Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Alt Yapı Çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bundan yaklaşık 5 ay önce bireysel olarak fiber başvurusu için türk telekom müdürlüğüne gitmiştim yazılı talepte bulundum. 2 gün önce fiber için sokaktaki birçok evin önüne kanallar açıp borularla fiberi bina girişlerine bıraktılar. sokakta dönüşüm olarak birçok bina dönüşümü tamamlamış 10 yıl önce ama fiberi yok 1 i hariç. şimdi benim oturduğum site ve karşı sitemiz 98 yapımı. Bize de kazı yaparak fiber kanalla sitenin sokak girişine fiber getirdiler. Acaba fiber kutu bina içine koyulur mu yoksa birşey yapmam gerekir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Fiber Alt Yapı Çekme

Türk Telekom Fiber İnternet alt yapısından faydalanmak istiyorsanız takip etmeniz gereken adımları sizlere açıklayacağız.

• İlk olarak Türk Telekom'un internet sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir.
    • Ardından "Altyapı Sorgulama" sayfasına giderek adresinizi girmelisiniz.
    • Adresinizin fiber altyapıya uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
    • Altyapınız fiber için uygunsa, "İnternet Altyapı Başvurusu" sayfasına yönlendirileceksiniz.
    • Başvuru sayfasında istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız.
    • Başvurunuzu tamamladıktan sonra Türk Telekom ekipleri adresinizi ziyaret ederek fiber alt yapı çekme işlemlerini gerçekleştirecektir.

Türk Telekom Fiber İnternet altyapısı, yüksek hız ve düşük gecikme süresiyle internet deneyiminizi üst seviyeye taşıyacaktır. Fiber alt yapıya sahip olarak oyun oynamaktan video izleme ve indirmeye kadar tüm çevrimiçi etkinliklerinizi daha keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom Fiber İnternet altyapı başvurusu için [link] adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Twitter destekten yaz sürekli bıkar gelirler.

• deneyelim inşallah olur bıktım artık kopmalardan sağolasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.