Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.167
Cevap
681
Favori
2.265.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiberde yılın fırsatı 2, 100Mbps 409TL+router kirası, son başvuru 31 Mart:

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/fiberde-yilin-firsati-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-010125-310325.pdf

Kira ücreti pazarlığa tabi, en ucuz 19TL. Sanırım ne kadar eski müşteriyseniz o kadar ucuz oluyor.

4441444ü arıyorsunuz, kampanyalar bölümünden müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz, bu kampanyaya geçişinizle ilgili aranmanız için kayıt oluşturmasını istiyorsunuz. şanslıysanız kayıt oluşturuyor, sonra aranıyorsunuz ve geçişinizi onaylıyorsunuz. şanslı değilseniz aranmanız için kayıt oluşturacak müşteri temsilcisine denk gelene kadar 4441444ü aramaya devam ediyorsunuz.

• Bu kampanya mart sonu kesin bitiyor mu?
    Benim taahhüt mayısta bitecek, ona göre beklesem mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamucera kullanıcısına yanıt

Bu kampanya 09.08.2024'te başlamış ve iki kez uzatılmış zaten. şimdi de kampanyaya geçişi müşteri temsilcileri eliyle zorlaştırmaya başladılar. Elbette müneccim değilim ama ben uzatılacağını düşünmüyorum. Ama TT bu, ne yapacağı belli olmaz.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• arkadaşlar daha önce sorulduysa kusuruma bakmayın göremedim, hipernet kullanan müşterilerde kampanyadan yararlanabiliyor mu?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

İlgili taahhüt içeriğinde 5. madde şöyle;

5. Fiber altyapıda (FTTH) hizmet alan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, internet abonelikleri devam ettiği sürece kampanya kapsamında tüm vergiler dahil aylık 75 TL modem kullanım ücreti fatura edilecektir. Söz konusu tutar müşterilerimizin mevcut durumuna/kampanyasına göre müşteri lehine olacak şekilde daha düşük tutarda yansıtılabilecektir.

Bunun dışında modem kullanım ücreti olduğuna dair herhangi bir ibare yer almıyor. Benim burdan çıkarımım eve kadar fiber (FTTH) sistemi haricinde modem kullanım ücreti alınamaz.

Müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda bilgi isteyin gerekirse modemi iade etmek istediğinizi kendi modeminizi kullanacağınızı belirtin. Bu sözleşmeye göre sizden modem kullanım ücreti almaları sözleşmeye aykırılık oluşturur. https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/fiberde-yilin-firsati-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-010125-310325.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 24 Mart 2025; 21:20:20 >

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

evet

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Aradım sistemde ffth gözüküyor diyorlar hocam eve kadar cat 6 ile çıkıyor eve kadar fiber değil dedim eve kader fiber gözüküyor gpon gözüküyor dedi sistemde dedi ısrarla kayıt ta açmadı kayıt açın gelsin ekipler baksın eve kader fiber değil binaya kadar fiber sistemi düzeltin dedim mümkün değil eve kadar fiber gözüküyor 2 yerden baktım dedi 19,90 modem kullanım ücreti dedi temsilci çok fazla konuştuk kapattım sonra sonuç alamayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Mart 2025; 22:2:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bende de FTTB var 75 TL modem ücreti ödüyorum. Benimki wifi 6 modem o yüzden mi fazla ödüyorum acaba. Neden 19,90 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 24 Mart 2025; 21:37:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beni de bugün mh aradı ve haziranda bitecek 1000 mbit internet sözleşmem için bana aylık 839 TL teklifte bulundu 15 ay için. Daha iyisi denk gelir mi yoksa kabul edeyim mi acaba?

• Kendi modeminiz varsa ttnetin modemini müdürlüğe imza karşılığı iade yapın.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Siz eski abone değilsinizdir. Son zamandaki abonelere 75 TL oluyor wifi 6 modem

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Modem kullanım ücreti dahil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 24 Mart 2025; 21:58:26 >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Benim ki 2022 yılında başka adrese taşınıp nakil yaptığımda mevcut ta vdsl di taşındığım yerde fiber olduğundan ücretsiz wifi5 modem vermişlerdi o zaman ki kampanya da ücret vs de yoktu ücretsiz vermişlerdi bu zamana kadar da öyle kullandım taahhüt bitince 19,90 modem kullanım ücreti dediler eski müşteri olduğumdan yada wifi 5 modem olduğundan olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Evet. Fibere geçerken modemi ücretsiz verdiler kampanya dahilinde.

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2 1000 mbps 779+ 19,90 TL Modem kullanım ücreti toplamda 800 TL' ye alabilirsiniz. 15 ay taahhüt Son gün 31 mart

Fiberde yılın fırsatı 2 kampanyasını almak için 444 1 444 ü arayıp. Kampanyalar kısmından Müşteri Temsilcisine ulaşın. Fiberde Yılın fırsatı 2 kampanyası için kayıt oluşturmasını isteyin. Sonra arayıp dahil ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 24 Mart 2025; 22:8:56 >

• ttdestek X hesabından yaptığım başvuruya istinadeden, 1 saat içerisinde 444 0 375 numaralı telefondan arayıp, sistemlerinde yapılan güncelleme sonrası bu kampanyanın artık görünmediğini ilettiler

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160973722

Benzer dönüş bana da yaptılar.

17 martta 3 kez denememe rağmen talep açtıramadım

18 martta twitterdan yazdım. Başka bir kampanya söylediler.

19 marta bu sefer kayıt açtırabildim

20 mart sabahı geçiş yaptım.

Siz yine de 444 1 444ü ara ara deneyin.

• Fiber yok. Yalın internet en uygun hangisi olur. Nasıl geçebilirim?

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

sağol hocam dediğin gibi 444 1 444'de ilk aramamda kayıt açıldı, ilgili tarifenin ücretlerinide belirtti temsilci arkadaş, umarım olumlu dönüş olur çok teşekkürler

• Turk telekom vdsl sözleşmem haziranda bitiyor.Güncelde en uygun kampanya nedir?

• 
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.