Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ibrahim4741 , alsem Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
30.855
Cevap
642
Favori
2.186.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15281529153015311532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200mbit için avantajlı bir kampanya var mı? Yeni abonelik olacak.

• murat5552 M kullanıcısına yanıt
    Benim eski taahhütümde modem kirası olduğu için onu görüp sistemde ekledi büyük ihtimalle. Sizde yoksa kira vermezsiniz bence.
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt
    Bu ekran görüntüsüne güvenerek önce müşteri hizmetlerini aradım ama 580 lira gibi bir fiyat verdiler ve daha düşük fiyatlı kampanya yok dediler sonra twitterdan desteğe taahhüt yenilemek istiyorum yardımcı olurmusunuz diye mesaj attım ve şikayet kaydı olarak alıp dönüş yaptılar ve bu tablodaki fiyatları sundular. Kampanyanın adı 'Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2' bu şekilde nispeten düşük fiyatlı olarak taahhütünüzü 15 aylığına yenileyebilirsiniz. Herkese hayırlı günler. TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• yimust kullanıcısına yanıt

bu mesajıma bakın şartlar uyuyorsa sitedeki fiyata göre biraz daha uygun ben yararlanıyorum. Fiber hızla tanışma kampanyası veya fibere davet kampanyası

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160059991

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Bunlara uymuyorım maalesef. En kötü netinternet yapacağım. Teşekkürler
  • Arkadaşlar taahhüt bitimine 4 ayım var yani nisan 2025 te bitiyor normalde taahhütüm ama şimdiden taahhüt yenilersem eğer bugünden itibarenmi 15 ay geçerli olur yoksa nisan 2025 ten itibarenmi 15 ay geçerli olur tşkler??
  • mustang_1964 M kullanıcısına yanıt
    Bugünden itibaren 15 ay geçerli olur
  • Merhabalar, yıllardır evde superonline fiber kullanıyorum eve kadar fiber kablo geliyor. Şimdi iptal ettirim TT altyapısından fiber almak istiyorum.

Şimdi eve gelen kablo SOL altyapısına mı bağlı? TT fibere gelirsem yeni bir fiber kablo mu çekilecek?

• bulunduğum mahallede boş port yok, nasıl çözülür bu iş ?

• Alın size nostalji .

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

9,5 yıl önce Türk Telekom ev telefonu onlinem merkezi :D

Bu da 10 yıl önce TTNET online işlem merkezi, ben o zamanlarda bile 1000 GB'ı aşıyormuşum :D

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 9 Aralık 2024; 12:15:15 >

• firtina8145 F kullanıcısına yanıt
    X’den yazdım. Dönüş yaptılar. Mevcut müşterilere veriyorlarmış bu fiyatları. Ben yeni abonelik başlatacağım. Normal sitede yer alan fiyatları verdiler. Yeni abone olacakların bilgisi olsun.
  • "Fiberde Yılın Kampanyası 2" hangi tarihe kadar geçerli bilen var mı? Telekom internet sitesinde bir bilgi bulamadım.

• 31 aralık 2024 tarihe kadar

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam lan ışığıda gidiyor. 3 tur arıza kaydı açtım, Telekom’u arıza olduğunda dair ikna etmeye çalışıyorum :) bakalım bu sefer cihaza bakmaya gelecekler

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

Lan ışığın gitmesi cihazın orta girişine takılan ve diğer ucu da modeme takılan sarı ethernet kablo sorunu olmasın varsa kısa aynı kablodan onu tak dene çünkü sinyal olmasa cihazda ortadaki los yazan yerde kırmızı led yanar  arıza kaydına gelmiyorlarsa cihazları kapat sinyal yok de oradan görürler zaten 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Aralık 2024; 21:21:56 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Tamam hocam deneyeceğim. Teşekkür ederim cevabınız icin.

• Comnet faciasından sonra yine yeniden hattımı taşıyacağım. Her seferinde Türk Telekoma niyetlenip fiyatlar pahalı diye vazgeçtim ama artık operatör operatör gezmekten yoruldum. Fiyatlar şu şekilde. Hattım 100 mbps telekom altyapılı .Ne dersiniz?

milenicom ilk 4 ay 370 daha sonra 520

netspeed ilk 3 ay 320 daha sonra 450

türknet 500

türk telekom 575 15 ay taahhütlü

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Hocam tt ye geçin çünkü yılbaşından sonra hepsi zam yapacak ve en az 600 tl leri görücek muhtemelen tt de 15 ay ne ödeyeceğinizi bilirsiniz ama digerleri 6 ayda bir zam yapacak görürsünüz hocam
  • Türk telekoma geçiş yapmak istiyorum 50 mbps için. Bilmediğim için soruyorum. Modemim olmasına rağmen modem kullanım ücreti ödeyecekmiyim? Yada yalın internet ücret isaçmalığı halen devam ediyormu? tavsiye kampanyası vs. bir kampanya var mı yeni gelen için ?

• egoist84 E kullanıcısına yanıt
    Fiber kullanıyorsanız aylık modem kullanım ücreti ödersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 15281529153015311532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.