Mevcut kullanıcılar için en iyisi bu galiba. 100 Mbps olanda 409 TL ye en makul gibi görünüyor. Yapacak bir şey yok, kabul edeceğiz mecbur. |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1521. sayfa)
-
-
Altyapı sorguladığımda vdsl hizmeti alıyorum. Modemi dayatmazlar diye düşünüyorum ama bakalım. Bir korkumda aralıkta bu paketi bitirip güncel bir fiyata geçmeleri. Bununla ilgili bayi ile görüşüp bilgi alan var mı acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen ancak ADSL veya VDSL den fibere geçişte baya iyi fiyat oluyor benim 394 tl 100 Mbps
-
VDSL de ADSL sınıfına giriyorsa fibere geçişte modem taksalarda ücret yok
-
dün TT ekipleri fiber dönüşüm için gelecekti sözde. ama arayan soran olmadı. X'ten şikayet kaydı açtırdım. ikinciye randevuya gelmediler. bakalım bugün teşrif edecekler mi?
-
Taahhüdümün bitmesine 25 gün vardı. aralık ayındaki zam riskini almadım. 409 tl fiberde yılın fırsatından 15 ay devam. Modem ücreti yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 27 Kasım 2024; 11:22:1 >
bağlantı hızı arttıkça ping düşer mi? yoksa hızın bir önemi yok mu? bu konuda bilgisi olan var mıdır?
-
Kapattırdım ev internetini Turkcell 60Gb’a geçtim.Arar uygun bir teklif sunarlarsa tekrar açtırım değilse böyle devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twittera da yazmama rağmen 35mbit için 520 tl fiyat çıkardılar.
Turk.nete geçmeyi düşünüyorum.
-
bunu müdürlük mü veriyor? telefondan 500küsur fiyat çıkardılar 35mbit için
-
Bu kampanyadan sadece mevcut TTNET müşteriler yararlanabiliyormuş. Millenicom'dan geçiş yapmak istedim ancak kabul etmediler. Sıfır üyelik olsa bile geçilemiyormuş.
-
Benim taahütüm de 23 ocakta bitiyormuş. Tt destek e yazsam. Bana bu tarifeyi önerirler mi acaba? 35 mbit kullanıyorum. Max 50 destekliyor. Şuan 175 lira ödüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvl35 -- 27 Kasım 2024; 15:46:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam başvururdum. Normalde uzatım yapıyorlar. Bu fiyatlara taşeron firmalar veriyor artık.
-
Hızdan ziyade altyapı tipi, bağlı olunan santralin yoğunluğu, operatörün trafik rotasyonu önemlidir. Sizin sanırım dsl'di altyapı. FTTH'ye geçince ping süreniz düşecektir.
-
Bu yükleme hızlarıyla alakalı bir gelişme yok değil m?
Birsey sorucam sizlere. Benim taahhütüm Subat 25 de bitiyor. Sizce Aralik gibi taahhüt yenilemek mi mantikli yoksa Subati beklemek mi ? Yeni yilda zam gelir dusuncesiyle Aralik ayi icerisinde taahhuy yenileme dusuncem var. Siz ne dersiniz?
Upload hızları ile ilgili alternatif sağlayıcılara gelen resmi bir yazı olmadığını biliyorum.
-
Alternatif sağlayıcılarıdan ziyade kendi fiber paketlerinde 50mbit sınırı çok sinir bozucu olmaya başladı.
Kesinlikle. 1Gbps paket ile tam hızda download yaparken 35mbps upload zaten zorunlu olarak çöpe gidiyor :) Mantıken 100/20 ise 1000'lik paket 200 olmalıydı.
Roket gibi internet var bi cihaz senkronizasyon için upload basınca dağılıyoruz.
-
evet hocam. o zaman düşecek.
ama kuramadılar gelipte. mh aradım, sorun varmış. biri sinyal sorunu dedi birisi kablo sorunu var dedi anlamadım. kablo bitti sanırım ellerinde. büyük ihtimal yurt dışından falan bekliyorlar. o da bize denk geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X