Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.893
Cevap
643
Favori
2.188.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 15221523152415251526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Titan alırsan almadan önce haber et uygun fiyata buluruz hem sağlam tanıdık yetkili satıcı bu forumdan arkadaşımız bende ondan aldım bilgi veririm özeldenTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  aynen ont den belli kırmızı bekle diyorTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Marka model bolgeden bolgeye degisiyor. Hiz olarak ax3000 destekli olsun bide ax3200 var zaten en ust cihazlari. Bu bahsettiklerim marka veya model degil. Cihazin max wifi kapasitesi. AX3000 dedin mi o cihazin 2.4 ve 5ghz toplam kapasitesi 3000mbps demektir. AX ise WiFi6 demektir. Biraz çorba gibi anlattım ama kusura bakmayın. Mac izliyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ekip bağlamamistir saha dolabina veya bölücü kasete. Onun ekibi farkli olabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Yok gayet iyi, anladım teşekkürler. 😊
    Ben de maça bakıyorum GS maçına.
    Hatta oğlan kızıyor bana teli bırak elinden maça bak baba diye. 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Tamam valla süper olur. Uyguna denk gelirse alırım bende bi tane. 😊

• mito1172 kullanıcısına yanıt

anlamadım ben de, önceki modemi çınlama sesinden dolayı değiştirdik, ses yok gibi şimdi ama çekiş gücü öncekine göre iyi değil.

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    Telekomda bu fiyatın altı yok ki. Ne bekliyorsun fiyat olarak..

Bende Titan'ın şu anki fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. Titan'da AX3200 ancak fark yazılım tarafında ortaya çıkıyor. Keenetic sürekli güncellenen, iyileştirilen, özellik eklenen ve stabil çalışan bir KeeneticOS işletim sistemine sahip. Router dünyasında sıralama yap derseniz (Benim gibi orta bilgili birisi için) ben Keenetic'ten sonra 2. sıraya Asus'u koyarım. Uzman olan kişiler zaten MikroTik, Ubnt vs kullanır veya kendi mini pc'si ile openwrt, pfsense gibi yazılımları çalıştırır. TP-Link'e güncelleme geldiğini bilmem. Dümdüz router. Xiaomi router hiç kullanmadım ancak bir müşteride repeater'ı kurulumda acayip zorluk yaratmıştı bana, o yüzden benim için karalistede. Kararınızı ihtiyacınıza göre vermenizi tavsiye ederim. Ben dümdüz internete gireceğim diyorsanız hemen hemen hepsi aynıdır ama yok ben ağa bağlı tüm cihazların trafiğini takip edicem, onlarca vpn protokolü çeşidinden birisini kullanacam, cihaz bazında dns ataması yapıcam, routing ile istediğim adresleri vpn üzerinden çıkartıcam, bulut üzerinden keenetic cihazına bağlı usb disk veya hdd'de ki belgelerime erişecem gibi yüzlerce özellik kullanacaksanız sonuç Keenetic olur. Veya Titan yerine Hopper'da tercih edebilirsiniz. Fiyatı 3 bin ₺ civarında.

• Müdürlüklerde iptalde iyi fiyat veriyorlar mı taahhüt bitiminde?

yada eski aboneliği kapatıp yeni abonelik açsak daha mı ucuza gelir ?

detaylı açıklama için teşekkür ederim.

ben düz kullanıcıyım. öyle çok bırkalamam ve her kullancıya göre ayar falan da yapmam. zaten ailece kullanıyoruz.

bana TT'nin verdiği modem de zaten fazlası ile yeter. ama ben yine de bir tık iyisinimi alsam acaba diye düşündüm.

bu arada bana TT'dan şöyle bir mesaj geldi. ben tekrar abonelğime göre devam etsem de yine modem ücretini alacaklar mı acaba? tam açıklayıcı gelmedi gönderdikleri mesaj.

Degerli musterimiz,

Mevcut taahhutunuz boyunca HGW modeminiz icin herhangi bir ucret yansitilmayacak olup, taahhutunuz bittiginde guncel HGW modem kullanim bedeli faturaniza yansitilmaya baslanacaktir.

İyi günler dileriz

O zaman size TT'nin verdiği router yetecektir.

Gönderdikleri mesaj açıklayıcı aslında. Taahhütünüz bitene kadar HGW ücreti yok, bittikten sonra taahhüt yenilesenizde artık sizde ödeyenler kervanına katılacaksınız.

her türlü geçirecekler yani.. anlaşıldı...TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Şu an pilot bölgelerde sadece yeni aboneler için geçerli zorunlu hgw ücreti uygulaması kaldırıldı. Bir süre daha böyle maalesef şimdilik :)

• cawrash C kullanıcısına yanıt

Bu fiyattan yeni aboneye veriliyor mu acaba bilgisi olan var mı, Twitter'dan falan yazsak desteğe alabilir miyim ki.

belki o zamanda yeni bir kampanya yaparlar. belli olmaz bunların işi. TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Bugün benim fiber açıldı. Telefon ile yaptığım kablosuz hız testi.
    Kablolu sanırım 900-950 arasını görür.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

2 ay önce 6.150 tl ye aldım şuan alt linkte sepette 6.300 tl evet fiyatlar abartılı maalesef her üründe ama gösterdiğin modemleri almam o fiyata da

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLidefix
    Keenetic Titan KN-1811-01-EU-UK AX3200 6 Port 3200 Mbps Router - idefix
    https://www.idefix.com/keenetic-titan-kn-1811-01-eu-uk-ax3200-6-port-3200-mbps-router-p-1358138?vendorId=933

Güzel demişsin de düz kullanıcı da olsan stabil güçlü modem ister insan illa saydıklarını kullanmak şart değil benceTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Yaz arayıp bilgi verirlerTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• 
Sayfa: önceki 15221523152415251526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.