Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.333
Cevap
266
Favori
4.119.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26632664266526662667
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar, Türk Telekom 2 hafta önce binaya fiber getirdi. Aktif olarak 35MBIT VDSL kullanıcısıydım. Beni arayıp fibere geçmek ister misiniz diye sordular ben de kabul ettim haliyle. Film burada kopuyor. Bu arkadaşlar kurulum için tam olarak 2 defa verdikleri randevu saatinde gelmediler. Çarşamba sabah 08.30-13.30 arası geleceğiz diyorlar tüm gün yoklar. Arıyorum, anca şikayet kaydı oluşturabiliriz başka bir şey yapamayız diyorlar sonrasına tekrar randevu alıyorum, yine söyledikleri gün yoklar. Bu ...lar yüzünden iki gün izin aldım işten, yok yere yediler izinleri. Ne yapmak gerekir?

NOT: Mobil uygulamadan baktığımda mevcut hizmet numarama ek bir tane daha abonelik gördüm, arayıp sordum fibere geçiş yaptığınız için görüyorsunuz onu, kurulum tamamlandığında eskisi silinecek diyorlar. E ne anladım ben bu işten? Beni eski abonelikten değil güncel abonelik üzerinden ücretlendiriyor. Tam bir rezillik yaşıyorum İstanbul'un ortasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 17 Şubat 2025; 12:57:39 >

• Telefon ile arandığınızda randevu verin.

• Twitter de yazın biraz etkisi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt

Harbiden İstanbul'da manyak bu TTTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  ilçelerde daha iyi çünkü bana aradım aynı gün geldiler X de tt destekten yazın belki işe yarar

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]x (formerly twitter)
    x.com
    https://x.com/TTDestek
  • Arkadaşlar dün Türk Telekom müdürlüğüne gittim, Fiber altyapı soracaktım ama bana farklı bir ürün tanıttılar, artık Fiber altyapıya gerek yokmuş, kablosuz olarak alacakmışız interneti, modeme de gerek yokmuş, bu cd'yi verdiler, bilgisayarına tak, programı kur dediler, bilgisayar kendi Wifi antenini kullanarak Türk Telekom a bağlanıp 125 Mbit hız verecekmiş. Akşama takıp deneyeceğim, sonuçları paylaşırım.
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bu ne CD devrimi kaldı. Eskiden CD ile kurulum yapılırdı o devre mi döndü nedir resmen fiber çekmeyelim diye başından salmış sizi.

Aynı durumu akrabam da yaşıyor. İnternet için randevu veriyor gelen giden yok.

• SunSets kullanıcısına yanıt

hocam ironi yapıyorum, anlamadınız galiba :D

(!) Böyle bir şey koysanız daha iyi olurdu şakanın %99 da bir gerçeği var TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] Konu Türk Telekom olunca doğruda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 19 Şubat 2025; 12:51:18 >

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  gülüş atman lazımdıTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Saygıdeğer forum halkı, nasıl yorumlamak lazım?

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En fazla 35 mbps destekliyor 50 bile değil.

Hocam bağlı olduğunuz müdürlüğe gidin webden mobilden başvurunuzu iptal edip müdürlükten abone olun avantajı orası ekibi direk arayıp yarın gelebiliyor ben öyle yaptım 1 gün sonra kullanmaya başladım he mudurlukteki ücretler biraz daha pahalı olabilir ama açıldıktan sonra şansıma webte yeni kampanya çıktı ona geçiş yaptım

• 
Sayfa: önceki 26632664266526662667
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.