Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: uzun68 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
31.011
Cevap
642
Favori
2.196.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
Giriş

Lanet olası modem ücretiyle kaç tl oluyor 100 mbps olan paket 480 tl mi?

• emo5313 kullanıcısına yanıt

Modem ücreti konusunda birşey söyleyemem hocam abone olan kişiye göre değişiyor. En son abonelerden 75 TL alıyorlardı. Eski abonelerden 20 TL olan vardı. Yani durum Ttnin elinde, abonenin geçmişinine göre fiyat belirliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 25 Ocak 2025; 17:22:31 >
  • Hızım yalın 100 mbit di. Ancak netin sık sık kesilmesinden dolayı teknik ekip gelip inceleme yaptı. Siz zaten 100 u alamazsiniz ve bundan dolayı da netiniz kesilir dedi. Hızı 50 ye sabitlediler. Ben de mh yi arayıp 100 olan paketi 50 ye indirttim. Sebebi neden oluyor bunun. 50 mbit bizim evde bazen ağır kalıyor. Çoluk çocuk derken. Herkes yüklendi mi yetmiyor hız. Yapacak biseyim var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

50 ye çok düşürmüşler. Keşke 75 mbps e düşürseydiniz önce deneseydiniz. Mh yi arayıp yeniden 75 e yükseltin diye ısrar edin bence

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Tamam. Önce kesilme var yok deneyelim bunu. Ondan sonra yükseltme işine bakayım m

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

En son faturama baktım siz öyle deyince 55tl kesmiş modem ücreti.

• efsane net kullanmaya basladım,modem kirası kurulum vs ücreti yok.255tl şuan 355 olacakmış şubatta 100/200 alıyorum memnunum.Nasıl oluyorsa tt altyapı kullanıp 1/3 fiyat nasıl verebiliyorlar garip.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Şubatta 355, Haziran temmuzda 100 daha gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt

gelsin hocam ne yapalım herşeye zam geliyor, 75tl telekoma modem kirası verecegime ona veririm.

millenicom baktım oda daha ucuz ama sikayeti cok , daha ucuza veren elbet birileri oluyor ama hizmet kalitesi düsüyor tavsiyeniz varsa bakayım.TT uygun olsa ona gececektim zaten ama yazdıgım gibi 3x fiyat cekiyorlar + 75 modem kirası aylık...

• Arkadaşlar altyapım ftth miş ancak dairedeki jack girişine gelen kablo mavi beyaz modem kiralamam zorunlu mu yine de?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telekom 100 mbit fibernet kullanıcısıyım. Yaklaşık 15•gün önce taahhütüm bitince yeni anlaşma yaptım
    Kullandığım modem zte zxhn h298a marka ve model.
    Üretim yılı 2021 yazıyor arkasında.
    Yeni anlaşma yaparken15 aylık ayda 40 tl gibi bir modem ücreti de istediler.
    Bunu verip yeni nesil bir wifi 6 modem isteme hakkım var mı
    Sanırım bu benim modem wifi 6 değildir zaten

Bu modemle 2.4 ghz bağlanırsam 38 mbit hız. 5 ghz bağlanırsam 94 mbit hız alıyorum.
    Yeni sözleşme yapmak için arayan kişi en fazla 100 mbit hız alabilirsiniz dedi. Halbuki şehrin en iyi semtinde yeni bir apartmanda oturuyorum.
    En fazla Kaç hız ALABİLECEĞİMİ KENDİM ÖĞRENEBİLİR MİYİM.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 26 Ocak 2025; 22:11:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.