Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.260
Cevap
127
Favori
737.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1OO1

Ankaranın GÖBEĞİNDE ne zaman çalışmaya başlayacak bu telekom

ankara belediyesi yıllı kkardan pay istiyor.o yüzden işler karışık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

hiç ilgisi yok, telekom eski mevcut yeraltı hattını kullanıyor yani kablo döşemek için kazı yapmıyor. Böyle imkanları olan bir şirketi yok pahasına sattılar rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

hiç ilgisi yok, telekom eski mevcut yeraltı hattını kullanıyor yani kablo döşemek için kazı yapmıyor. Böyle imkanları olan bir şirketi yok pahasına sattılar rezillik.

ben bunu b i müdürden duymuştum.kafadan sallamıyorum.

• bende de güya 8mbit var. 12 oluyor testlerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromedia345

20 MBİT LİMİTSİZ FİBER

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

T-1 - GPON VS(Fiber to the building- fiber to the home) hiç farketmez, önemli olan binanıza kadar turuncu fiber kabloların gelmesidir. Kayıp 0 oldugundan 100 mbite kadar sorunsuz alabilirim. İleride 100 mbit üzeri tarifeler çıkarsa(250-500-750-1000 mbit) o zaman aşağıdaki fiberden eve CAT6 kablo çekilir ve router alınır.

20'lik tarifede 20'nin üstünde download alabiliyorum, Upload zaten önemli değil o kadar. Ünide 100 mbit UPLOAD var da ne oluyor hiçbir farkı ve faydası yok web ve download için.

1 ay sonra 100 mbite geçtiğimde tam 100 alacağım bunu da biliyorum..

Ping desen onlar da süper, lag da yok.. keyfim yerinde

Stabilite desen, en ufak dalgalanma yok. Her günün her saatinde hızım bu !(Hatta ethernete geçtiğimde 21.15 civarı bir hız oluyor)

Yok çakma fibermiş falan boş iş onlar, adamlar upload'u 5 mbit yapıyor iyi hoşta, bir de ona kota koyuyorlar. Millet Down kotasını aşmadan Upload kotasını aşıp hızı düşürüyor.

+ Superonline ile fiyat olarak fark yok.

Taahhütsüz fiyat 20 mbit 59 tl, ee bende 59 veriyorum.. Taahhüt yapmayı da sevmiyorum, o sorunlu modemleri de istemiyorum. Güzel böyle

Tek eleştirdiğim nokta AKN kotasının bu hız için düşük olması, biraz daha artması lazım ve eminim artacaktır.

Telefona para vermiyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: andromedia345

20 MBİT LİMİTSİZ FİBER

T-1 - GPON VS(Fiber to the building- fiber to the home) hiç farketmez, önemli olan binanıza kadar turuncu fiber kabloların gelmesidir. Kayıp 0 oldugundan 100 mbite kadar sorunsuz alabilirim. İleride 100 mbit üzeri tarifeler çıkarsa(250-500-750-1000 mbit) o zaman aşağıdaki fiberden eve CAT6 kablo çekilir ve router alınır.

20'lik tarifede 20'nin üstünde download alabiliyorum, Upload zaten önemli değil o kadar. Ünide 100 mbit UPLOAD var da ne oluyor hiçbir farkı ve faydası yok web ve download için.

1 ay sonra 100 mbite geçtiğimde tam 100 alacağım bunu da biliyorum..

Ping desen onlar da süper, lag da yok.. keyfim yerinde

Stabilite desen, en ufak dalgalanma yok. Her günün her saatinde hızım bu !(Hatta ethernete geçtiğimde 21.15 civarı bir hız oluyor)

Yok çakma fibermiş falan boş iş onlar, adamlar upload'u 5 mbit yapıyor iyi hoşta, bir de ona kota koyuyorlar. Millet Down kotasını aşmadan Upload kotasını aşıp hızı düşürüyor.

+ Superonline ile fiyat olarak fark yok.

