|
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1533. sayfa)
-
-
Valla bana da HWAI wifi 6 verdiler wifi çekişi fena değildi de sanki saat geçtikçe ağırlaşıyordu ben tt verdiği modemlere ısınamadım bir türlü arayüz kısıtlı falan sıkıyor beni
-
Ben hızını beğendim, evin her yerinde en düşük bir tık azalarak çekiyor. Hız kaybı da Superonline daki gibi değil. Arayüzü basitmiş ayar yaparken gördüm. Wifi kanalları nasıl ayarlanacak bulamadım mesela. -
Oha sen yazınca fark ettim 2 ay oluyor adsl den fibere geçeli hiç bakmamıştım Discord a harbiden girmiyor adsl de giriyordum ya ama Google dns kayıtlıydı modemde ondan olabilir
-
İşte wifi ayırmayı da ben zor bulmuştum hwai de neyse memnunsan sorun yok
-
-
Hocam bu Paketi nasıl aldınız -
Selam arkadaşlar yeni türktelekom geçtim. Bir kaç sorum olacak.
Comnet 1 gbit internet kullanıyordum Euro da ping 42 ms lerdeydi.
Türktelekoma geçtim. Ping 55 çıktı. Ben bu ping nasıl iyileştirebilirim.
-
Taahhüt bitmesine 4 ay kala online işlemden taahhüt yenileme yapılıyor ama ilk resim 24 ay farklı fiyat 2. resimde eski tarife görünüyor yeni yaptıysan daha güncellenmedi belki ondandır ben çözemedim çözen varsa yazar umarım
-
Bence siz hız yükseltmişsiniz, taahhüd yenileme değil. -
Aynen öyle olmuş maalesef ya -
TT 4 gün geçerli yeni bir kampanya (yeni aboneler için) yapmış.
-
Haziran 2025 te bitecek taahhüdüm için 15 gündür çıkan fiyat bu şekilde yeni değil mevcut süre için geçerlidir ona dikkat edin
-
Aynen öyle 20 gündür arıyorlar ısrarla aynı fiyata 200 mbps verdiler almadım sonra bunlar çıkmaya başladı uygulamada süreyi 24 ay görünce jeton düştü bende 15 ay üstü yapmıyorlar artık..
-
Arkadaş baya dikkatliymiş hız demiş. neyse taahhüt bitişi 4 ay yada daha yakınsa oda çıkar online işlemlerde bakabilirsin belki daha iyi fiyattır
-
Benim de Haziran 2025'de bitiyor. Siz şimdiden yenileme mi yapmak istediniz? Ev telefonu var mı sizde bu arada?
Ayrıca mesajınızdaki görseli nereden aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Aralık 2024; 1:54:13 > -
Türktelekom ilk bağlatığımda testlerim bu şekildeydi
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/17126071953bağlatalı bir kaç günüm var cayma şansım nedir.
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/17141706079Yurt içinde sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 17 Aralık 2024; 2:27:0 > -
Birden çökmüş ilginç ama yüksekken de png fazlaymış ben adsl de böyle png görmedim ki fiberde en fazla 4
-
Nisan 2025’te taahhütüm bitiyordu. Ben de Fiberde Yılın Fırsatı 2’den faydalandım. Bu fırsatı paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
100 Mbps 409₺ + 39,99₺ (Modem) -
14 gün içinde cayma hakkınız olabilmesi gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X