bitişi 4 ay yada daha yakınsa oda çıkar online işlemlerde bakabilirsin belki daha iyi fiyattır

• emo5313 kullanıcısına yanıt
    Benim de Haziran 2025'de bitiyor. Siz şimdiden yenileme mi yapmak istediniz? Ev telefonu var mı sizde bu arada?

Ayrıca mesajınızdaki görseli nereden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Aralık 2024; 1:54:13 >
  • Türktelekom ilk bağlatığımda testlerim bu şekildeydi

speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/17126071953

bağlatalı bir kaç günüm var cayma şansım nedir.

speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/17141706079

Yurt içinde sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 17 Aralık 2024; 2:27:0 >

Birden çökmüş ilginç  ama yüksekken de png fazlaymış  ben adsl de böyle png görmedim ki fiberde en fazla 4

• Nisan 2025’te taahhütüm bitiyordu. Ben de Fiberde Yılın Fırsatı 2’den faydalandım. Bu fırsatı paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

100 Mbps 409₺ + 39,99₺ (Modem)
    14 gün içinde cayma hakkınız olabilmesi gerek.
  • 
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.