Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
31.209
Cevap
660
Favori
2.212.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hat babamın uzerıne babam çalışıyor, ben babamın kımlığını alıp gitsem abone iptal bölümünden indirim işlemi yaptırabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcismail

ilgili arkadaşa teşekkür. konuyu takip ettim baştan sona ama ben yararlanamadım.

busabah istanbul g.o.paşa telekom müd. gittim. evimde tel adsl uydu hiç bişi yok.
    modem limitsiz internet+telefon istediğimi söyledim. kampanyaları olduğunu söyledim ama nekadar ısrar etsemde konyalı arkadaşın dediği fiyata yaptıramadım. konuyu gösterdim. temsilci uydu net yada daha evvel adsl hizmetim olsaidi bu konuda yardımcı olabileceğini ancak daha önce böyle bir hizmetten yararlanmadığım için bu kampanyadan yararlanamayacağımı söyledi. yinede diğer temsilcilere sordu. ama sonuç olumsuz.
    bende modem bedava 59 tl ttnet telefon+limitsiz paket internet aldım.

daha sonraki kampanyaları değerlendirmem gerektiği söylendi. referans olsun diye yazdım hayırlısı artık...

not:konyalı arkadaşın telefonu ve adsl hizmeti yoktu. ama uyduneti vardı. sanıyorum kampanya müşteri kazanmak için olsa gerek yeni abonelere de oluyor. ama hiç bir referansı yoksa bu seçeneklerden yararlanamıyor...

Hocam madem artık abone oldun, ay sonuna doğru iptal bölümüne gidip; internetten ve fiyatından memnun olmadığını ve indirim istediğini söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

Sabah gittik adamın anlattıklarını aynen anlatıyorum.

Bana bi not kağıda teklifleri yazdı:

2ay=beleş
    10ay=39.90TL
    12ay=63TL
    2 yıl taahüt

6ay=30TL
    6ay=63TL
    1 yıl taahhüt

Telefon'da TTNET'e geçip 1 yıl sabit ücret yok dk'sı 10 kuruş.
    1 yıldan sonra 15TL sabit ücret olucakmış.

Ben 1 yıllık seçtim. Adama sordum ki 2 yıllık seçsem 1 yıl indirimi kullanıp daha sonra tekrar indirim istesem dedim negatif cevap gelince 1 yıllığı seçtim. Birde taahhüt yok diyebilirsiniz ama telefon ttnet üzerine geçtiğinden doğal olarak internete taahhüt vermiş oluyoruz.

Konuyu açan arkadaştan allah razı olsun

internette taahhüt yok ama indirim bitince gider yine indirim talep edersiniz..

zaten kendileri diyor bunu.

bitince gelin, yine indirim tanımlayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ripzombie35

Arkadaşlar Sıcak Fırsat olarak açılan bu kampanyanın cazibiyetini tartışmıyorum. Ancak Ben bilgi amacı ile 5 Aydır kopma sorunu yaşadığım TTNET ADSL'ye her ay 49 TL para ödüyorum.
    Son 1 aydır da açık açık Sorunun kendilerinden kaynaklandığını zaten kabul ediyorlar. Telefon kayıtlarında da var.

şikayetvar Konum
    Yukarıda da şikayet var'a ilettiğim konu bulunuyor.

Hala da çözülmüş değil. Benim gibi Kampanya cazibiyetine kapılıp 24 Ay taahhüd yapıp , karşılaştığınız sorunda benim gibi çözümsüz kalma riskini de hatırlatmak istedim sadece...

Hocam geçmiş olsun. Bizim burda amacımız taahhüt vermeden interneti ucuza kullanmak. Zamanında taahhüt verip tecrübe ettik. TTNet'ten memnun olmayan ve kopma sorunu olanlar alternatifleri değerlendirmelerinde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 15 Kasım 2012; 13:23:38 >

• quote:

Sabah gittik adamın anlattıklarını aynen anlatıyorum.

Bana bi not kağıda teklifleri yazdı:

2ay=beleş
    10ay=39.90TL
    12ay=63TL
    2 yıl taahüt

6ay=30TL
    6ay=63TL
    1 yıl taahhüt

Telefon'da TTNET'e geçip 1 yıl sabit ücret yok dk'sı 10 kuruş.
    1 yıldan sonra 15TL sabit ücret olucakmış.

