Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
31.174
Cevap
657
Favori
2.210.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15071508150915101511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün aradılar, 499 teklif ettiler. Talep oluşturdu tekrardan sözde. Bugün Twitterdan yazdım tekrardan böyle böyle demiştiniz diye aradılar 649 diyorlar farklı teklif de gözükmüyor dediler. Çıldıracağım bu çapsızlar yüzünden ahdhsjshdh

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suan tekrar telefonda gorustum, yine ayni fiyati veriyorlar 15ay 525 tl 35mbps baska cikmiyor, kimle gorustuysem.

Onlinedan yaparsam 489 tl

Taahutu sonlandirip yeni musteri olarak girsem nasil olur diye yeniden baglandim, orda da yakin fiyatlar var, ilk 3 ay 299, sonra 12 ay 545 tl (bunun ustune birde modem ucreti de gelcek, yani daha pahaliya geliyor.)

Sanirim online dan 489 tl lik olana giris yapacam 35mbps, bekledikce ve zaman daraldikca, heleki birde sene sonu, yeni yil vs yeni zamlar falan.. sanmiyorum uygun birsey gelecegini.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Soyle birsey var, her bolumun kendi kampanyasi var.

Ornek senin suan gorustugun kisinin kampanyasini diger bolumdeki arkadas yapamiyor ve ondakini de bu yapamiyor. Sen fiberde yilin firsati teklifini aldin diyelim seni arayarak. O an kabul etmedin, dusunup sen geri aradin ve kabul etmek istedigini soyledin, o arkadas iste o kampanyayi tanimlayamiyor. Illa aranman lazim, sadece turk telekom tarafindan arayanlar o kampanyayi tanimlayabiliyor.

Ve, anlik olarak tekliflerde oluyor (bana oyle dendi) kacirdin bitti... :) kimi ararsan ara o kampanya artik yok, varsa bile yok, gicikligina mi yapiyorlar anlamadim. Kim kimi opebilirse.

Baska bir ornek; kuzenimin sozlesmesi agustos 2025de bitiyor 1000mpbs sozlesme uzatmasi SUAN ilk 5 ay 315 sonranki 10 ay icin 585 tl.. Ayni kampanya ben online den baktigimda ise ilk 5 ay 500 tl sonraki 10 ay 1000 tl :)

Yani aslinda imkan var ama ulasmak imkansize yakin cunku olmuyor iseyemiyorsun. E sunda sunda sunda var diyorsun daha dun girdi diyorsun bozuk plak gibi "anlik kampanyalar olabiliyor" deniyor, vermiyorlar veya vermek istemiyorlar ama gunahlarinida almak istemem.

Cok degisik durum ama yine de sanmiyorum ucuzlayacigini :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 30 Ekim 2024; 20:19:59 >

• 100 mbps internetimi kopmadan dolayı 75'e sabitletmek istiyorum müşteri hizmetlerinden oluyormu acaba ?

• LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun artık 100mbsi 649a sabitlemişler benim için. Kabul etmedim, başka sağlayıcıya giderim artık

• 1000 mbs - 819 (500 LCW Kodu)
    500 mbs - 719 (350 LCW Kodu)
    200 mbs - 649 (250 LCW Kodu)
    100 mbs - 566

Bu 4 tekliften en mantıklısı hangisi acaba, alabildiğim en iyi teklifler bunlar

hocam türk telekom ara 4441444 ara çıkan elemana Twitterden yazdım sonra bana dönüş yaptılar 499 tl teklif ettliler de ekranda görüyorlar anlaşmayı yapabilirsin

• efem-35 kullanıcısına yanıt

Sanmiyorum hocam az once gorustum ayni sekilde tek paket tek fiyat var suan.

Yok hocam kaç kere aradım ne 409luk ne de 499luk teklifi görebildiler. Teklifi veren arkadaşlar sizi tekrardan arayacaktır dedi de onda herhalde bu arkadaşların kotasına bağlı galiba, daha önce doldurmuşlarsa aramaya bile gerek görmüyorlar. 5 gün kalmıştı bekleyeceğim artık. Teklif verdiler verdiler, yoksa uygulamaya bakarım. Orayı da yükseltirlerse taşır geçerim başka yere

Hocam turk telekom websitesine gidip mevcut musteriler icin inter kampanyalarina goz atin.

