Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.260
Cevap
127
Favori
737.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Son Durum.

Akşam 6,7 gibi evde biraz kestiriyordum. Birden telefonum çaldı. Arayan TTnet yetkilisi.

Yetkili bana; Müdürlük ile görüştüğünü, durumumu sonuçlandırdığını söyledi. Tabi ilk heyecan yaptım. Müdürlük bayilere geçiş izni tanımamış elimden bir şey gelmiyor dedi. Müdürlük, konuştuğum bayiiye KSK Türk Telekom ofisine hat sahibi ile gitmem gerektiğini söylemiş.

Bizim site 3 parselde oluşuyor. Yani aynı sitenin ortasında vb yol geçiyor. Diğer bloklarda da aynı şey yaşayanlar olmuş, onları da müdürlüğe yönlendirmesini istemişler.

Yani BAYİİ Yİ BOŞUNA BEKLEMİŞİM, BELKİ DE DİREK TÜRK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNE GİTSEM FIBERNET PAKETLERİNE GEÇİŞ YAPABİLECEKMİŞİM. Sinirden kudurdum resmen. Yarın babam ile ofise gidemeyeceğim, sadece eğer oluyorsa telefonla durumu izah edip bilgi alırım. Çarşamba günü ise Türk Telekom KSK Ofisine gider işi hallederiz.

adsl aboneliği babanın üzerineydi sanırım.o abonelik iptal oldumu?
    sonuçta tüm belgeler telekomun elinde var direk tarifeyi değiştiremiyormusn .telefon edip.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Son Durum.

Akşam 6,7 gibi evde biraz kestiriyordum. Birden telefonum çaldı. Arayan TTnet yetkilisi.

Yetkili bana; Müdürlük ile görüştüğünü, durumumu sonuçlandırdığını söyledi. Tabi ilk heyecan yaptım. Müdürlük bayilere geçiş izni tanımamış elimden bir şey gelmiyor dedi. Müdürlük, konuştuğum bayiiye KSK Türk Telekom ofisine hat sahibi ile gitmem gerektiğini söylemiş.

Bizim site 3 parselde oluşuyor. Yani aynı sitenin ortasında vb yol geçiyor. Diğer bloklarda da aynı şey yaşayanlar olmuş, onları da müdürlüğe yönlendirmesini istemişler.

Yani BAYİİ Yİ BOŞUNA BEKLEMİŞİM, BELKİ DE DİREK TÜRK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNE GİTSEM FIBERNET PAKETLERİNE GEÇİŞ YAPABİLECEKMİŞİM. Sinirden kudurdum resmen. Yarın babam ile ofise gidemeyeceğim, sadece eğer oluyorsa telefonla durumu izah edip bilgi alırım. Çarşamba günü ise Türk Telekom KSK Ofisine gider işi hallederiz.

sonuçta tüm belgeler telekomun elinde var direk tarifeyi değiştiremiyormusn .telefon edip.

Evet babamın üzerine, denedim olmuyormuş.

Sonuçta tek tıka bakan bir şey sadece sistem üzerinden aktif edecekler ama kaç hafta bekledim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Son Durum.

Evet babamın üzerine, denedim olmuyormuş.

Sonuçta tek tıka bakan bir şey sadece sistem üzerinden aktif edecekler ama kaç hafta bekledim.

aynen adres değişimi gibi birşey .adsl portunu kapatıp .diğer santrale aktarıcaklar.
    eve kabloyu çektiler mi?
    apartmanda kullanan var mı fiberneti ?

• Bu Fiber olayı çok yeni, telefonla yapamıyorlar. Ben apartmanda kullananların hizmet no'larını göndermeme rağmen geçirememişlerdi.
  • Katımıza kadar çektiler, fiber isteyen dairelerin içine sokacaklarmış o kabloyu. Basit bir işlemmiş zaten dairenin 2 metre dışında duruyor kablo.

Apartmanda kullanan yok, karşı binada da yokmuş daha.
  • Hadi bakalım az kaldı gibi gözüküyor, beklediğine değecek bence.
  • Amma uzamış süreç. TTnetin bu fiber işine yeni girmesinden ve her bağlantıyı fiber ile yapmamasından gecikiyor sanırım. Superonline'da çok kısa sürede hallediliyor.
  • Kadıköy bölgesinde fiber kullanan var mı?
  • sanırım müstakil evlere her zaman ki gibi hizmet yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

sanırım müstakil evlere her zaman ki gibi hizmet yok.

sadece alfta eve kadar fiber müstakiller için.noprmalde şu beyaz dolap sayısını çoğaltarak bakırı değerlendirmeye çalışıyorlar.kimi yerler olumlu iken kimi yerler olumsuz olacak.bekleyip görelim.gerçi kota oalcağı için sorun yok.sanki adma 100 alıyoda 100 gb kotası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

sanırım müstakil evlere her zaman ki gibi hizmet yok.

