Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: parya61 , Osm21 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.356
Cevap
665
Favori
2.223.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 15641565156615671568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Huawei biraz daha iyi olurdu evet

• Erdem_42_86 E kullanıcısına yanıt
    Evet, 200'den 100'e düşürdüm ben, günlük kullanımda herhangi bir fark yaratmayan hıza daha fazla ödemek istemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt

Fİberden yılın fırsatı kampanyası 2 buna mevcut üyeler mi başvurabiliyor sadece? Vodafone net taahhüdüm bitiyor, ben faydalanabilir miyim? tşk

• mevcut müşteriler başvuru yapabiliyor

• saymar S kullanıcısına yanıt

Benim 15 gün sonra taahhüt bitiyor, şuan Fiberde yılın... tarifesine geçsem bu günden itibaren mi faturalandırma başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt

Evet, bugün geçerseniz bugünden itibaren faturalandırılır.

• Knisath kullanıcısına yanıt

??? Modem ücreti + 72 bağlantı ücreti +409 = mi alınacak (eski müşteriyim, halen 100 mb kullanıyorum)

• Twit attım ama dönen yok daha twite.haftasonu diye mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasbride

Twit attım ama dönen yok daha twite.haftasonu diye mi acaba

Özelden mesaj atıp telefonunu vermediysen aramazlar.

Mevcut tarifende modem kirası yoksa yeniye de olmaması lazım

Ttnete ilk abone olduğunuzda bağlantı ücreti taksitleriniz bittiyse daha bağlantı ücreti çıkmaz. Fatura ayrıntılarından bağlantı ücretiniz olup olmadığına bakabilirsiniz. Yılın fırsatı kampanyasına geçiş yaparsanız muhtemelen 409+ 20 TL modem kullanım ücreti(Eve kadar fiber varsa) olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 1 Mart 2025; 16:44:18 >
  • Uygulamada karşıma böyle bir şey çıktı. Kabul etsem 24 aylık taahhüt mü oluşacak? Fiyat çok uygun

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Hız yükseltme teklifi bu, kampanya uzatma değil sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

İlk 12 ay sonraki 12 ay deyince acaba demiştim ben de. TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

''Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2'' için mesaj göndermiştim. Gün içerisinde aradılar bugün. 35 Mbps VDSL için 359 + 35 TL ücret yansıyacağını söylediler. Böyle bir kampanyadan bahsetmediler hiç.

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Fiyat doğru. Yalın internet için 359₺. Alıntı yaptığınız mesajda sabit telefon sahibi olanların tablosu var.

Yalın:
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Mart 2025; 21:39:40 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Sabit telefon hattı üzerinden kullanıyorum aslında ama bana böyle bir fiyat teklifi vermediler. 359 + 35 TL olacak şekilde söylediler sadece. Güncel taahhütüm de 9 + 9 ay şeklinde. İlk 9 ay 324 TL ödedim. 9 aylık süre dolduğu için güncel faturam 404 TL olarak devam ediyor şu anda.

Telefondaki görevlinin hatası gibi duruyor. Yalın internet tablosundaki fiyat bilgisini vermiş size.

Alo paket tarifesi kullanıyor olabilir misiniz? Alo paket konuştukça öde tarifesinin fiyatı aylık yalın internet erişim fiyatıyla aynı. (İkisi de 35TL.) Telefon ve internetin tek faturası varsa alo paket kullanıyorsunuzdur, eğer ikisinin faturası ayrıysa Türk Telekom ev telefonu kullanıyorsunuzdur ve ev telefonu abonesi için olan 35TL daha ucuz fiyatla kampanyaya girmiş olmanız gerekir.

• 100 mb fiber taahhütüm 26 Haziran da bitiyor 259 TL ödüyorum yılın fırsatı 2 tarifesine Mart sonu 409 TL den uzatmak mı mantıklı Haziranı beklemek mi

• 
Sayfa: önceki 15641565156615671568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.