Merhaba iyi forumlar Türk Telekom 6-7 ay önce gelip binamızda fiber kutu kurulumunu yaptı. Daha sonrasında 2-3 kere sinyal kontrolüne ve doğalgaz üzerinden geçen daire önüne kablolar çekildi. Bu 7 aylık süreçte altyapı hala aktif görünmüyor ve hizmet alamıyorum bu konuda bilgisi olan yol gösterebilecek biri var mı? BTK, Cimer tonla yere şikayet oluşturdum Beylikdüzü genel merkezlerine gittim telefonla aradım ama kimse yardımcı olmuyor. |
Türk Telekom fiberi aktif etmiyor
-
-
Üstler den tanidik olması lazim sizi ciddiye almaları için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık kapıya yazdım umarım yardımcı olurlar
-
Türk Telekom müdürlüğüne gidip 1000 mbit istiyorum deyin aktif ederler :D
-
Binada 2 kişi 1000mbps istiyoruz diye gittik ama altyapı yok demeye devam ediyorlar
-
Planlama bölümüne çıkıp adresinize ait projenin onay durumunu sorun. Bazen proje onaylanmadan altyapı kurulumu gerçekleştiriyor. Benim projem onaylanmadan kutu, kablo vs. kurulmuştu.
Proje onayı geldikten sonra aktivasyon yapıldı.
-
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresi yazın, ftth ne zaman aktif edilecek kurulumu tamamlandı deyin.
-
Ben 3 aydır bekliyorum. Sizin konudaki 6-7 ayı görünce dumur oldum.Bu arada çok kötü bir görünüm olmuş kablo kirliliği.
-
@ru.celebi Altyapı birimine gitmiştim ama planlama birimine gitmedim bunu denicem teşekkür ederim.
@XpressMusic34 Oto mesaj atıyorlar yan binamıza başvuru çıkıyor bölgesel yoğunluk varsa neden onlara çıkıyor diyorum altyapınız yok diyolar.
@blackforreal Umarım hızlıca aktif edilir 3 ayda uzun bir süre.
-
Gelişmeleri konudan aktarırsınız hocam
Benzer içerikler
- evimde mobil wifi
- elektrik gitti geldi internet yok
- türk telekom wan bağlantısı kesildi
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom hız yükseltme taahhüt bitmeden
- zyxel modem kurulumu
- mobil veri çekmiyor
- en hızlı internet
- hat takılı ama şebeke yok
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X