Müstakil evlere fiber saha dolabına kadar fiber olur büyük ihtimalle ordan eve bakir cablolar ile olur. 20mbps rahat alırsınız bu sistemle
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanBirkan

Amma uzamış süreç. TTnetin bu fiber işine yeni girmesinden ve her bağlantıyı fiber ile yapmamasından gecikiyor sanırım. Superonline'da çok kısa sürede hallediliyor.

süper direkt fiberle başladı.tt ise bakır üzerine inşa edildiği için santraller vb bi ton dert.
  • Arkadaslar bugun mudurlugu aradim. Subenin fiber icin yetkisi olamadigindan dolayi gecenedigimi soyledim. O da teyit edip, ilk once adsl hattinin iptal olmasi gerektigini soyledi ki kendileri aninda iptal edebiliyormus. Buraya kadar hersey normal fakat bizim bolgede bir kac gunluk bakim calismasi varmis, yarin gelin formlari doldurun haftaya pazartesi hattiniz acilir dendi. Yarin gidip resmi olarak basvurumuzu yapacagiz. İnsallah pazartesi de hattim acilacak.

_______

Bu arada routerim bugun geldi eve gidince test edecegim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar bugun mudurlugu aradim. Subenin fiber icin yetkisi olamadigindan dolayi gecenedigimi soyledim. O da teyit edip, ilk once adsl hattinin iptal olmasi gerektigini soyledi ki kendileri aninda iptal edebiliyormus. Buraya kadar hersey normal fakat bizim bolgede bir kac gunluk bakim calismasi varmis, yarin gelin formlari doldurun haftaya pazartesi hattiniz acilir dendi. Yarin gidip resmi olarak basvurumuzu yapacagiz. İnsallah pazartesi de hattim acilacak.

_______

Bu arada routerim bugun geldi eve gidince test edecegim,

ne müdürlükmüş be

• Fiber internet kusa ne olucak türkiye de kota var kot yüzünden nefret ediyorum en büyük ozgurluk olan internete kota koymus adamlar ilk fiberi sokaklara dosuyorlar insanlara sonra dosicekler:D 16 mbps nettim var 40,50 tl arasi telefon veriyorum hic konusmadigim halde 61 tl internet parasi veriyorum kota yuzunden 1 ay boyunca 1 mbps ye dusurduler nettimi 100 kpbs indirme hizi hemde 1 ay boyunca paramla rezil ediyorum 100 kusur lira 111 tl ye yakn para oduyorum haglime bak 100 kps indirme hizin var niye 16 mbps internetim le kotayi amisim benden dünya kadar para aliyorsun utanmadan kota diyorsun
  • Yalancisin yalancisin
    Artik sana inanmam
    TÜRK TELEKOM Tas basarim yüregime
    internetine dönüp bakmam TÜRK TELEKOM

Unutmadim unutmadim
    Çektirdigin dertleri
    Bundan sonra affedemem
    Dünya ahret ben seni

Hakkimiz Haram olsun haram olsun
    Dünya sana size zindan olsun
    Sizde benim çektigimi çekin

Koyduğun KOTAAA dan utan
    yAPTIĞIN CAKALLIKTAN utan

Hayatimdan ELLERİNİ CEK İNTERNETİMİZDEN ELLERİNİ çek

Anladim ki Türk telekom senden bana
    Hayr olmadi olamaz
    Senin gibi vefasizla
    Insan huzur bulamaz

Unutmadim unutmadim
    Çektirdigin dertleri 100 küsür tel alip 1 Mbps ye düşürmeni
    Bundan sonra affedemem
    Dünya ahret ben seni

Hakkim varsa haram olsun
    Dünya sana zindan olsun
    Sende benim çektigimi çek

Verdiğin internetten utan
    koyduğun kotadan utan
    Hayatimdan ellerini çek

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

Yalancisin yalancisin
    Artik sana inanmam
    TÜRK TELEKOM Tas basarim yüregime
    internetine dönüp bakmam TÜRK TELEKOM

Unutmadim unutmadim
    Çektirdigin dertleri
    Bundan sonra affedemem
    Dünya ahret ben seni

Hakkimiz Haram olsun haram olsun
    Dünya sana size zindan olsun
    Sizde benim çektigimi çekin

Koyduğun KOTAAA dan utan
    yAPTIĞIN CAKALLIKTAN utan

Hayatimdan ELLERİNİ CEK İNTERNETİMİZDEN ELLERİNİ çek

Anladim ki Türk telekom senden bana
    Hayr olmadi olamaz
    Senin gibi vefasizla
    Insan huzur bulamaz

Unutmadim unutmadim
    Çektirdigin dertleri 100 küsür tel alip 1 Mbps ye düşürmeni
    Bundan sonra affedemem
    Dünya ahret ben seni

Hakkim varsa haram olsun
    Dünya sana zindan olsun
    Sende benim çektigimi çek

Verdiğin internetten utan
    koyduğun kotadan utan
    Hayatimdan ellerini çek

helal kardeşime

• Ve router'ım geldi.

Tabii ki daha fiber bağlanmadığı içim şimdilik routerımı modeme bağladım. Router'a bağlanarak internete dolaylı yoldan girmiş oluyorum. Çekim gücü gayet tatminkar. Arayüzü çok ayrıntılı ve tamamen Türkçe. Şu ana dek çok memunun kaldım. Bu arada unboxing yani kutu açma video çektim biraz amatörce oldu gerçi. Onu da uplad ediyorum izlemek isteyenler varsa.

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Nisan 2012; 18:48:26 >

• @Goldpunch ;

Video nerede? Beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

@Goldpunch ;

Video nerede? Beklemedeyiz

İnternetim 10dk da bir kopmasa çokdan upload etmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.