bugün sordum cayma bedeli 180 tl dediler. comnette 280 tl 100 mbps fiber. 100 de yeterli aslında ama başka iss lerdeki şikayetlerde çok fazla olunca uğraşır mıyım diye düşünüyorum. |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1527. sayfa)
-
-
Yenimahalle'de misiniz hocam?
-
Arkadaslar 1000 mbit internet bana 819 tl cikiyor tahahutlu. Bana 600 lerden alma yontemi iletebilir misiniz? Telefonla aradim. Bundan ucuzu yok diyorlar -
Ustad nasil oldun bunu? Bana ozelden bilgi verebilir misin? Mt imkansiz diyor. -
Ustad ozelden abone numarani verebilir misin? Imkansiz diyor mt -
Tesadüfen başlıkta görünce hiç hesapta yokken biri 80 gün, diğeri 10 ay taahhüt süresi kalan 2 aboneliğim için de "Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2" ile taahhüt yeniledim.
-
Ustad uygulamaya girdiginde fiyatlar farkli miydi bu seviyeden? -
Evet daha yüksek öneriyordu daha az süre kalanda.
Diğer abonelikte ise 1000mbit olduğu için hız yükseltme teklifi yoktu ki daha ucuzlamış oldu yenileyince. -
Bunlara modem ucreti ekleniyormus. Mt oyle dedi bana. -
ADSL den fibere geçince oldu 1 yıllık daha taahhüttüm var diye bana özel büyük ihtimal ama sen Xden özel mesaj yaz tt desteğe ararlar sen ararsan fazla söylerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Aralık 2024; 1:27:43 > -
Valla ben başka ıss ye geçip başıma iş almam yıllardır tt ile girdik internet dünyasına ölene kadar devam ederiz
-
Twitter'dan mı yazdınız ve talep ettiniz yoksa direkt bu kampanya ile mi aradılar sizi? -
Evet
-
Fiber 100 ve 200mbit için sitede yazandan daha uyguna abonelik olabiliyor mu?
-
Aynı durumdayım, twitter yazmama rağmen 500 küsur fiyat çıkardılar. Bi yolunu bulursanız bilgi verir misiniz?
-
Bu fiyatları müşteri hizmetleri mi verdi? Müdürlük mü? Twitter mı?
-
Twitterdan yazdım. -
Teşekkürler bilgi için.
Taahhüdünüzde kampanya ismi ne yazıyor? müşteri hizmetleri inatla böyle bir kampanya yok diyor.
-
Yeni üyeliklerde Fiber 100mbit için sitede yazandan daha uyguna abonelik olabiliyor mu?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160059991 bu mesajıma bakın şartlar uyuyorsa sitedeki fiyata göre biraz daha uygun ben yararlanıyorum. Fiber hızla tanışma kampanyası veya fibere davet kampanyası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Aralık 2024; 16:25:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X