< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1525. sayfa)
-
-
O başka onu kullanırız Gerçi dediğin gibi arkadaş da modeme dokunmayanlardan gibi öyleyse tt modemler yeter dediğin gibi bende aşırı dokunmam ama mesh olsun güç olsun ayar güncelleme özellik olsun hdd takma olsun önem veririm girip kurcalarım arada
-
Bugün itibariyle taahhüt işini bitirdim. Önceki aylarda taahhüt uzatmak için aradığımda yapamayız diyip geçiştirmişlerdi. Son gün X'den yazdım. 100mb 409 tl fiber fırsat kampanyasından yenilettim. 30 tl modem parası, 130 tlde tivibu süper paket yenilemesi derken bizim 260 tllik faturaya güzel bir güncelleme geldi😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selam kardeşim kullanmış olduğum bu ürün tekli olduğu için istediğin yere taşıyamıyorsun sadece ana modemle ethernet kablosu takılı şekilde kualanabilirsin.eğer sonradan ikincisin de alırsan onu istediğin yerde kullanabilirsin
-
-
12. ayın sonunda taahhüt bitti deyip 300 tl geçir yıllardır Vodafone mobil abonesiyim 2 hattım var ve son 3 yıldır her 12 ayın sonu aşırı zam yapılıyor bıktırdı artık
-
Selam👋, Vodafone’un avantajlı tekliflerini gördün mü? Hadi hemen aşağıdaki linke tıkla, sana özel fırsatları kaçırma!
-
-
Alt resimde ont cihazının lan ışığı da gidiyor sanırım tt arıza kaydı açın gelip bakarlar
-
Hocam DM mi atıyorsunuz size ulaşmaları için x’den yoksa etiketliyerek tweet mi atiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DM at etiketlersen telefon numaranı herkes görür
-
Turk telekom kullanıp eski zamanlı taahhüt ile devam edenler yani router parası eklenmemiş şekilde kullanan kimse var mı? Online işlemlerden güncel faturanızı kontrol eder misiniz bir değişiklik var mı diye.
-
Ben varım ama adsl den fibere geçiş yaptım ve eski zamanlı taahhüt
-
Online islemlerde gorunen guncel fatura tutarinda bir artis var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 2 Aralık 2024; 20:42:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benden modem ücreti alınmıyordu. Geçen ay taahhüd yeniledim, 20 tl modem ücreti yansıtmışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yok ama şu anki ben 75 Mbps hızındayken kesilen fatura 100 Mbps ye geçince onun faturası henüz kesilmedi o 394 tl olmalı kesilince bakarım istersen
-
Önceki taahhüt kaçtı sizin?
-
75
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok fiyatı sordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X