Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.356
Cevap
665
Favori
2.223.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 15641565156615671568
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onaylandığı zaman bu tarifeye geçiyor zaten SMS geliyor durumu anlıyorsunuz...

• Türknet bağlatayım dedim ama 840 TL kurulum bedeli istiyor. Hatta diğerlerinin de istediğini iddia ediyor. Ama ne ttnet ne de Vodafone öyle bir şey talep etmedi. Mileni nasıl, kullananlar ne der?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Benim de senden 1 ay sonra bitiyor hocam bede ne yapsam bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • holocoust1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam Ttnet ve vodofone da tahaatüt karşılığı istemiyorlar tahaatütü bozarsanız onlarda cayma bedeline ekleyip istiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

320 tl de ben ödüyorum Haziran 6 bitiş benim de beklemeyi düşünüyorum açıkçası.

Yatırım tavsiyesi değildir yanlız.TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• emo5313 kullanıcısına yanıt
    Haziran 26 bitiş benim de. 24 mbps için 172.50 TL ödüyorum. Beklemem durumunda maliyeti ne olacak emin değilim ama Mayıs'a kadar beklemek düşüncesindeyim olağanüstü bir durum olmazsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni abone olmak için başvuru yaptım online'dan ancak en son aşamada kimlik doğrulama aşamasında NFC ile kimlik kartımı okuttuktan sonra alt kısımdaki "Devam" butonu aktif olmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım, hiç bir çözümleri yok. İsterseniz 150 TL kurye ile gönderip kimliğinizi doğrulatalım diyorlar. Bende kabul etmedim. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl aşacağız bu sorunu?

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• Tek fatura ödüyorum. Taahhüt yenilirken de ev telefonu + internet şeklinde sözleşmiştik zaten. Sanırım bu durumdan dolayı ek olarak 35 TL istiyorlar. Uzun zamandır da ev telefonu hizmeti alamıyorum aslında. Kendi numaramı aradığım zaman çalıyor ama arama ev telefonuma ulaşmıyor. Bu durum Alo Paket olduğu için olabilir mi acaba? @programmer_onur @bparker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Astb33 -- 2 Mart 2025; 21:26:2 >

Ben bağlattım. Kurulum ücreti artık hepsinde var. Olmayan bulamadım. Taahütlü olanlarda olmayabilir. millenide 750tl. Gibirde bir ara kampanya vardı 425 tl arayıp sormak lazım. Toptanda turktelekom kurulum kampanyası yapmaz ise alt sağlayıcılarında yapazağını sanmıyorum.

• legolasbride kullanıcısına yanıt

Eğer sürekli internet aboneliği kullanacaksanız fiyat fena değil. Tüm sağlayıcılar artık 3-4 -5 aylık indirim veriyor. sonra hepsi zam yapacak gibi.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bu tarifeler eski aboneye uygun mu? Tarife ismi tam olarak ne olarak geçiyor.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Fiberde Yılın Fırsatı 2 kampanyası. Mevcutlar geçiyor. X üzerinden DM yoluyla talepte bulunmanız lazım. Önceki sayfalarda çokça bilgi mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt

Alo paket kullanıyorsunuz. Alo paket konuştukça öde tarife fiyatıyla yalın internet erişim fiyatı aynı zaten. Sabit telefon firması olan Türk Telekom'un en ucuz telefon tarifesi şu an 140TL, onun yerine sabit internet firması olan TTnet'ten telefon hizmeti almak çok daha ucuz. Benim babam fiber ont cihazına telefon kablosuyla bağlı analog telefonla sorunsuz bir şekilde alo paket kullanıyor. Arıza kaydı açtırsanız iyi olur sanırım.

• ttnet taahhütüm bitmeden konuda dönen kampanyalı tarifeye geçsek sorun olmaz değil mi ? 2 hafta kaldı bitmesine tarifenin

• crashris kullanıcısına yanıt

Sorun olmaz

efsanenet de kurulum 500 tl, 100 mbit fiber modem dahil 370 tl, bu hafta bağlanır bakalım görelim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15641565156615671568
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.