Ben 1 yıllık seçtim. Adama sordum ki 2 yıllık seçsem 1 yıl indirimi kullanıp daha sonra tekrar indirim istesem dedim negatif cevap gelince 1 yıllığı seçtim. Birde taahhüt yok diyebilirsiniz ama telefon ttnet üzerine geçtiğinden doğal olarak internete taahhüt vermiş oluyoruz.

Konuyu açan arkadaştan allah razı olsun

Öncelikle hayırlı olsun. Siz 1 yıl taahhüt vermişsiniz ama biz vermedik vede telefona taahhüt verdik diye doğal olarak taahhüt vermiş olmuyoruz. Altı ay sonra başka kampanya bulamazsak limitli tarifelerden birini seçme veya interneti iptal etme hakkımız var. Fakat siz taahhüt verdiğiniz için limitli tarifelere geçme şansınız yok ve iptal durumunda ceza ödersiniz.

• avcılar telekoma gittim, bu kampanya var, ancak benim biriadsl taahhüt 23unde bitiyor, 1 hafta içinde iptal + yeniden bağlantı yapamayacaklari için, numara taşıma gibi yaparız dediler, tamam dedim, ayrıca buna ek, üniversiteli kampanyası çıktı bugün, sadece internet 6 gb kotalı, cancanın kampanya daha cazip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

avcılar telekoma gittim, bu kampanya var, ancak benim biriadsl taahhüt 23unde bitiyor, 1 hafta içinde iptal + yeniden bağlantı yapamayacaklari için, numara taşıma gibi yaparız dediler, tamam dedim, ayrıca buna ek, üniversiteli kampanyası çıktı bugün, sadece internet 6 gb kotalı, cancanın kampanya daha cazip

Hocam bende dsmart netteyim iptal işlemlerini onlarmı yapıyorlar yoksa senmi kapattırıp başvuru yapıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciyomiyo

quote:

avcılar telekoma gittim, bu kampanya var, ancak benim biriadsl taahhüt 23unde bitiyor, 1 hafta içinde iptal + yeniden bağlantı yapamayacaklari için, numara taşıma gibi yaparız dediler, tamam dedim, ayrıca buna ek, üniversiteli kampanyası çıktı bugün, sadece internet 6 gb kotalı, cancanın kampanya daha cazip

Hocam bende dsmart netteyim iptal işlemlerini onlarmı yapıyorlar yoksa senmi kapattırıp başvuru yapıcaksın

taahhütün dolması lazım, ceza gelmesin, iptal yapmıyorsun, numara taşır gibi yapacaksın, telekomdan direk yaptır işlemleri
    diğer servislere baktım, telefon + internet en iyi kampanya bu, sadece internet için superonline

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ciyomiyo

quote:

taahhütün dolması lazım, ceza gelmesin, iptal yapmıyorsun, numara taşır gibi yapacaksın, telekomdan direk yaptır işlemleri
    diğer servislere baktım, telefon + internet en iyi kampanya bu, sadece internet için superonline

taahütüm yok biraz sonra gideceğim bakalım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: denizcismail

ilgili arkadaşa teşekkür. konuyu takip ettim baştan sona ama ben yararlanamadım.

busabah istanbul g.o.paşa telekom müd. gittim. evimde tel adsl uydu hiç bişi yok.
    modem limitsiz internet+telefon istediğimi söyledim. kampanyaları olduğunu söyledim ama nekadar ısrar etsemde konyalı arkadaşın dediği fiyata yaptıramadım. konuyu gösterdim. temsilci uydu net yada daha evvel adsl hizmetim olsaidi bu konuda yardımcı olabileceğini ancak daha önce böyle bir hizmetten yararlanmadığım için bu kampanyadan yararlanamayacağımı söyledi. yinede diğer temsilcilere sordu. ama sonuç olumsuz.
    bende modem bedava 59 tl ttnet telefon+limitsiz paket internet aldım.

daha sonraki kampanyaları değerlendirmem gerektiği söylendi. referans olsun diye yazdım hayırlısı artık...

not:konyalı arkadaşın telefonu ve adsl hizmeti yoktu. ama uyduneti vardı. sanıyorum kampanya müşteri kazanmak için olsa gerek yeni abonelere de oluyor. ama hiç bir referansı yoksa bu seçeneklerden yararlanamıyor...

Hocam keşke uydunet kullanıyorum deseydiniz sonuçta bunun kontrolünu yapmıyorlar kampanyadan da yararlanirdiniz bu sayede

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

arkadaşlar hat babamın uzerıne babam çalışıyor, ben babamın kımlığını alıp gitsem abone iptal bölümünden indirim işlemi yaptırabilirmiyim ?

aslında olurda karşı taraf sorun çıkartabilir tanıdık olsa yaptırırsında gıcık biri falan denk gelir

quote:

Orijinalden alıntı: xweser
    quote:

internette taahhüt yok ama indirim bitince gider yine indirim talep edersiniz..
    zaten kendileri diyor bunu.
    bitince gelin, yine indirim tanımlayalım.

