Şimdi Ara

Turk telekom fiber aktif oldu binamız da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: miskindvd

Ya kardeşim bilip bilmeden ne bağırıyorsun, bir şey anlatmaya çalışıyoruz. Bazı binalarda hiç abone yoksa o binaya kabloyu çekip kutu bile takmadan gidebiliyorlar. Bazen de binaya fiber kutusu konmasına rağmen hiç talep olmadığı için kutuyu aktif etmiyorlar. Binadan birisi internet aboneliği için başvuru yaptığında ekipler kutuyu aktif edip fiberi veriyor. Başımıza geldi de söylüyoruz herhalde.

Alıntıları Göster

Bizim de başımıza geldi biz de ona göre konuşuyoruz. Hiç abonelik başvurusu yokken 10 günde aktif edildi. Aktif edildikten sonra nakil istedim ben.

• Dejuf D kullanıcısına yanıt

tamam senin bölgendeki ekipler işini adam gibi yapıyorlarmış. Benim bölgemdekiler saçma sapan işler yapıyorlar. Fiber kablonun gelip de 6 ay aktifleşmeden beklediğini gördüm ben, nasıl olsa kabloyu çektik lazım olunca birileri sisteme girişini yapar deyip umursamıyorlar.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Her zaman olduğu gibi şans işi bu da.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim benim disimda pek ugrasacaklarini sanmam fiber ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tt her yerde ayni hizmet vermiyor kimi 10 gun bekler kimi daha fazla

• 3 ay once fiber aktif oldu kullanıyorum alt yapı 1000 mbps destekliyor millenicom kullanıyorum modem kadar ücretsiz kablo çekip kurulum ücretsiz yapıldı millenicom vdsl den döner geçmek icin talep oluşturmuştum 7 haftada gelip fiber bagladılar mallede yoğunluktan dolayı bizim mahallede fiber alt yapı olmayan bina kalmadı

• çevredeki binalara ne kadar sürede altyapı çektiler.

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Her binaya alt yapıyı 2022 yılında çekildi yavaş yavaş alt yapı aktif ettiler şuan için aktif olmayan yada fiber alt yapı olmayan bina yoktur alt yapıda 1000 mbps kadar hız veriliyor bizim mahallede bizim komşunun binasinda adamlar fiber kullansinlar diye fiber kabloyu eski tt dolabına ve doğalgaz borusunun üstüne koymuslar bizim mahallede 9 bin kişi yaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 20 Ocak 2023; 9:51:31 >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

şuanda superonline fiber kullanıyorum tüm ilçeye çekeli neredeyse 2 yıl olacak. Geçen telekoma altyapı talebinde bulundum bugün de kontrollerimde arka apartmanlarda fiber aktif edilmiş gözüküyor. Altyapı çeken görmedim fakat bakalım yaza kadar gelecek mi

zaten artık çoğu binalardan kazı yapmadan fiber binaya gecirebiliyorlar bizim binalarda böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 20 Ocak 2023; 9:55:52 >
    bizim mahallede çoğu binada vdsl vardi 3 tip 7 kabin kondu ama yetersiz kalıyordu port sorunu oluyordu bundan dolayı fiber geçildi mahalleme turknet giga fiber gelirse direk ona geçerim şuan en uygun fiyat onda

• benimde kasım ayı başında kutu takıldı ama beklemedeyim telekom müdürlüğüne kaç kez gitmeme rağmen bekliyoruz kutuyu takan adam 1 gün içinde ben şebekeye bağlayıp interneti veriyorum sadece telekom onaylaması lazım dedi ama bukadar uzun sürüyormu sokağın başına türk telekom büyük trafo gibi birşeyde koydular sizce ne yapmalıyım 

• bende 1 aydır aktif olmasını bekliyorum sözde aktif olacak bukadar zor olmaması lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.