Sag altta chat robotu olcak, ordan da kampanya degisikligi hakkinda bilgi veriyor.

Sanki bir 30-40 tl daha uygun gibi geldi bana.

Online islemde 35mbps 489 tl.. bu chat robotunda 35mbps 459 tl

Siz de bir deneyin derim.

• expectations E kullanıcısına yanıt

Evet araman gerek

• LazPacino L kullanıcısına yanıt

Kendileri aradı.Bu ikinci arayışlarıydı. Öncekinde yüksek fiyat verdiler kabul etmemiştim. Hatta daha önce arandınızmı dedi,durumu anlattım.Fiber yok burada. Eski aboneyim, taahhüt sürem bitmesine yakın arandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neverktulu kullanıcısına yanıt
    100mbps kullanıyorum ben, uygulama üzerinden 819 liraya 1000mbpsi. Uygulamaya bak daha uyguna verebilir orası

hocam nisan ayında twitter mesaj attım aradılar 100mbps için 399-499 teklif ettiler tamam dedim telefon kesildi sonra bir yada iki gün mesaj attım arayan elemanlar daha yüksek fiyat söyledi, sonra dedim bayiye gideyim bayi ayrı fiyat çekti bayiden ayrıldım 444 aradım durumu anlattım bayan ekranda 399-499 gördü yolda taahhütü verdim, benim taahhütüm ilk 9 ay 399 tl diğer 9 ay 499 tl idi, o zaman çoğu arkadaş twitter den aldığı teklifi 444 arayarak yaptırdı...

Hocam ilk aradığımda 409 dediler, taahhütün sonuna doğru arayıp geçebileceğimi söylediler. O zaman bitimine 18 gün filan vardı. Sonra aradım 499 dediler, dedim böyle böyle 409 demiştiniz diye talep oluşturdular. Sonra yine aradım 649 dediler, sabah yine aradım bunları bu sefer 649 + modem ücretiyle 669 lira çektiler. Aradıkça fiyat yükseltiyorlar :)

Çakal bunlar tutturabildiğine Online işlemlerden taahhüt yenileye bak derim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Ekim 2024; 21:27:7 >

fiberde yılın kampanyası vardı mevcut müşterilere, geçen hafta 409dan geçirmeyi teklif ettiler. Yok dedim, bir ay daha bekleyeyim, şimdi kampanya bitti diyorlar.

• Arkadaşlar merhaba,

Evde VDSL internet kullanıyorum (TürkNet) şu an için tarifemiz 499 TL sene başı kesin zam görür...

Eskiden güzeldi Tahhütsüz diyorduk fakat artık tadı kaçtı.

Aslında binamızda Türk Telekom fiber'de mevcut fakat tam televizyonun yanında hazır kurulu düzen, TP-Link Archer VR4000 modemimde mevcut şimdi yeni modem parası vs vermek istemiyorum.

Türk Telekomda VDSL kampanyalarını ise göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.

• Noix~ kullanıcısına yanıt

Vdsl (Hipernet), fiber tarifeleri aynı. Fiberde + rüter kirası var. Koşullar kısmında Vdsl tarifeler çıkıyor.

• Arkadaşlar şu an Turknet 100 mbps kullanıyorum ve ağırlıklı olarak ea fc 25 ve arada da valorant oynarım. Valorantta pingim 10-15 civarı, ea fc de ise maksimum 35 oluyor. Pingden yana bir sorunum yok yani. Dün akşam altyapımı sorguladığımda TT ve Millenicom (TT alt yapısını kullanıyor) 1000mbps olduğunu gördüm. Açıkcası 1000 mbps kullanmak işime gelir fakat bu firmalarda da Turknet’te aldığım pingleri alabilir miyim sizce? İstanbul’da oturuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15071508150915101511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.