şubat 2025 de bitecek olan 1000 mbps taahhütlü interneti 655 tl den yeniledim de herkes x ten yazdık indirimli aldık filan demiş ben ordan yazsaydım daha da indirimli alabilir miyim ? gerekirse taahhütten vazgeçerim çünkü 14 gün dolmadı daha. fibere dönüşüm olduğu için taahhüt bitimine kadar modem kirası almadılar şimdi 25 tl modem kirası ekleyeceklermiş. aslında bana 100 de yeterde bakıyorum 100 mbitler 400-450 tl arasında olunca hızı değiştirmedim. diğer iss lerde 280 tl ye bile 100 mbit fiber vardı ama şikayet çok o firmalardan da |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1526. sayfa)
-
-
Aynı tarih benimde online işlemlerde hız yükseltte 1000 mbps 614 tl
-
100 mbit fiyatına göre aslında kabul edilebilir bir fiyat onu da daha aşağı çekerler mi bilmiyorum. Benim online işlemlerde 819 tl gözüküyordu aslında müşteri hizmetleri aradı 630 tl ye yapabiliriz dedi 25 tl de modem kirası.
-
100 mbitler 300-500 tl arasi gezerken , 1000 mbit icin uygun fiyatlar ...hayırlısı olsun ..keske 15 aylar degil de 24 ayli taahhutleri olsa (turksatta ki gibi ..)
-
Taahhütüm 15 Ocak'ta bitiyor. Twitterdan arandim ettikleri teklif 24 mbit 15 ay taahhutlu 485 tl. Uygulamada ise aynı hiz en düşük 455 tl teklif ediyor. Teklifi nasil düşürebilirim acaba? Hipernet kullaniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya75 -- 3 Aralık 2024; 13:4:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hattım 1.000Mbps destekliyor. Bugün takıldı fakat en fazla 250Mbps hız alıyorum. 50 oluyor, 5 oluyor sürekli dalgalanıyor ve internete de bağlanamıyorum
Önceden SuperOnline vardı, 895Mbps hız alabiliyordum. Ankara/Yenimahalle de olup, Turk telekom fiber de bu aralar hız sorunu yaşayan oldu mu? Bölgesel arıza filan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arıza kaydı aç belki kapasite sorunu vardır 1000mbps desteklemiyor olabilir olmazsa bağlı bulunduğun türktelekom müdürlüğüne gidebilirsin
-
Limitsiz hiperde, 259 lira ödüyordum. Ocak 15 de bitecek. Biraz önce aradılar. Fiberde yılın kampanyası 2 en düşük 100 mb de 409 lira teklif verdiler. Bundan önce daha yüksek vermişlerdi bilemedim
-
Destekliyor Hocam. Kapasite sorunu ne demek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Aralık 2024; 14:23:0 >
Evime bugün fiber kablosu çekildi, tavsiye kampanya var mı
Fiberde yılın kampanyası 2
-
75 mb hıza 208 tl ödüyordum
-
detay var mı üstat ? telekom a geçmeyş düşünüyorum.
-
İkna kampanyasını öğrenin burdan kaçsa artık onu twiterdan desteğe yazın yararlanmak istiyorum diye hocam kaç olduğunu bilmiyorum ben tt kullanmadığım için onu buradan birinden öğrenin en düşük öyle teklif ediyorlardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fena değilmiş 2 ay önce ADSL den fibere geçerken 24 Mbps hıza o parayı verdim
-
24 ay taahhüttüm olsaydı 614 tl ye 1000 Mbps hıza geçerdim de 9 aya civarı kaldı sonrasında aşırı kazık fiyat verebilirler birde hız düşürtmeyle uğraşmak istemedim 100 Mbps 394 TL yetiyor
-
Vaat ettiği hızı veremiyor demek. arıza kaydı açın boşa alamadığın hıza fazla para vermeyin
-
-
Ben yaşıyorum. Telekom altyapısında fiber kullanıyorum 1 haftadan fazladır bağlantı gitti. Ya kabloları yeniliyorlar ya da zarar verdiler.
Tesekkurler hocam.
----
İkna kampanyasindan 16 veya 24 mbit teklif alan var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya75 -- 3 Aralık 2024; 21:36:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X