Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Harun987 , VADev Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
31.222
Cevap
660
Favori
2.214.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #37
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: dirtect

6 aylık indirim alanların online işlem merkezinde indirimleri gözüküyor mu ?

Telefona dair taahhüt gözüküyor ama internet indirimi gözükmüyor. Tel için smsde geldi.

Bildiğim kadarıyla TTNet, internetin parasını kullanmadan alıyor. Acaba %50 indirim önümüzdeki aydan itibaren mi geçerli.

Hocam aslında demek istediğim 9 aylık indirim alanların online işlem merkezinde bu görülebilirken, biz 6 aylıklarda indirime dair hiç bir ibare yok mu?

Aşağıdaki benim abonelikten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirtect -- 16 Kasım 2012; 0:06:30 >

• quote:

quote:

quote:

Telefona dair taahhüt gözüküyor ama internet indirimi gözükmüyor. Tel için smsde geldi.

Bildiğim kadarıyla TTNet, internetin parasını kullanmadan alıyor. Acaba %50 indirim önümüzdeki aydan itibaren mi geçerli.

Hocam aslında demek istediğim 9 aylık indirim alanların online işlem merkezinde bu görülebilirken, biz 6 aylıklarda indirime dair hiç bir ibare yok mu?

http://img834.imageshack.us/img834/4531/ttnetq.jpg

Bugün yarın görünmezse önümüzdeki ay kesin görünür. Net bilgi almak istersen müşteri hizmetlerinede sorabilirsin.

• çağrı merkezini aradım fakat bana 24 ay taahütüm olduğunu ve 7 ay daha kaldığını söylediler ve indirim yapmadılar ne yapmalıyım. her ay internete 63 ev telefonuna 33 veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemirhor

çağrı merkezini aradım fakat bana 24 ay taahütüm olduğunu ve 7 ay daha kaldığını söylediler ve indirim yapmadılar ne yapmalıyım. her ay internete 63 ev telefonuna 33 veriyorum

İlk mesajı baştan sona kadar oku!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 16 Kasım 2012; 1:10:17 >
  • arkadaşlar ben hala 1 mbit full sınırsız kullanıyorum 49tl+15tl (telefon)= 64tl ediyor gerçi 1 aralık itibari ile zam gelecek falan diyorlar paketimin ismi 1 limitsiz paket
    2yıldır da herhangi bir taahhütüm yok

burdaki tarife gerçekten güzel ama tarife bittikten sonra ne olacağı kesin belli değil pek uğraşmakta istemiyorum

en iyisi 1 aralık ı beklemek gerçekten zam yaparlarsa bende denemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

arkadaşlar ben hala 1 mbit full sınırsız kullanıyorum 49tl+15tl (telefon)= 64tl ediyor gerçi 1 aralık itibari ile zam gelecek falan diyorlar paketimin ismi 1 limitsiz paket

burdaki tarife gerçekten güzel ama tarife bittikten sonra ne olacağı kesin belli değil pek uğraşmakta istemiyorum

en iyisi 1 aralık ı beklemek gerçekten zam yaparlarsa bende denemeyi düşünüyorum

Hiç olmazsa telefona ödediğiniz 15 TL'den kurtulun. 15x12=180 TL
    İnternetide 6 ay %50 indirim yaptırsanız 25x6=150 TL

Toplamda kazancınız : 180+150=330 TL "İyi para"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 16 Kasım 2012; 1:43:52 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben hala 1 mbit full sınırsız kullanıyorum 49tl+15tl (telefon)= 64tl ediyor gerçi 1 aralık itibari ile zam gelecek falan diyorlar paketimin ismi 1 limitsiz paket

haklısınız hem kazanç var hemde 8 mbit hızım olacak ama ya sonra ne yapacağız hiçbirşey vermezlerse yine taahhütlü seçenekler bizi bekliyor

• quote:

quote:

quote:

haklısınız hem kazanç var hemde 8 mbit hızım olacak ama ya sonra ne yapacağız hiçbirşey vermezlerse yine taahhütlü seçenekler bizi bekliyor

