< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1592. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-h
Bugun X'ten TTdesteğe 13.15te yazdım,
"Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2 kampanyasına katılmak istiyorum. Online işlemlerde bu kampanyayı göremedim. Dış birimden talep açmak için arayabilir misiniz diye alta hizmet ve telefon no yazıp gönderdim"
Bugün 14.45 gibi 444 0 375ten aradılar. Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2'yi kapattık dediler.
(31 marta kadar geçerli) bana sundukları en uygun fiyat (vdsl 50 mbit kullanıyorum) yalın 50 mbit için 475 TL; ev telefonu olana 440 TL dediler, 15 ay taahhüt. Listedeki fiyatlara 75 TL eklenmiş sanırım. Kampanyanın adı aklımda kalmadı yüksek hızlı birşeydi. Bu arada taahhütüm bitmesine 133 gün var. Mevcutta online özel efsane Fiber kampanyasındayım
Dün, farklı zamanlarda 3 defa (2 defa 444 1 444ü 1 defa 444 0 375i) aradım. Mh'lerine fiberde yılın fırsatı kampanyası için talep/kayıt açın dedim. Online işleme yönlediriyorlar, talep açmadılar.
Benim şanssızlığım mı beni mi yiyorlar bilemiyorum.Ekleme yapayım,
19 mart iftardan sonra 444 1 444i aradım. Şansıma bu sefer talep açtırabildim.
20 mart sabah 9.30da 444 0 375ten aradılar. 370 TL'ye 75 mbps VDSL (sabit telefonumuz var) kampanyaya katıldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sayyylanAz önce aradım kayıt oluşturmak için.taahhütümün bitmesine 70 gün var. Arkadaşım geçti bana da söyledi dedim. O kişiye özeldir dedi. Kampanya sözleşmesi sitede var ama başvuru yerini bulamıyorum dedim, siz kayıt alsanız dedim, zorla da olsa aldı. Benim hattım 50mbit, yalın internet VDSL. Ne kadar görünüyor dediğimde, aylık 466 tl dedi. Başka kampanya çıkarsa daha düşük fiyattan yararlanamazsınız ona göre dedi. Siz açın kaydı dedim. 20 dakika sürdü kayıt açması. Deneyimlilere bir soru. Modem de alacağım Telekom'dan. Zte ve tplink veriyoruz dedi. Hangisi daha iyi, seçme şansım olursa hangisini tercih edeyim modellerini biliyor musunuz?
Sabah aradılar, 50 Mbit yalın internet, her şey dahil 399 TL'ye geçiş yaptım. Ben de fiyatlar yukarı gidiyor diye günüm dolmadan değişiklik yaptım mecburen. Modem tavsiyeleri için de teşekkürler, değerlendireceğim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de fiber 2 kampanyasına bugün geçtim sözleşme bitmesine 40 gün vardı 100mb 409+20 tl eski kullanıcı
-
hocam o paket cezalı son dört ay cezalı olmayan paketler çıkıyor veya teklif ediyorlar veyahut son dört ay cezası kalkıyor hiç yapmadığım için birşey söyleyemem ama paket cezalı hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 20 Mart 2025; 12:48:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
piyasa hareketlendi türk telekom eli kaşınıyordur yakında paketler zamlı zamlı karşımıza çıkar bence fiber 2 kaçırma
wifi-6 tplink ax1800 bir özelliği var ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar var 2.4ghz ile 5ghz birleşiyor diğelim senin paketin 100 mbps hız testinde 110 veya 120 mbps çıkıyor ben 2.4ghz kapattım sadece 5ghz kullanıyorum çünkü samsung telefonlarda 2.4ghz bağlanırsan 50mbps hız alıyorsun ama 5ghz olursa samsung 5ghz bağlanıyor 100mbps hız alıyorum..
tplink ax1800 wifi-6 olduğu için kablo ile modeme bağlanma kalkıyor ister kablolu ister kablosuz 100mbps hız alıyor hızı düşümü yok ama mesafe uzadıkça düşüyor o zaman cat6 ile bağlanırsınız modemin arkasında üç tane eternet portu var..
hele cihazlarınızda wifi6 var ise kopma hız düşümü hiç olmuyor ve çok hızlı bağlanıyorlar..
bana fiber geldiği gün sordum bu tplink wifi-6 kimlere veriyorsunuz 100 mbps üstüne takıyoruz ama elimizde fazla olduğundan 50mbps bile takıyoruz demişti gelen ekip..
Bu konuyu takip eden turk telekom satis temsilcisi yok mu acaba, turknette vardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@efem-35 siz fiber 2 kampanyasına ne zaman geçmiştiniz? Ben 3 ay önce geçtim acaba 31 Mart' a kadar yeniden talepte bulunsak taahhüt süremizi uzatabilir miyiz?
-
Yılın Fırsatı 2'ye an itibariyle bende geçiş yaptım.1,5 sene kafamız rahat hayırlısıyla.Erken bile sonlandırma olabilir son durumlardan dolayı diye beklemeden geçiş yaptım
hocam aynı paketi uzatma olur mu bilemem ama farkı paketten geçişler oluyor isterseniz kayıt açtın sorun
Aynen 5 ay fiyatı iyide cezalı falan yazınca sorayım dedim 4 ay kala bakarız artık yılın fırsatına da bulaşmak istemiyorum durduk yere kira kilitliyorlar en iyisi taahhüt 4 ay kala bakmak teşekkürler
-
Wifi 1600 mhz destekli cihaz yok mu sende varsa aç ax faydası var
-
Ben de az önce Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2 kampanyasına geçtim ama 409 TL + 55 TL modem kirası dediler, herkeste bu şekilde mi?
Selam herkese, Ankara Bağlıca’da ikamet ediyorum. 1000 megabit kullanıyorum ve taahhüdüm 30 gün içinde bitiyor. 1000 megabit için hangisi en uygun oluyor? Twitter’dan katılınan kampanya en iyi gibi görüniyordu 700 küsur lira olarak. Halen devam ediyor mu? Daha iyi bir kampanya geldi mi?
Bana 15 ay da olur 24 ay da. Son gelen kampanyalar kafamı karıştırdı, bir sormak istedim
Hayır 19 yada 20 tl civarıydı demek ki tt çok geçen olunca çakallık yapmaya başladı
-
Mayıs-Haziran gibi kampanya yenileme yaparken herhalde 500'den aşağı ödemeyeceğim gibime geliyor bu gidişle.
24 mbps VDSL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mart 2025; 22:17:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar mevcutta 100mbps tarife kullanıyorum taahhüt Haziran 1 de bitiyor.Fiberde yılın fırsatı 2 den 100 mbpse(vdsl) geçiş yapmayı düşünüyorum.Ancak bugün Türk Telekom daireye fiber kablo getirdi fiber aktif hale geldiğinde taahhüt bozulmadan fibere pakete geçiş yaptırıyor mu Türk telekom?
Evet uygun kampanyaya geçiş yapın önce ay sonu bitecek çünkü sonrasında aynı hızla ücretsiz fibere geçiş yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 22 Mart 2025; 15:5:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X