Şimdi Ara

Türk telekom faturasız paket tavsiyesi Lazım .. ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, 30 ve 40 tl arası faturasız paket lazım DKK VE NET olarak tarıfem mobıl ogrencı her paketı kabul etmıyor lutfen bılgısi olanlar kullananlar faturasız soylebılırmı acıl tesekkurler.

• Selfy paketleri tam senin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil öğrenci ahlan paketi dışındaki hangi paketini kabul etmedi yazarmısın

• Selfy Sarı tarife tam senlik.

• Bende Tüek Telekom faturasıza taşıdım hattımı yarın açılacak sms geldi hangi paket avantajlı olur şu an. Min. 7 fb net olacak şekilde

• Merhaba 500 paketi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    selfy paketlerıne yasım geregı alamıyorum ılla 7 25 arası bırının tc sı lazımmıs oyle yapsam kullanımda nasıl olcak mesela musterı temsılcısını aradıgım zaman tarıfe veya paket onun ustune olmus olmuyormu ıslemlerımı nasıl yasal olarak yapıcam ,degıstırıcem, onaylayacam veya ıptal edıcem ? bu sorun olmaz mı yanı kısısel ozgurluk kısıtlanma duurmu varmı acaba hat ıle ılgılı ıslemler ıcın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Mobil öğrenci ahlan paketi dışındaki hangi paketini kabul etmedi yazarmısın
    tarıfem mobıl ogrencı dıye gecıyor. TT sıtesınde nerdeyse hıc cogu tarıfeye gecemıyorumm sms onay vermıyo ya yenı hat alan ıcın dıyor yada bulundugunuz tarıfe yanı burda mobıl ogrencı oldugum ıcın onay vermıyor. bazı tarıfeler bırbırılerı ıle ılgıı oldugu ıcın baska pakete onay vermıyor malumunuz.. sasırdım kaldım.. ahlana da onay vermıyor.. musterı temsılcısını arıyorum onlarda aynı seyı dıyor eee ne bokuma kullanızo bu hattı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhaci

Selfy Sarı tarife tam senlik.
    bu tarıfe yenı hat anlanlar veya numarıyı tasıyanlar ıcınmıs.. benımkı bunu kapsamıyor onay vermez tarıfeye bence..
  • IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    senin dediklerinin mobil öğrenci tarifesiyle alakası yok

eski müşteri olduğun için paket alamıyorsun mevcut müşteri paketlerini alıp kullanabilirsiniz
  • quote:

senin dediklerinin mobil öğrenci tarifesiyle alakası yok

eski müşteri olduğun için paket alamıyorsun mevcut müşteri paketlerini alıp kullanabilirsiniz
    anlıyorum ama bulamıyorum kı dogru duzgun bısı eskı odlugum ıcın onaylamıyor sıstem.. sasırdım kaldım
    7-25 yaş arası herhangi bi tc bulup self paketlerini alabilirsin

www.selfy.com.tr
    Faturasız Hat Paketleri | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler

• quote:

7-25 yaş arası herhangi bi tc bulup self paketlerini alabilirsin

https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler
    bunu bılıyorum ama tcsını aldıgım kısı ıcın bı sıkıntı oluyormu ? herhangı b ucret ve eger oda turk telekom kullanıyrosa tafıresı ıle ılgılı sıkıntı veya ek ucret odeme gıbı sonucta sıkıntı vermeyelım onada. bu cok onemlı.. ????
    tc sini alacağın kişi self üyesi olmadığı sürece bi sorun olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.