desteklese ne olacak ki |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1591. sayfa)

-
-
Şimdi geçiş yaptım 409 TL +24.90 TL ücret ödeyeceğim söylendi fark nedir? Benim ki neden ucuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu tarz bir kampanyadan zamanında yararlandım.Türk telekom müdürlüğü ofisi olan bir yerden başvuru yapabilirsiniz. Onlar yardımcı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 19 Mart 2025; 13:19:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz eski aboneyseniz bağlantı ücreti(aylık 72) çıkmamıştır. Normaldir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz önce 444 1 444 aradım ve müşteri temsilcisine fırsat 2 kampanyasına geçiş yapmak istediğimi söyledim. Şu anda 169.25Tl ödüyorum taahütüm nisan ayında bitiyor. Mh böyle bir kampanya olmadığı konusunda baya uğraştırdı beni. Daha sonrasında sizlerin belki bilgisi yoktur vs dedim biraz hatta beklettikten sonra kaydınızı alıyorum sizi arayacaklar dedi. Bakalım hayırlısı olsun.
-
Bugün Twitter / X üzerinden TT Destek hesabına bu kampanyaya katılmak isteğimi içeren bir tweet attım yaklaşık 1 saat içerisinde 444 0 375 numarasından aradılar ancak arayan temsilcinin kampanyayla ilgili bir bilgisi yoktu sanırım ve geçiş yapılamadı, bu kampanyaya geçenler nasıl bir yol izledi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Odysseus -- 19 Mart 2025; 16:34:12 > -
yukarıda ayrıntılı anlattım arkadaşım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: haykoatmacadesteklese ne olacak ki
"Copyright © 2016" güvenlik açığı kaynıyordur bu cihazda. ben rahat edemez diyorum.
Aynen ama elinde var demek masraf etmek istemiyor tabi bende olsa kullanmam o ayrı
-
Bende bu modemden var. Sakın almayın. WiFi sürekli kopup bağlanıyor kafassına göre, çözemedim. Servise gönderdim sorun yok dediler ama sorunlu bir modem
Haziran ayında bitecek taahhüt için fiberde yılın fırsatı 2 100 mb 409 TL yapıp yapmamak da kararsızım hala temmuz öncesi bir kampanya daha yapabilirler diye düşünüyorum hemde hazirana kadar 259 ödemiş olurum bilemedim garanti olsun diye şimdiden geçsem mi?
Ya yapmazlarsa?
Benimde Haziran başı bitiyor...
-
Az önce aradım kayıt oluşturmak için.taahhütümün bitmesine 70 gün var. Arkadaşım geçti bana da söyledi dedim. O kişiye özeldir dedi. Kampanya sözleşmesi sitede var ama başvuru yerini bulamıyorum dedim, siz kayıt alsanız dedim, zorla da olsa aldı. Benim hattım 50mbit, yalın internet VDSL. Ne kadar görünüyor dediğimde, aylık 466 tl dedi. Başka kampanya çıkarsa daha düşük fiyattan yararlanamazsınız ona göre dedi. Siz açın kaydı dedim. 20 dakika sürdü kayıt açması. Deneyimlilere bir soru. Modem de alacağım Telekom'dan. Zte ve tplink veriyoruz dedi. Hangisi daha iyi, seçme şansım olursa hangisini tercih edeyim modellerini biliyor musunuz?
vmg1312 vdsl 17a profili destekliyor, yani 150Mbps download 50Mbps upload destekliyor ama ethernet portları 100Mbps. Zaten TT de vdsl 17a profili ile hizmet veriyor bildiğim kadarıyla. bu modemi köprü moduna alıp güncel bir router ile kullanırsanız wifi sorunları veya yazılımının eski olmasının açabileceği sorunlardan etkilenmezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 19 Mart 2025; 23:40:33 > -
tplink hocam wifi6 veriyorsa süper
wifi6 ax1800
Buna lafı olan yok mu paket içeriği yazan yerde cezalı ne demek? geçersek ceza parası mı alıyorlar?
-
Ben zte h1601 aldim ax1800 WiFi 6 gayet güzel çalışıyor.24 ay aylık 70 TL ödeme ile.
Eve kadar fiberlere hangi routeri veriyor turktelekom?
Elinde ne varsa onu
-
Tamam da belli modeller olur.. 100 ve 100+ ya su modeli veriyordur vs gibi.
Örnek bana Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router verildi alt komşuma başka modelini vermişler kısaca belli olmuyor şu şu model veriliyor kimse diyemez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X