Sen Türkiye'de değil alice harikalar diyarında yaşıyorsun galiba ? Ülkenin yüzde 10 luk kısmı fiber kullanıyor ( Vdsl fiber değil). Bırak 2030 yılını 2050 yılında bile olmaz o dediğin... |
Türk Telekom Fiber'in tahmini geliş zaman grafiği(geçmiş yıllara göre) (2. sayfa)
-
-
İstemiyorlar ki, adamlar VDSL = Fiber diyorlar. VDSL olan yerlere Fiber götürmüyorlar. Zaten çektik size VDSL, daha ne istiyorsunuz diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mantığa göre adsl de fiber oluyor. Hatta ismi FTTS ( Fiber-to-the-50 yıllık yıkık dökük indoor santral binası) olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir. -- 5 Ağustos 2022; 11:50:21 >
zaten öyle, ben şu anda 16mbit ADSL alıyorum ama saha dolabım Fiber. Bu durumda ben de Fiber abonesi sayılıyorum.
-
Eskisi gibi değil artık herşey internet üzerinden gerçekleşiyor kullanım çok fazla arttı altyapı kaldırmıyor seve seve altyapıyı fibere geçirecekler mecburlar buna her köşe başında bir kazı çalışması var sizde farketmişsinizdir benim şahşi görüşüm 5 yıl içinde köyler ve ilçeler hariç büyükşehir ve illerde fiber dönüşüm tamamlanmış olur.
-
Valla ben istanbulda yaşıyorum, köşe başında olan bu çalışmaları bir tek ben görmüyorum. Yaşadığım ilçelerde bırakın Fiberi VDSL yeni geldi. Daha geçen seneye kadar babannemde ADSL vardı.
-
TT ye talepte bulunun projeye dahil etsinler, Türksat da GPON için MH kayıt alıyormuş denemeye değer
-
Talep mi😅 ben 2 senedir Fiber gelsin diye neler yaptığımı anlatsam sayfalarca roman olurdu.
Türk Telekom bölge müdürü ile bizzat konuştum, " bölgenizde VDSL olduğu için planlarımızda oraya fiber çekmek yok" dediler.
İstanbul'un tam ortasındayım ama hiçbir firma Fiber çekmiyor.
Diğer evimde de ADSL var, onun için de uğraştım bari VDSL gelsin dedim ama olmadı.
Adsl vdsl arasında geziyorum ben, Fiber olayı yalan, bana gelmez. 2030 dan önce bana fiber gelmeyeceğine dair getirin imza atayım size
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 6 Ağustos 2022; 17:55:54 >
Basireti bağlanmış TT nin demek ki CEO Ümit beye yazın benim konumumad 100 metreden VDSL geliyor ve kablonet mevcut belediye kaldırım yenileyecek sokağımızda TT ve SOL GPON gelecek bu yıl (TT 2021 Haziran da ön çalışma yapmıştı) içerisinde gayet de merkezi bir yerde evin konumu ana caddeden SOL geçiyor TT GPON için çalışma yapıyor.
Twitter dan sıkıştıracaksınız projeye dahil ediyorlar ağlamayana meme yok maalesef siz onlarca konu açsanız da bir şey değişmeyecek muhatap bağlı olduğunuz telekom müdürlüğü onlara da tepeden gelecek talimat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 6 Ağustos 2022; 18:44:52 > -
Ümit beye 5 kere yazdım :) her seferinde günlerce kayıtlar açıp beklediler. Ama sonuçta hep bölge müdürü tarafında arandım ve ''VDSL altyapınız olduğu için fiber döşemeyi düşünmüyoruz.'' cevabını aldım :)
aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi denedim, asla yapmıyorlar.
Süperonline Fiberi evimden 100 metre uzakta, çok uğraştım ama bana getirmediler.
Türk Telekom Fiberi evimden 80 metre uzakta ama getirmediler.
Türksat Fiberi evimden 40 metre uzakta ama bana getirmediler.
Ben artık Fiber için çabalamayı bıraktım, bütün ülke ADSL VDSL ile çile çeksin, artık umursamaz biriyim.
10 sene falan sonra ilçemizde imar planları değişirse kentsel dönüşüm kapsamında 6 katlı binamızı yıktırıp yerine 7 katlı yapar mütaahitler. Binamız yenilenince Fiber de gelmiş olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X