Taahhütsüz fiyat 20 mbit 59 tl, ee bende 59 veriyorum.. Taahhüt yapmayı da sevmiyorum, o sorunlu modemleri de istemiyorum. Güzel böyle

Tek eleştirdiğim nokta AKN kotasının bu hız için düşük olması, biraz daha artması lazım ve eminim artacaktır.

uploadın faydası yok sa 0 yapsınlar ozaman.dosya gödnermeyince farke demiyorsun.mesela ben şehir paftalarını a0 kağıda hazırlayıp çıktı almak için email atmaya çalıştığımda 0,50 mbit ile uploadım baya bi sürüyor.ama iş yeirnde 100 mbit upload var.şak diye yüklüyor.yakın zamanda upload hızları için savaş başlıyacak.bunun yanında fiber net aldım hadi hd kamera keyfi yapayım desen oda yok.kapitalis sistem millet indirme hızı sitedi o da verdi

• aylık AKN uygulaması değişmediği ve hız düşürümü 1 mbit e çekildiği sürece fiber miber boş iş. isterse 1 gbit hız versinler. adam gibi AKN politikası uygulasınlar! bu durumu düzeltmezlerse komik duruma düşerler, internet de Muz Cumhuriyeti interneti olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 16 Nisan 2012; 9:08:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

bende de güya 8mbit var. 12 oluyor testlerde :)

babamdada 8 mbit vardı kotalı testlerde 18 çıkıyordu ama şuan 1 mbit
  • Güncel:

Bugün öğlen müdürlüğü aradım. Karşıyaka bölgesindeki arıza giderilmiş. 66 tane başvuru var, elemanlarımız sırayla gidip kurulumu yapmaya başladılar dendi. Ben de bu süreyi biraz daha öne çekebilme şansımızın olup olmayacağını sordum. Aldığım yanıt '' Sizin, diğer müşterilerimizden ne farkınız var? Homeofis mi çalışıyorsunuz ? '' Kaç aydır beklediğimi, üstelik sizin bayiinizin bizde yetki var diyerek 2 hafta beklettiğini artık bekleyemeyeceğimi söyledim. Biraz kemküm etti tamam deyip bilgilerimi aldı. Umarım bugün kuruluma gelirler.

Eve vardığımda bizim apartman yöneticimize de durumu anlattım. O da biraz asabi ve işbitiren biridir. '' Yarın sabah telefon açarım, yarın hemen getiririm ben onları merak etme '' dedi.

Uzun lafın kısası bugün bile kavuşabilirim fibere.

• fiber tarifeler geçebiliyor mu adsl kullanıcıları ?(20mbps liğe)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

fiber tarifeler geçebiliyor mu adsl kullanıcıları ?(20mbps liğe)

GPON değilse geçiş işlemi yapılabiliyor. Fakat GPON sistemlerde abonelik iptal edilmek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

GPON değilse geçiş işlemi yapılabiliyor. Fakat GPON sistemlerde abonelik iptal edilmek zorunda.

100 mbitin sonuclarini tahmin edebiliyorum ama keske 1gbit falan olsaydi da gorseydik
  • quote:

quote:

gidip sorayım ozaman .vdsl modem verirler belki :)
  • bundan daha iyisini verebilecekmi acaba tintinnet

• Bu superonline fiber olunca upload değeri yüksek oluyor da telekom fiber(!) verince neden hâlâ 1 Mbit'i geçmiyor? İki şirket farklı sistemlerde mi fiber kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Bu superonline fiber olunca upload değeri yüksek oluyor da telekom fiber(!) verince neden hâlâ 1 Mbit'i geçmiyor? İki şirket farklı sistemlerde mi fiber kullanıyor?

O teknik degil yazilimsal sinirlama ile ilgili 50mb ve 100mb paketlerinde upload 2mbps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim apartmana türkcell süperonline fiber kutusunu bağladılar 2 ay oldu.

Ben ttnet kullanıyorumda, ttnet den hiçbir calişma göremedik daha...

Bi usta çağırsam bu fiber kutu varken bir kablo çektirsem bizim daire'ye ttnet için kullanamazmıyım?

İlla ttnet'in fiber kutusunumu bekliyecez anlamadımki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

bundan daha iyisini verebilecekmi acaba tintinnet

senin verdiğin videodaki bir noktaya takıldım. adam istanbulda ve test yapılan DC'de istanbulda ? ve bununla 100mbit 92 ile veriyor. bunu mu savunuyorsunuz ? ben 8mbit'i mayanetle kontrol edince 11-12 alıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Bu superonline fiber olunca upload değeri yüksek oluyor da telekom fiber(!) verince neden hâlâ 1 Mbit'i geçmiyor? İki şirket farklı sistemlerde mi fiber kullanıyor?

O teknik degil yazilimsal sinirlama ile ilgili 50mb ve 100mb paketlerinde upload 2mbps

o zaman telekom imkanı olduğu halde uploadı bir hayli kısıyor, öyle mi? Telekom istese SO gibi 50 Mbit upload verebilir mi?
  • pardon hatta aynı mekanda bile olabilirler :) Tellcom'dan Superonline'a test yapmışlar :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.