mantıklısı o gibi duruyor . |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1529. sayfa)
-
-
Şimdiden yenileyin hocam yeni yılda zam gelecektir -
100 mbit'e 15 ay ayda 409 TL diyor. VDSL modem buna dahil mi değil mi? Uydunete ilk yıl 500 ikinci yıl 600 TL isteniyor (100 mbit internet+ kablotv üst yayın, sinema kanalları) hangisi avantajlı bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 5 Aralık 2024; 17:21:51 > -
Üstte paylaşılan tarifelerden seçebiliyor muyum?
@streamin teşekkürler hocam -
X ten desteğe yazın bu kampanyadan yararlanmak istiyorum diye arasınlar hocam tt kullanmıyorum ben ama siz deneyin bi şansınızı hocam -
Twitter hangi hesaba yaziyoruz ikna icin? -
quote:
Orijinalden alıntı: guitarman100 mbit'e 15 ay ayda 409 TL diyor. VDSL modem buna dahil mi değil mi? Uydunete ilk yıl 500 ikinci yıl 600 TL isteniyor (100 mbit internet+ kablotv üst yayın, sinema kanalları) hangisi avantajlı bilemedim.
100 mbit'e 15 ay ayda 409 TL diyor. VDSL modem buna dahil mi değil mi? Uydunete ilk yıl 500 ikinci yıl 600 TL isteniyor (100 mbit internet+ kablotv üst yayın, sinema kanalları) hangisi avantajlı bilemedim.
edit: +75 TL modem ücreti varmış. 485 TL ye geliyor. Uydunette kalmak daha mantıklı geldi.
-
Bende Kablonet gpon 1000 mpbs ilk yıl 600 ikinci yıl 700 den bagladım hocam tabi benim engelli indirimi var ama -
Teşekkürler hocam -
Online işlemlerde taahhüt bitmesine 4 ay kala yenileme oluyor oraya bak belki uygun fiyat çıkabiliyor
-
Baktım hocam yukarıdaki fiyatlardan çok daha yüksek fiyat -
Anladım bazılarına iyi fiyat denk geliyor da ondan dedim. Olmadı x den mesaj yaz arasınlar
-
Bu kampanyalar belirli bölgelere imiş maalesef yararlanamadık. Teşekkürler -
Tamamdır teşekkür ederim hocam -
Şuanda comnet kullanıyorum pek memnun değilim TT geçmek için yeni abone olmak için x mesaj bıraktım 50 mgbit ilk 3 ay 350 geri kalan aylar için 600 TL istedi buraki kampanya yı söyledim bu mevcut müşterilerine olduğu söyledi .ne tuhaf durum telefonda yeni müşteri çekmek için yeni gelene kampanya yapıyorlar burda tam tersi
Yanlış anlaşılmasın mevcut olan aboneyede yapması güzel
Fiyatları yüksek olduğunu söyledim ve kabul etmedim
Comnet ile arasında yüzde yüz fiyat farkı var o yüzden comnete devam aylık almaya -
Aralık ayında faturası yüksek gelen var mı ev Interti 50mbit vdsl +Tivibu ip sinema paketi 467TL ödüyordum, 515 olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 6 Aralık 2024; 11:19:3 > -
Aksine bana düşük geldi gerçi ben 2 ay oluyor fibere geçeli 100 Mbps 394 gelmeliyken 388 geldi
-
Hocam bugün öğlen 12’de x’ten mesaj attım. 3’te aradılar. Bunu da sordum yok sabit dedi. Fakat benim modem yok. Buradaki fiyatlara 30 lira modem kiralama eklediler yani zaten ttnet kullanıyordum onun modemini kullanmaya devam edeceğim. 15 ay taahhüt. Artık 18-24 aylık taahhüt vermiyorlarmış. -
Modemi olan modeme ihtiyacı olmayan abone vdsl için taahhüt verebiliyor mu 15 ay
-
Merhabalar taahhütüm Haziran 2025 de bitiyor 100 mb fiber internete 259 TL ödüyorum şimdiden bu fiberde yılın fırsatı kampanyası 2 kampanyasından 409 TL ye faydalansammı yoksa hazirana kadar beklesem mi bilemedim şuan ki fiyatım iyi ama 6 ay kaldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X