Tarifenizi(1 mbit full sınırsız) değiştirmeden kampanyadan faydalanırsanız 6 ay sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Altı ay önce %50 den yararlandım ve bu kampanya hala devam ediyor. Şu anda 9 ay 39 TL teklif ettiler onu kullanıyorum. 9 ay sonra gidip yeni bir teklif yapacaklarına inanıyorum. İnsanlar interneti ve telefonu kapatmak istediği sürece ttnet müşteri kaybetmemek için yeni teklifler sunacaktır. Bu arada taahhüt olmadığı için diğer servis sağlayıcılarda kampanya olursa zıplamak kolay olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tarifenizi(1 mbit full sınırsız) değiştirmeden kampanyadan faydalanırsanız 6 ay sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Altı ay önce %50 den yararlandım ve bu kampanya hala devam ediyor. Şu anda 9 ay 39 TL teklif ettiler onu kullanıyorum. 9 ay sonra gidip yeni bir teklif yapacaklarına inanıyorum. İnsanlar interneti ve telefonu kapatmak istediği sürece ttnet müşteri kaybetmemek için yeni teklifler sunacaktır. Bu arada taahhüt olmadığı için diğer servis sağlayıcılarda kampanya olursa zıplamak kolay olur.

teşekkürler bunu düşüneceğim yoksa ttnet bizleri unuttu gitti hiçbir iyileştirme yapmıyorlar.

• internetteki taahütlü kampanyanın fiyatlarını güncellemişler ama üstte hala 39,99 TL den başlayan fiyatlar yazıyor. şimdi ben telekoma gideceğim, biraz blöf yapayım ağustosta bitiyor taahhüdüm, bakalım yapacaklar mı indirim. zaten ttnete gıcığım, elimde belgelerle sözleşmemle gideceğim, mahkemeye vermekle tehdit ederim, haksız yere beni sınırsız paketten akk'li pakete geçirmekle suçlayacağım yapmazlarsa indirimimi. sonucu yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 16 Kasım 2012; 2:12:00 >

• quote:

teşekkürler bunu düşüneceğim yoksa ttnet bizleri unuttu gitti hiçbir iyileştirme yapmıyorlar.

Hocam düşünecek bir şey yok. Telekom müdürlüğünde iptal bölümüne gidip; tarifende %50 indirim yaptıracaksın ve telefonu ttnet e taşıyıp sabit ücretinide iptal ettireceksin. İyi geceler.
  • quote:

quote:

quote:

dostum 6 aylık indirim benim online işlem merkezimde gözüküyor ancak temmuzda yaptırmıştım bu indirimi, gelecek ay yansır belki seninki?

yarın gidiyorum bende ttelekom genel müdürlüğüne, %50 indirimim ocak ayında bitecek, ancak 9ay 39tl indiriminin bitmesi ihtimaline karşı yaptırabilirsem yaptırmaya çalışacağım, hiç olmadı ev telefonunun sabit ücretinden kurtulacağım.

cancantürk'e tekrar teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 16 Kasım 2012; 3:46:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

quote:

quote:

quote:

dostum 6 aylık indirim benim online işlem merkezimde gözüküyor ancak temmuzda yaptırmıştım bu indirimi, gelecek ay yansır belki seninki?

yarın gidiyorum bende ttelekom genel müdürlüğüne, %50 indirimim ocak ayında bitecek, ancak 9ay 39tl indiriminin bitmesi ihtimaline karşı yaptırabilirsem yaptırmaya çalışacağım, hiç olmadı ev telefonunun sabit ücretinden kurtulacağım.

cancantürk'e tekrar teşekkürler:)

Ben dün yaptırdım ardından girip baktım
    Yanlız bendede satın aldığım ücretlerde THK yok.

Bu arada bugun mail gelmiş 6. yılı doldurmuşuz ttnet'le insan bir hayır işler 1 senede bizden beleş der yok. anca mail gönderir yada şuanki borçlarınız bizden der insan

• Benimde 13 ay taahhüdüm var.Net6 paketindeyim.Çağrı merkezini arayıp ne kadar taahhüdüm kaldığını öğrenmeye çalıştığım sırada sordum telefonuda ttnete taşımak istiyorum konuştukça öde diye bir tarife varmış sabit ücreti yokmuş dediğimde aylık 15 tl sabit ücreti olduğunu söyledi.İnternetim içinse daha üst bir tarifeye geçmem durumunda taahhüdümün bozulmayacağı söylenmişti abonelikte dediğimdeyse bir kampanyadan yararlanırken başkasına geçemezsiniz dedi.Arkadaşlar diyecekki telefonla olmaz merkeze gitmen lazım kaç defa yazdık diye kızacaklar; :) Biliyorum ben hazır telefon açmışken sorayım dedim.Zaten çoğu zaman telefonda kendileri de bilmiyor hatta bazı kampanyalardan bahsettiğinizde telefonda yaşadıkları o şaşkınlık ve bocalamaları hoşuma gidiyor. Neyse T.telekom da çalışan bir tanıdığa %50 indirim istiyorum dedim.Ya yeni abone olman lazım ya da neti kapattıracam demen lazım dedi.Kolayca yaparlar sıkıntı olmaz dedi.Taahhüt de önemli değil olur dedi. Ama benim sıkıntım modem parası. Sanırım onu her türlü alıyorlarmış.Sadece indirim tutarlarını ceza olarak yansıtmıyorlar.115 rl civarında modem parasını her türlü bayılacaz. 13 ay taahhütlü 36 tl +ortalama 20 tl tel. ödeyip 6 gb kotalı kullanacağıma 39 tl sınırsız net+tel. mantıklı gibi geliyor bana modem parasını ödesem bile kardayım sanırım.Bakalım müsait bir zaman bulabilirsem gidecem Türk telekoma. Tanıdık başka birimde çalışıyor ne yazıkki.Zaman sorunumuz var.Yardımcı olacak ama bekleyemeyeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilll

