Bence geçiş olmayabilir. Çünkü bu paket faturasızdan fatulraiya yani siz faturalı oldunuz bile. Belki bayi hatalı yaptığı için bir düzeltme yapabilir. Şikayet için de Twitter'dan TTDestek hesabına yazın direkt müdürlükten ararlar sizi. Hatta şimdi deneyin belki çözerler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Ağustos 2023; 15:12:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom faturalıya geçene 500 dk 2 gb 26 tl (7. sayfa)
-
-
bimcelden 26 TL'lik tarifeye geçtik.
Görevli kişi önce standart tarifeleri gösterdi. Bende bunlarla ilgilenmiyorum, Kamu 2gb tarifesi olarak sistemden aratın ona geçmek istiyorum dedim. Aradı biraz zorlanarak tarifeyi buldu ve sorunsuz geçiş yaptı. bimcel olduğu için yeni simkart vermedi, telefonu kapatıp açın dedi ve geçiş sağlandı.
Yalnız tarifeye taahhüt vermek gerekiyor (yoksa 36TL), bunun içinde müşteri hizmetlerini aramak veya mesaj atmak gerekiyor.
-
Bencesi yok bunu hata ise mecbur yapacaklar .
bütün işlemlerin geri dönüşü değişikliği ellerinin altında
istedikten sonra her türlü yaparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam nereden aldınız
balıkesir
-
genel müdürlüğe mi gittiniz hocam
-
Sozde 20 gb 2000 dk 125 TL geçtim bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul da bu tarifeden anlayan bayi bulan var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takip
-
Türk Telekom bayiye mi gideceğiz bunun için kardeşim
Caddedeki rastgele bir türk telekom bayisine gittim.
Bazı bayi çalışanları bilgiçlik yapıp yanlış yönlendirebiliyor, çok bilinen bir tarife olamadığından bilemiyorlar.
Başka bayilerde yapılabildiğini söyleyin. Siz nazik ve ısrarlı olursanız söylediğiniz tarifeyi buluyorlar.
@Meyerovitch
-
vodafone faturalıdan buna geçiş mümkünmü? yoksa faturasız yapıp öyle mi başvurmak lazım
Bu tarifede son durum nedir arkadaşlar? Geçişler hala aktif mi? Bimcellden geçmeyi düşünüyorum..
-
Vestelcell kapandı ordan Telekom e geçirdiler
taadüt aralık ayında bitecek geçemiyoruz dimi. Oraya 45 veriyoruz
İzmir’de hangi bayiden geçebiliriz bu tarifeye ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
izmirde geçebilen varmı bu tarifeye
-
İzmirde ki bayi numaralarına ttnet sitesinden bakın derim. Benim gibi arayıp hattınız uygunmu sorabilirsiniz. Tlfndan benim geçiş işlemimi yaptılar.
26 + ÖTV değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayiye gitmeden telefonla yapılabiliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X