Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.079
Cevap
678
Favori
2.258.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15941595159615971598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sana sallayan mh denk gelmiş geçen geçiyor 4 ay falan şartı yok 444 1 444  ile başlayanı ara oradan kampanyaları seç mh çıkınca kayıt açtırmaya çalış bilen mh denk gelirse işin oluyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Mart 2025; 1:11:31 >
  • bparker B kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun hocam detaylı paylaşım için. Ufak bir sorum var son 2 madde de geçiş yapınca aktivasyon varmıdır bilginiz varmı ? Baktım ama net birşey göremedim.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

türk telekom'a başka sağlayıcıdan geçiş (churn) yok, yeni müşteriyseniz her türlü aktivasyon bedeli alıyorlar.

• 50mbit 250tlden kullanıyordum. 2 sene boyunca. Bugün arandım. Faturanız 519tl 15ay boyunca yenilenecek isterseniz dedi. Israrla bundan daha ucuz paket yok dedi. Bende kabul ettim. Maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş mesajlarda yazıldı nasıl yapacağın. 409 TL 100 mbit kullanabilirsin. Kabul etmen farketmez 519 TL olan paketi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt

Ne zamandır bakmadım. Eve gidince bakayım geçmiş mesajlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tam bilmediğimden soruyorum hocam, hali hazırda TT altyapısından turknet kullanıyorum, bu da churn kapsamına mı giriyor ?

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Evet, TT altyapısıyla hizmet veren sağlayıcılar arasında geçiş ve TT'den bunlara geçişe churn diyorlar ve aktivasyon ücreti olmuyor bildiğim kadarıyla. Türk Telekom bunlardan kendisine churn işlemi yaptırtmıyor ve aktivasyon ücreti alıyor. Bir de Turksat, TT altyapısıyla hizmet vereceği zaman churn değil yeni aktivasyon yapıyor.

ama sorsan tekelleşme yok derler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Müdürlüğe gidip iade edebilirsiniz. Ben ilk aydan sonra iptal ettim. Hem 15 ayda modemin parasını ödetsinler hem de sonrasında modemi alsınlar. Büyük tuzak.

• Dün akşam kayıt oluşturmuştum bugün sabah aradılar fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasına dahil oldum 409 TL+19,90 TL de modem kirası dediler. Modem kirası çıkmıyordu bende kendi modemim eve kadar fiberde değil binaya kadar dedim sistemde eve kadar fiber gözüküyor ffth dedi bende çok uzatmadan kabul ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

download'da bunun /8 ini alabiliyor musunuz yani 140-150 mb sn ler geliyor mu hakkaten (steam ve private trackerlar'da gorulebilir bu hızlar)

130 mb görülüyor. Uzun süreli değil. Ama şuanda hızlarımı 500 mbit düşütü. Sfp kapatıp açınca hızım yavaşladı. Bir kaç gün önce steamden tam hız indirebiliyordum. Gayet stabildi anlamadım.

• yureklibatur kullanıcısına yanıt
    Modemi kendim alir bunu iade ederim dedim ama hocam baktım wifi 6 ax1800 standartlarında modemlere 2200-3000 bandında en ucuz tplink modemler. Satın almak mantıklı mı karar veremedim. Sonuçta standart ev kullanıcısıyım. Extra özellikler de olsa işime yaramayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 24 Mart 2025; 13:5:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pleh P kullanıcısına yanıt

Sfp open wrt kurulu, ont bilgileri taklit edip sfp ont gibi kullanıyorum. SFP 2,5 gbit olduğu için o değerleri görüyorum.

Bende garip bir şey var sfp fişten çıkarıp taktım. PErformansı düştü, Türktelekomun tekrar ayarlamasını bekliyorum ama ups aldım. Bir daha fişten çıkaracağımı sanmıyorum

Önceden tüm serverlarda tam hız alırken şimdi belli başlı serverlarda yüksek hız alıyorum.

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam türk telekom kampanya uzatırken sistemde ffth gözüküyor dedi modem ücreti ekledi bunu nasıl düzelttiririm sistemden yada sadece eve kadar fiberde modem ücreti alınacağı nerede yazıyor kanıt olması açısından?

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

toptancı Türk Telekom, perakendeci Türk Telekom'un rakiplerinin maliyetlerini belirliyor ve güya BTK onu terbiye ediyor. BTK yöneticileri TT yöneticisi oluyor, TT yöneticileri BTK yöneticisi oluyor, falan. Mesela Rekabet Kurumu'nda çalışan biri Trendyol'a geçmişti, büyük olay olmuştu. çünkü bir sektörü regüle eden kurum çalışanlarının normalde kurumdan ayrıldıktan sonra bilmemkaç yıl boyunca o sektörde çalışamamaları gerek. Ama telekomünikasyon sektörü için böyle bir kural hiç olmadı galiba.

Kendim kullanmadım ama mercusys mr70x şuan ax1800 hızında en ucuz router ve üzerine openwrt kurulabiliyor, amazon'da 1300TL.

ekleme: Modelin v1 versiyonu openwrt destekliyormuş, bir de v2'si çıkmış, o desteklemiyormuş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 24 Mart 2025; 13:41:16 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Kaydı nereden oluşturdunuz? Twitter'dan Cuma gününden beri dönüş alamıyorum.

• Fenerbahçeli Üye kullanıcısına yanıt
    444 1 444 arayarak kayıt oluşturdum.

• Merhabalar 8 güne taahütüm bitiyor,685 liranın altında teklif vermiyor telekom, 100 mbit fiber kullanıyorum , uygun bir tarifeye geçmenin yolu var mı acaba ? Israrla tekliflerini kabul etmedim ve artık aramıyorlar da. Geçmiş mesajları da inceledim ama bir şey bulamadım ,

• 
Sayfa: önceki 15941595159615971598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.