Ben de benzer şekilde bakıyorum. 100mbit üzeri pahalı geldi bana Telekom'da. Superonline da şuan 200mbit için 250-tl ödüyorum ama bu ay son, yeni fiyat 500-tl olacak gibi belki biraz daha azına. Açıkçası SO'nun online oyunlardaki yavaşlıklarından usandım, 3 yıl önce telekom fiber kullanmıştım ping epey düşüktü, eve kadar kablo var bu arada. Telekom'da FC24, Call Of Duty, Battlefield oynayanlar varsa ping konusunda durum nedir bilgi verebilir mi? |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1531. sayfa)
-
-
Ping konusunda superonline fiber kullanan biri olarak söylüyorum. Türktelekom ping açısından hertürlü öndedir. Sırf bu sebeple geçtim ben zaten Türktelekoma
Bu konuda açtığım başlığada bakabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiberden-turk-telekom-fibere-gecmelimiyim--159582760
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 10 Aralık 2024; 13:41:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam konuyu gördüm.
Siz online oyun oynuyor musunuz? Açıkçası ben eskisi kadar oynayamıyorum, haftasonları akşam veya tatillerde genelde ama SO'nun ping ve sansüründen yıldım.
Yine yanlış hatırlamıyorsam siz 499+75-TL ye kampanyası var demiştiniz. Anlaşılan o kampanyaya geçmek farz oldu.
-
Evet bende dediğiniz fiyattan 100 mbps abone olmuştum. Sonrasında 200 mbps hıza yükseltme yaptım. Online bende çok oynamıyorum. Ama oynadığım zamanda ping sorunu yaşamıyorum şuan stabil bir ping var. So akşam saatlerinde ping artışı oluyordu dediğiniz gibi sansürde var. Bunları düşünerek geçtim. Gayet memnunum.
Comnet'ten salak gibi 400 gün satın aldım.Para iadesi de yapmıyorlar sanırım.Telekoma borcu var deniyor.
Düzelmezse bu dolandırcılığa girer.Hakem heyetine başvurmak en doğrusu..
-
Comnet internet hizmetini sonlandırmış duyuru yapmışlar ilgili konuya bakabilirsiniz geri kalan ücretleri iade alacaksınız açıklamaya göre
Taşımaya falan uygun bir şeyler var mı acaba?
ya da yeni aboneliğe?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 11 Aralık 2024; 12:39:57 > -
Arkadaşlar evimize ilk defa internet bağlanacak altyapı yoktu telefon hattı çektik şimdi adsl üzerinden herhangi bir kampanya var mı yoksa sitedeki kampanyalar mı geçerli? İ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Altyapıyla ilgili işin içinden çıkamadım.En doğru cevabı nereden alabilirim.Şöyle ki mevcutta 16 mbit adsl kullanıyorum.
Türk telekom sitesinden sorguladığımda hipernet mevcut gözüküyor.
Türk telekom müşteri hizmetleri ise 16 mbite kadar adsl altyapı olduğunu söylüyor.
Millenicom sitesinden sorguluyorum 71 megabite kadar vdsl diyor.
Alfa bilişimden bakıyorum 35 mbite kadar vdsl2 diyor.
Gerçekten vdsl var ise mevcuttaki adslin cayma bedelini ödeyip iptal ettirip vdsl modem alıp başvuru yapıcam.Ama yok ise aldığım modem elimde kalacak ve boşuna cayma bedeli ödemiş olacağım.
Fikri olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar modemim 10 yıllık kopmalar ve çekim problemi yaşıyorum.
Türk telekom VDSL 100 mbps de modem olarak öneriniz ne olur. Uzun zamandır modem araştırmıyorum
TT net te iki model var 1650 tl, TP-Link VX231 Wi-Fi 6 AX1800 , Arcadyan ARC-VLAX1800 Wi-Fi 6 AX1800, yeterli olur mu?
ikinci el zyxel dx3300, 3200 vb. de bolca var.
Yada farklı bir modem Keenetic, tenda vb.
-
En doğru cevabı altyapı sahibi türktelekom müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz eğer vdslye geçme şartları varsa bunu türktelekoma aboneyseniz ücretsiz onlar yapacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 11 Aralık 2024; 18:7:48 >
Merhaba,
Mediatek işlemcili cihazlar her saha dolabı ile uyumlu çalışmayabiliyor. Bu yüzden hat kopmaları yaşayan çok kullanıcı var. En stabil çalışanlar, forumdaki kullanıcıların paylaşımlarına bakarak broadcom ve intel lantiq işlemcili cihazlar. Fakat intel lantiq işlemcili cihaz piyasada yok denecek kadar az. Hattınızda mediatek işlemcili bir cihazla bir kaç hafta test edebilme şansınız varsa test edip kopma vs. yaşamazsanız bu işlemcili cihazlarıda tercih edebilirsiniz.
Ben bir süredir Vodafone markası basılmış H300s model vdsl modemi kullanıyorum. Fakat son birkaç zamanda bazı bağlantı sorunları yaşayınca modemi köprü moduna alıp internet çıkışını zyxel multy m1 ile yaptım. O günden sonra sorun yaşamadım. Belki benim modemimde bir sorun vardır. Genel bir sorun olsa forumdaki konuda paylaşımlar olurdu. Forumda konusu mevcut orada yazarsanız yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. Tek eksiği işletmeci cihazı olduğu için kısıtlı bir model diyebilirim.
Alternatif olarak broadcom işlemcili zyxel dx3200 b0 model Türk telekom markası basılmış cihaz için forumda olumlu yorumlar mevcut. Zyxel daha güçlü bir işlemci ve wifi6 destekli bir model. Türk telekom cihazı olduğu için hattınız ile sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. İkinci elde satan çok var. Bu cihazla ilgilide forumda paylaşımlar vardı, oralardan yazarsanız detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bütçenize göre başka modellerede yönelebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Türk telekom altyapısından Türkcell üzerinden hizmet alıyorum.
O halde 16 mbit adsl mecburen devam edeceğiz, adresi ilettiğimde müşteri temsilcisi sadece adsl altyapı görüntülüyorum cevabını verdi.
Burdan altyapı sorgularmısınız ne çıkıyor ?
-
Fiberde yılın fırsatı 2'den yararlandım. Paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
-
Burada 21 mbite kadar adsl çıkıyor.
Merhaba yeni üyelikte faydalanabiliyormuyuz bu kampanyadan yoksa mevcut abonelere mi sadece
Ben müşteri hizmetleri ile görüştüm, sadece mevcut üyelere geçerli dedi.
Merhaba, çok teşekkürler zaman ayırarak ayrıntılı yazmışsın, kafamda da netleşti.
zyxel dx3200 veya dx3300 ikinci el alıp önüme bakayım :)
-
Twitterden yazdıydım aradılar mevcut müşteriye dediler dediğiniz gibi hocam sağolun . Yeni aboneye fiyatlar yüksek baya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X