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk
    quote:

Öncelikle hayırlı olsun. Siz 1 yıl taahhüt vermişsiniz ama biz vermedik vede telefona taahhüt verdik diye doğal olarak taahhüt vermiş olmuyoruz. Altı ay sonra başka kampanya bulamazsak limitli tarifelerden birini seçme veya interneti iptal etme hakkımız var. Fakat siz taahhüt verdiğiniz için limitli tarifelere geçme şansınız yok ve iptal durumunda ceza ödersiniz.

bnm zaten limitliye geçme durumum yok daha fazla para geliyor
    bnm anlamadığım niye farklı şeyler söylüyorlar ben adama dedim taahhüt vermeden ne yapabiliriz diye telefona veriyorsunuz dedi onuda ttnete geçireceğimizden internette taahhütlü oluyor dedi yani ben adamın dediklerini yazdım birde sordum eğerki 2 yıllığı seçsek 1 yıl kullandıktan sonra başka bir indirimden yararlanmak istesek diye olumsuz cevap verdiği icin "TTNet Limitsiz İnternet %50 İndirimli + TTNet Alo Konuştukça Öde = 30 TL" olayını kabul ettim neyse ya öyle yada böyle 6 ay ucuz ödicez telefonda kalktı olmadı 6 ay sonra gene gideriz.

• quote:

Mahmut hocam senden aferin aldıysak doğru yoldayız demektir.
    Kampanya benim ya, %25 indirimde benden olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 15 Kasım 2012; 14:15:35 >

• Apartmanda fibernet geçtiler. Ancak benim modemim Airties RT-211 ve fibernete uygun değilmiş. Modem olarak ne teklif ediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Apartmanda fibernet geçtiler. Ancak benim modemim Airties RT-211 ve fibernete uygun değilmiş. Modem olarak ne teklif ediyorlar?

Genelde internetten veya telefonla ADSL aboneliklerinde en dandik cihaz gönderiyorlar. Telekom müdürlüğünden abone olduğunuzda en azından seçme şansınız oluyor. AirTies ve ZyXEL var bildiğim kadarıyla. Müşteri hizmetlerini arayın ve net bilgiyi oradan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abaykal

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

SuperOnline varken TTnet kullananlar var.

aynen..
    5 aydır kullanıyorum 29.90 tl 8 mb. sınırsız (50 gb kotalı).. 24 ay taahhütlü fiyat.
    avcı tarifesi diye geçiyor. emin degilim ama şimdiki zamlı! fiyatı aylık 35 lira galiba..

az önce görüştüm müşteri hizmetleri ile. 24 ay taahüt ilk 4 ay 10 TL, devamında 59 TL dedi 8 mbit sınırsız (50 gb max kota var sanırım) için.

pekte cazip değil

• quote:

Telekoma gittim iptal etmeden gelemezsin dediler iptal ettirip oyle gidicem numara tasima olayi gibi degil yani

• Kervana 9 ay ile katıldım, teşekkür ederim haber veren arkadaşa.
  • Babacanlar benim durumum başlığa pek uymasa da işi bilenlerin olduğu yer burası belli

Avea 5 GB kotalı taraftar modemin taahhüdü bitiyor bu ay sonunda, çocuklar büyümeye başlayınca 5 gb kota 15-20 günde bitmeye başladı. Evde sabit telefonum yok ve hız takıntım da yok, önemli olan limitisiz ve uygun olması.
    Sevgili forumdaşlarım bi el atıverseniz, nereye ne şekilde bağlatalım kendimizi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkumuz45 -- 15 Kasım 2012; 17:46:55 >
  • 6 aylık indirim alanların online işlem merkezinde indirimleri gözüküyor mu ?

Telefona dair taahhüt gözüküyor ama internet indirimi gözükmüyor. Tel için smsde geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtect

6 aylık indirim alanların online işlem merkezinde indirimleri gözüküyor mu ?

Telefona dair taahhüt gözüküyor ama internet indirimi gözükmüyor. Tel için smsde geldi.

Bildiğim kadarıyla TTNet, internetin parasını kullanmadan alıyor. Acaba %50 indirim önümüzdeki aydan itibaren mi geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.