Şimdi Ara

Türk Telekom fiber aktif ama diğer ISS'ler göremiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom fiber kutu yerleştirmişti Türk Telekom'u arayınca aktif olduğunu söyleyip abone olabilirsiniz diyorlar ama turk.net vb benzeri sitelerde VDSL altyapı gösteriyor tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liluwu -- 26 Mayıs 2022; 22:8:19 >

• Geçiş başlatırsanız XDSL numarasından altyapı görünüyor. Yani online değil müşteri hizmetlerini arayarak abonelik başlatmanız gerekiyor.

• yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Turk.netin sitesinden farklı alt yapı bildirimi yaptım bekliyorum forumdan birinin ref ini kullanacağım toplam 4 ay bedava promosyondan yararlanmak istiyorum.
    XDSL hizmet numaram yok malesefki başka bir fiber firmasından hizmet almakdayım
  • liluwu kullanıcısına yanıt

Telekomdan taahhütsüz bağlatın bağlanır bağlanmaz başka bir firmaya geçiş yapın. Bu durumda telekom size sadece kullandığınız gün sayısı kadar fatura kesecektir. Hiç bir kampanya ve indirimi kabul etmeyin bunları gerekçe gösterip faturaya ekstra ücret yansıtamasınlar.

Fena fikir değil teşekkürler ancak taahhutsuz pakette dahi verdikleri modem sonra bize sıkıntı olmayacak mı yoksa modem mülkiyeti diğer şirkete mi geçecek? Ayrıca port bunların elinde , benim de en son arkadaşın durumuna benzer durum oldu ama aktif bağlantı yok dolayısıyla direkt geçemiyorum, kaç gündür sıkıntı yarattılar telekom port adresini bulamadı sitede herkesde fiber var halbuki.. daha sonra başka sokaktan çekmek ve dolayisiyla sözleşme adresimi degistirtmek istediler bende tasindigim yerin adresi olmadığı için kabul etmedim çünkü bunu kullanıp nüfusa adres kayıt için kullanacaktım yasal bir şekilde. (Diğer abonelikler ev sahibinde oldugundan)

Sözleşme iptali için gittiğimde nasıl olsa bize mecbursunuz tavrıyla karşılaştım. O port bulma sorunu olurken bir ara doğru adrese port açtılar ben hemen turknet on başvuru yapmıştım, şimdi turk.net çiler bir iki güne bağlamaya çalışacak acaba onları telekom engeller mi veya baglamamak icin ne yapabilirler? Telekom il mudurlugundekilerle birazda çatistik hafif tartışma usulu ama o tavırdan sonra turk.net i baglayamazsam sırf onlara mecbur kalmamak için superbox alacağım. Ama bu konuyu merak ediyorum bilginiz varsa veya olan biri çok memnun olurdum. Epeydir telekomla muhatap olmamıştım tasindigim yerde mecbur kaldım :-/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 30 Mayıs 2022; 22:14:47 >

• Buradan sorgulayıp sonucu paylaşabilir misiniz hocam?

göknet İletİşİm a.ş.
    İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
    https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.