Benimde 13 ay taahhüdüm var.Net6 paketindeyim.Çağrı merkezini arayıp ne kadar taahhüdüm kaldığını öğrenmeye çalıştığım sırada sordum telefonuda ttnete taşımak istiyorum konuştukça öde diye bir tarife varmış sabit ücreti yokmuş dediğimde aylık 15 tl sabit ücreti olduğunu söyledi.İnternetim içinse daha üst bir tarifeye geçmem durumunda taahhüdümün bozulmayacağı söylenmişti abonelikte dediğimdeyse bir kampanyadan yararlanırken başkasına geçemezsiniz dedi.Arkadaşlar diyecekki telefonla olmaz merkeze gitmen lazım kaç defa yazdık diye kızacaklar; :) Biliyorum ben hazır telefon açmışken sorayım dedim.Zaten çoğu zaman telefonda kendileri de bilmiyor hatta bazı kampanyalardan bahsettiğinizde telefonda yaşadıkları o şaşkınlık ve bocalamaları hoşuma gidiyor. Neyse T.telekom da çalışan bir tanıdığa %50 indirim istiyorum dedim.Ya yeni abone olman lazım ya da neti kapattıracam demen lazım dedi.Kolayca yaparlar sıkıntı olmaz dedi.Taahhüt de önemli değil olur dedi. Ama benim sıkıntım modem parası. Sanırım onu her türlü alıyorlarmış.Sadece indirim tutarlarını ceza olarak yansıtmıyorlar.115 rl civarında modem parasını her türlü bayılacaz. 13 ay taahhütlü 36 tl +ortalama 20 tl tel. ödeyip 6 gb kotalı kullanacağıma 39 tl sınırsız net+tel. mantıklı gibi geliyor bana modem parasını ödesem bile kardayım sanırım.Bakalım müsait bir zaman bulabilirsem gidecem Türk telekoma. Tanıdık başka birimde çalışıyor ne yazıkki.Zaman sorunumuz var.Yardımcı olacak ama bekleyemeyeceğim sanırım.

Modem taksitleri faturanıza gelmeye devam eder, neden 115 TL modem parasını alsınlar?

• Modem parası faturama yansımıyordu zaten.Taahhüt verirken aboneliğin iptali durumunda paranın alınacağı söylenmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

konuyu okudum ama net bir bilgi yok galiba.
    Bu olaydan taahhüdü devam edenler faydalanabiliyor mu? taahhüdü devam eden ve bu olaydan faydalanan arkadaş varmı? birisi net şekilde cevaplarsa ona göre gidelim ttnete.

Benim 14 ay tahahhütüm olmasına rağmen faydalandım

Cancantürke teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilll

Modem parası faturama yansımıyordu zaten.Taahhüt verirken aboneliğin iptali durumunda paranın alınacağı söylenmişti.

Aboneliğini iptal etmiyorsun sadece indirim yaptırıyorsun.
  • Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.1 hafta evvel ttnet ten süperonline a numara taşıma ile geçtim ve hafta başındada bağlantı vs sorunlar yüzünden iptal ettim.Acaba numaramı tekrar ttnet e taşırsam kampanyadan faydalanabilirmiyim diye İzmir Bostanlı Telekoma gittim orada henüz iptalin görünmediğini söylediler. ve işlem yapamadan geri geldim.Görevliye Buradaki kampanyadan söz ettim.Ama bana dediği ücret 57.99 internet + alo konuştukça tarifesi.Yani 57.99 a konuştuğun kadar ilave gelicekmiş.Nasıl bir yol izlenmeli?Şimdiden teşekkürler...
  • Simdi gayrettepe den donuyorum.

Bana yapilan teklif sinirsiz internet + ttnet konustukca ode 12 ay 39.90 hersey dahil.

Hatta yaninda airties rt 206 modem de hediye ettiler.

Hatta tivibi maxi pakette veriyorlar 12 ay bedava ama altyapi desteklemedigi icin o kampanyayi secemedim

Konuyu acan arkadasa cok tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.