Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.884
Cevap
643
Favori
2.187.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesla'ya biniyorsan otomatik pilotu da kullanacaksin abi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

O başka onu kullanırız  Gerçi dediğin gibi arkadaş da modeme dokunmayanlardan gibi öyleyse tt modemler yeter dediğin gibi  bende aşırı dokunmam ama mesh olsun güç olsun ayar güncelleme özellik olsun hdd takma olsun önem veririm girip kurcalarım arada 

• Bugün itibariyle taahhüt işini bitirdim. Önceki aylarda taahhüt uzatmak için aradığımda yapamayız diyip geçiştirmişlerdi. Son gün X'den yazdım. 100mb 409 tl fiber fırsat kampanyasından yenilettim. 30 tl modem parası, 130 tlde tivibu süper paket yenilemesi derken bizim 260 tllik faturaya güzel bir güncelleme geldi😄

• selam kardeşim kullanmış olduğum bu ürün tekli olduğu için istediğin yere taşıyamıyorsun sadece ana modemle ethernet kablosu takılı şekilde kualanabilirsin.eğer sonradan ikincisin de alırsan onu istediğin yerde kullanabilirsin

• Selam👋, Vodafone’un avantajlı tekliflerini gördün mü? Hadi hemen aşağıdaki linke tıkla, sana özel fırsatları kaçırma!

• sagrar kullanıcısına yanıt

12. ayın sonunda taahhüt bitti deyip 300 tl geçir  yıllardır Vodafone mobil abonesiyim 2 hattım var ve son 3 yıldır her 12 ayın sonu aşırı zam yapılıyor bıktırdı artık 

• Selam👋, Vodafone’un avantajlı tekliflerini gördün mü? Hadi hemen aşağıdaki linke tıkla, sana özel fırsatları kaçırma! 

• Arkadaşlar merhaba. 1 hafta kadar önce eve fiber kuruldu. Modem günde 2-3 defa kendi kendine reset atıyor. 5 dakika kadar sonrada kendine geliyor. Sadece güç ışığı yankı kalıp hepsi sonuyor. Yarın servise soracağım. Servisten önce önerisi olan varmidir acaba. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

Alt resimde ont cihazının lan ışığı da gidiyor sanırım  tt arıza kaydı açın gelip bakarlar

• pakman81 P kullanıcısına yanıt
    Hocam DM mi atıyorsunuz size ulaşmaları için x’den yoksa etiketliyerek tweet mi atiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DM at etiketlersen telefon numaranı herkes görür

• Turk telekom kullanıp eski zamanlı taahhüt ile devam edenler yani router parası eklenmemiş şekilde kullanan kimse var mı? Online işlemlerden güncel faturanızı kontrol eder misiniz bir değişiklik var mı diye.

Ben varım ama adsl den fibere geçiş yaptım ve eski zamanlı taahhüt 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Online islemlerde gorunen guncel fatura tutarinda bir artis var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 2 Aralık 2024; 20:42:57 >
    Benden modem ücreti alınmıyordu. Geçen ay taahhüd yeniledim, 20 tl modem ücreti yansıtmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel fatura soranlara. Yeni taahhüt..

Yok ama şu anki ben 75 Mbps hızındayken kesilen fatura 100 Mbps ye geçince onun faturası henüz kesilmedi o 394 tl olmalı kesilince bakarım istersen

• cawrash C kullanıcısına yanıt

Önceki taahhüt kaçtı sizin?

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    75

• cawrash C kullanıcısına yanıt

Yok fiyatı sordum

• 
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.