Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
30.902
Cevap
643
Favori
2.188.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 15201521152215231524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet hocam. o zaman düşecek.

ama kuramadılar gelipte. mh aradım, sorun varmış. biri sinyal sorunu dedi birisi kablo sorunu var dedi anlamadım. kablo bitti sanırım ellerinde. büyük ihtimal yurt dışından falan bekliyorlar. o da bize denk geldi.TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Fiber modemden çınlama sesi geliyordu ve baya rahatsız ediyordu, aradım yeni Huawei modem getirdiler (önceki farklı markaydı, hatırlamıyorum) çınlama bitti gibi ama bu sefer de çekim gücü düştü. Önceden içeride wifi full çekerken şimdi 2 diş çekiyor sadece. Bu normal bir durum mu yoksa bir de çekmeme arızası mı çıktı başımaTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Kablo stok sorunu olmazda sinyal vermemişlerdir henüz. Bu aralar daha kutuya sinyal vermeden satışa açıyorlar ne hikmetse. Bir kaç kişi de daha aynı sorun var.

• Cihazların WiFi çıkış gücü ve anten kazancı farklı olabilir. Yeni gelen antensizdir muhtemelen.

• Arkadaşlar altyapı olmayan yerde Turkcell superbox kullanıyoruz. O hattı kapatıp ya da mümkünse Türk Telekoma taşıyıp Turk telekomun mobil evde internet hizmetini kullanmak istiyoruz. Tabi öyle bir şey varsa. Bulamadım su an hangi tarifeler var? Aylık 30 gb bile yeter. Magnet diye tarifeler var galiba ama hep kapanmış.

Data hattı diye bir şey alıp kendimiz 4.5 simkart takılabilen modem alıp kullansak öyle oluyor mu ki ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar online işlemlerden yanlışlıkla taahhütü güncelledik. 35 mbit evde online hız tarifesine geçirdiler. 15 ay 489 TL. @TTDestek e yazdım. Taahhüt süremin bitmesine daha yaklaşık 58 gün vardı. Bunu düzeltmem lazım. Müşteri hizmetleri şuan yapamayız dediler. En uygun teklif 484 TL dediler. Yandık valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Superbox'ın cihazını geri vermeniz gerekiyor. Bu yüzden iptal ettirmeniz lazım, taşıma olmaz diye düşünüyorum.

Aşağıdaki data hattını (50GB-Modemsiz) kullanıyorum telefonumda 2. sim kart olarak. İstediğiniz cihaza takabilir, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Fırsatları Kaçırma! 😊 50 GB - Modemsiz

Fırsatları Kaçırma! 😊 100 GB - Modemsiz

Fırsatları Kaçırma! 😊 50 GB - Modemli

Fırsatları Kaçırma! 😊 100 GB - Modemli

Daha fazla kotalı paketleri de var dilerseniz. Modemli tarifelerde 12 ay sonra cihaz sizin oluyor.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

herhalde. bende anlamadım. neyse bekleyeceğiz mecbur, yapacak bir şey yok. gelişme olursa yazarım konuya. TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• rfuysen kullanıcısına yanıt

Ben olsam aralık ayını bile beklemem.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Hocam modemli olan Turkcell kadar pahalıymış zaten.
    Tabi kontrat yenileyince fiyat ne olacak Turkcellde bilmiyorum.

Modemli tarifede 12 ay sonra cihaz bizim oluyorsa taksit gibi ödüyoruz demek ki. Peki piyasaya gore uyguna mi veriyorlar modemi acaba. Modem bilgilerini bulamadım. Modemsiz tarife alıp kendimiz modem satın alsak daha iyi olabilir.

Eskiden kalma bataryali vodafone kablosuz 4.5 g modeme de sahibiz ama ona takınca çalışır mi bilmiyorum.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Guncel Turkcell fiyatlarini baz alirsak baya bir artis olur muhtemelen. Piyasadan biraz pahaliya geliyordu. Daha uyguna kendiniz alabilirsiniz. Sizdekinde sim kilidi yoksa ve imei si hala aktifse kullanilabilir tabii ki.

• rfuysen kullanıcısına yanıt
    Ben aralıkta bile zam gelebileceğini düşünüyorum. Mantıklı bir teklif bulursanız kaçırmayın bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kablo diyen güzel sallamışTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  bildiğim modem kurulumuna geliniyorsa her şey hazırdır sadece eve çekilen kabloya ont cihazı takılır ont den de 1,5 yada 2 metrelik ethernet kabloyla router e takılır işlem biterTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• EliNTeR E kullanıcısına yanıt

Garip aynı modem vardı çekiş gayet iyiydiTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• dvl35 kullanıcısına yanıt

Gelecek teklif daha ucuz olmazdı zaten üzülmeyin 5 tl için

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

twitter dan ttnet destekten yazınca arıyorlar. Mevcut üye değilseniz farklı fiyat oluyor galiba ya da kampanya bitti.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

belki o da sinyal daha verilmedi demek istedi. bende anlamadım. neyse madem tam hazır değil neden o zaman hizmet başladı diye yazı atıyorsun. abuk sabuk Türkiye işleri.

Yani randevu verme bariTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL aynen tr işleri her kurum böyle benden örnek kredi kartı yenilendi kart geldi aktif oldu ama online şubede hala eski kullanım tarihi geçecek kart görünüyor yeni kart görünmeyince yeni karttan sanal kart üretemiyorum dolu yere tanımlı kart ama yenileyemiyorum öyle kaldım ulan madem yeni kartı eklemeyeceksiniz ne diye kartı aktif edip iyi günlerde kullanın diyorsunuz nasıl kullanayım yok ki kart online şubedeTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  şaka gibi ülke gerçektenTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Türkiye'de işler böyle yürüyor maalesef. en azından bi haber ver. bizde işimizi ona göre ayarlayalım. hacı bekler gibi telekomun ekibi bekliyoruz.TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Öyle maalesefTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• 
Sayfa: önceki 15201521152215231524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.