Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.079
Cevap
678
Favori
2.258.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/17523178965
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Eve kadar fiber ne demek. Nasıl anlarız bu mu değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem_42_86 E kullanıcısına yanıt
    daire kapına sarı , ince bir kablo getirmiş olmaları lazım. duvarda priz varsa, sende eve kadar fiber yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 23 Mart 2025; 11:21:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Binaya kadar fiber hocam sistemde ffth olarak geçiyor ama bence fftb binada fiber kutusu var evlere cat 6 ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Mart 2025; 21:10:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Sizden modem kullanım ücreti alınmaz hocam geçin. Kutu bundan mı ?

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 22 Mart 2025; 21:14:16 >
  • Erdem_42_86 E kullanıcısına yanıt

Eve kadar fiberde evin içine kadar fiber kablo gelir. ont cihazı ile sonlandırma yapılır.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

download'da bunun /8 ini alabiliyor musunuz yani 140-150 mb sn ler geliyor mu hakkaten (steam ve private trackerlar'da gorulebilir bu hızlar)

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Bundan hocam kutu ont yok 100 mb kadar destekliyor binada fiber var eve kadar değil aslında binadaki cihaz 1000 mb kadar destekliyor ama 100 le sınırlandırmışlar. Fftb bence ama sistemde ffth geçiyor online işlemler kısmında.

Geçiş için kayıt oluşturacağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Mart 2025; 22:25:41 >
    Eve kadar Cat6 ile geliyorsa FTTB'dir. FTTH ibaresi yanlıştır. Onu da söyleyin isterseniz.

Bu fttb(binaya kadar fiber) sistemdir. Modem kullanım ücreti olmaz.

Kutu içinde MDU varsa FTTB/ETH, DSLAM varsa FTTB/DSL. iki türlü de 100mbit üstü alamazsın. (Esasında MDU SW 1GE ise 1GE alınır fakat hepsi yazılımsal FE portlara sahip)

Eğer FTTB/ETH ise, ping FTTB/DSL'e bir tık daha iyi olur çünkü DSL'de 5ms doğal gecikme vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDMDC -- 22 Mart 2025; 23:0:17 >
  • WDMDC W kullanıcısına yanıt
    Kutunun içi bu şekilde hocam marka model yazıyor resimde.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

FTTB/ETH hocam. Huawei MDU. 2GE uplinkli.

Bunların portları GE olsa bile FE yazılımsal olarak düşürülüyor. Yani 100mbit üstü alamazsınız.

Layer 2 sistem olduğu için ping FTTH ile aynıdır. SW ping'e etki etmez.

• WDMDC W kullanıcısına yanıt
    Niye hocam, Telekom 100 mbps üstünü FTTH/GPON ile mi veriyor sadece?

Teknik olarak Superonline 200 mbps (500'den emin değilim) hızı FTTB/ETH ile dağıtıyor bizim sitede, yani Telekom kısıtlaması diye anlıyorum? Kullanılan ekipmanlar farklı olabilir tabii. Gigabit çıkışlı MDU kullanıp kullanmadıklarına da bağlıdır tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Mart 2025; 23:44:53 >
  • Ev telefonu da var bende dün itibariyle 374+55 tl modem haracıyla 15 ay geçişi yaptım 100 mbps..

Prime müşteriymişim oparetör kayıt açtı 10 dk aradılar tanımlandı paket

Bende FTTB var 75 TL modem ücreti ödüyorum hocam. Wifi 6 modem taktılar şimdi ama önceden de ödüyordum..

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Merhabalar ont değişikliği mi yaptınız acaba, benim download 920-930'ları geçmiyor

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Modem satın aldıysanız ödersiniz. Modem zorunlu değil sizde kendi modeminizi alıp ücretsiz kullanabilirsiniz

Hocam bendede binaya kadar fiber yani FTTB var maalesef 100 mbit den fazla hız vermiyor Telekom.
    4 yıldır bendende modem parası alıyor Telekom.İlk 3 yıl 6 TL di son 1 yıldır 20 TL ödüyorum her ay.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yok hocam modem falan satın almadım. Daha oncede çeşitli operatörlerden kullandım. Hep ödedim. Kapattırınca da modemlerini geri iade ettim. Ödememek için yapabileceğim bir şey var mı. Modem alırım kendim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.