Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ibrahim4741 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.881
Cevap
643
Favori
2.187.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15251526152715281529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün sordum cayma bedeli 180 tl dediler. comnette 280 tl 100 mbps fiber. 100 de yeterli aslında ama başka iss lerdeki şikayetlerde çok fazla olunca uğraşır mıyım diye düşünüyorum.

• voxah kullanıcısına yanıt

Yenimahalle'de misiniz hocam?

• Arkadaslar 1000 mbit internet bana 819 tl cikiyor tahahutlu. Bana 600 lerden alma yontemi iletebilir misiniz? Telefonla aradim. Bundan ucuzu yok diyorlar
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ustad nasil oldun bunu? Bana ozelden bilgi verebilir misin? Mt imkansiz diyor.
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Ustad ozelden abone numarani verebilir misin? Imkansiz diyor mt
  • Tesadüfen başlıkta görünce hiç hesapta yokken biri 80 gün, diğeri 10 ay taahhüt süresi kalan 2 aboneliğim için de "Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2" ile taahhüt yeniledim.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
  • penguinn kullanıcısına yanıt
    Ustad uygulamaya girdiginde fiyatlar farkli miydi bu seviyeden?
  • cowcow kullanıcısına yanıt
    Evet daha yüksek öneriyordu daha az süre kalanda.
    Diğer abonelikte ise 1000mbit olduğu için hız yükseltme teklifi yoktu ki daha ucuzlamış oldu yenileyince.
    Bunlara modem ucreti ekleniyormus. Mt oyle dedi bana.

ADSL den fibere geçince oldu 1 yıllık daha taahhüttüm var diye bana özel büyük ihtimalTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL ama sen Xden özel mesaj yaz tt desteğe ararlar sen ararsan fazla söylerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Aralık 2024; 1:27:43 >
  • fotografya kullanıcısına yanıt

Valla ben başka ıss ye geçip başıma iş almam yıllardır tt ile girdik internet dünyasına ölene kadar devam ederizTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Twitter'dan mı yazdınız ve talep ettiniz yoksa direkt bu kampanya ile mi aradılar sizi?
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Evet

• Fiber 100 ve 200mbit için sitede yazandan daha uyguna abonelik olabiliyor mu?

Aynı durumdayım, twitter yazmama rağmen 500 küsur fiyat çıkardılar. Bi yolunu bulursanız bilgi verir misiniz?

Bu fiyatları müşteri hizmetleri mi verdi? Müdürlük mü? Twitter mı?

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Twitterdan yazdım.

Teşekkürler bilgi için.

Taahhüdünüzde kampanya ismi ne yazıyor? müşteri hizmetleri inatla böyle bir kampanya yok diyor.

• Yeni üyeliklerde Fiber 100mbit için sitede yazandan daha uyguna abonelik olabiliyor mu?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160059991 bu mesajıma bakın şartlar uyuyorsa sitedeki fiyata göre biraz daha uygun ben yararlanıyorum. Fiber hızla tanışma kampanyası veya fibere davet kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 4 Aralık 2024; 16:25:33 >
  • 
Sayfa: önceki 15251526152715281529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.