Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.881
Cevap
643
Favori
2.187.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15261527152815291530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam eline sağlık, bilgilendirme için teşekkürler.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben şimdi baktım önceden 900 tlye kadar cayma bedeli karşılıyorlardı. Şimdi 1300 tlye kadar cayma bedelini faturaya indirim olarak yansıtıyorlarmış.
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

100mbit 500-TL + 75-TL modem ücreti ile 575-TL'ye geliyor. Bana kalırsa bu da pahalı. Şuan Superonline daha yüksek hızı daha ucuza veriyor ama orada da ping yüksek, online oyunlarda sorun çıkıyor, sansür vs var. Ne yapacağımızı şaşırdık valla.

Ping az olsun stabil istiyorsan Türktelekom fibere geç bende superonline fiber kullanıyordum birkaç ay öncesine kadar ping sıkıntı olduğu için tt fiber altyapısıda yeni geldiği için geçtim. Şuan memnunum gayet.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ustad bakabildin mi?
  • cowcow kullanıcısına yanıt

Neye bakacaktım?

Ping önemliyse TT öneririm hocam. En iyilerden biri.

• X’ten mesaj gönderdim. Tarafıma arama geldi ve kampanya ismini söyledim, 359₺ 15 ay taahhüt ile geçişim sağlandı. Paylaşan arkadaş için teşekkür ederim.
  • 50 mbps 435 TL iyi midir?
  • Ttnet şaşırtıyor 1 saat önce x desteğe yazdım 24 mbps 329 tl ye yapiyormussunuz bana da yapin dedim hemen aradilar 15 ay taahhütle geçişimi yaptilar. Bilgi paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkür ederim
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Daha uyguna yapiyorlar x e yaz hemen yapıyorlar 399 tl ye 50 mbps veriyorlar
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt

Kampanya ismi nedir hocam

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Bu akşam x e yazdım kampanya ismi sordular bilmediğim için söyleyemedim teşekkürler hocam

• Mayista bitecek 100 mbit 270 tl oduyorum. Ben de yenilesem ne dersiniz? Sizden gorunce aklima girdi.
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2
    Resmi büyütüp bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina8145 -- 5 Aralık 2024; 0:17:38 >
    Bunlar ilk 3 ay fiyatı olmasın hocam taahhütnameye baktınız mı
  • kendal0606 K kullanıcısına yanıt

Öyle olsa örnek, ilk 3 ay 5 tl sonraki 12 ay 6 tl yazardı 15 ay fiyatı onlar

• Şubat ayında taahhütüm bitiyor sizce şimdiden tarife yenilemeli miyim? Yılbaşından sonra fiyatlar artar mı?
  • 
Sayfa: önceki 15261527152815291530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.