Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.260
Cevap
127
Favori
737.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnceleme de bekliyoruz, unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

@GoldPunch ;

İnceleme de bekliyoruz, unutma

Tabii ki.

Router'ı almada yardım ettiğiniz için ayrıca da teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

TTNET 20 mbit fiyatı ne kadar? AKK 50 gbmiş. Eğer fiyatı SOL 20 MB'den daha düşük değilse (49 TL) AKK 100 gb olmasından dolayı SOL daha avantajlı duruyor, değil mi?

Ek olarak:

1 torrent dosyasının boyutu şu kadar olabilirken 50-100 gb AKK vermeleri çok komik. Hele 100 mbit internete 125 GB vermeleri...

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

Sanki bütün torrent dosyaları ortalama 850-900 GB'mış gibi konuşmuşsunuz.
    Bunu indiren adama AKK müstahaktır. 15 20 hadi 100 neysede 861 GB nedir yahu? İpin ucu iyice kaçmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahahaha fiberi koyar, arkasındada 100 gb akk koyarsa, doya doya keyfini çıkarırsın fiberin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KVR1333D3N9

ahahaha fiberi koyar, arkasındada 100 gb akk koyarsa, doya doya keyfini çıkarırsın fiberin

Konuyu okusaydiniz keske 125gb akk var zaten. Omrunde 125gb yi ayda gecmemisim, benim icin sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Nisan 2012; 15:02:50 >
  • Arkadaş başlık açmış, en başından beri süreci burada KENDİ konusunda anlatıyor. Bazı arkadaşlar ise konu sahibi arkadaşımıza saygısızlık yapıyor. Arkadaş zaten AKN kotasının kendisini etkilemediğini söylemiş, niye hala bu tepki ?

Bir başka deyişle, parasını o vermiyor mu arkadaşım ? İsterse 1 Gbit alır, kime ne ?

@GoldPunch

Son durum ne ? Kurulum için gelişme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 8 Nisan 2012; 15:20:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Arkadaş başlık açmış, en başından beri süreci burada KENDİ konusunda anlatıyor. Bazı arkadaşlar ise konu sahibi arkadaşımıza saygısızlık yapıyor. Arkadaş zaten AKN kotasının kendisini etkilemediğini söylemiş, niye hala bu tepki ?

Bir başka deyişle, parasını o vermiyor mu arkadaşım ? İsterse 1 Gbit alır, kime ne ?

@GoldPunch

Tesekkurler.

7 iş gunu icinde gecim oluyormus. 4 iş günu pazartesi gunu olacak. Haftaya kesin gibi insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Arkadaş başlık açmış, en başından beri süreci burada KENDİ konusunda anlatıyor. Bazı arkadaşlar ise konu sahibi arkadaşımıza saygısızlık yapıyor. Arkadaş zaten AKN kotasının kendisini etkilemediğini söylemiş, niye hala bu tepki ?

@GoldPunch

Tesekkurler.

7 iş gunu icinde gecim oluyormus. 4 iş günu pazartesi gunu olacak. Haftaya kesin gibi insallah.

Start 50 mbps ile mi olacaktı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

quote:

quote:

@GoldPunch

Tesekkurler.

50 yi tam alirsam o gun icinde 100 e gececegim yani evet.

• quote:

Haklısınız.

Neyse bu arada ben ne olur ne olmaz gigabit destekli güzel bir router siparişi verdim. Zaten fast ethernet desteklese bile PC ler arası dosya paylaşımını daha hızlı yapmış olmak adına kullanırım. Eğer ki MAC adres kısıtlaması varsa diye MAC Clone destekli bir router aldım.

Siparişini verdiğim ürün şu;

ASUS RTN-56U

bu modem iyiyse bende bundan alayım hocam. yorum yaparsan bilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

Haklısınız.

Neyse bu arada ben ne olur ne olmaz gigabit destekli güzel bir router siparişi verdim. Zaten fast ethernet desteklese bile PC ler arası dosya paylaşımını daha hızlı yapmış olmak adına kullanırım. Eğer ki MAC adres kısıtlaması varsa diye MAC Clone destekli bir router aldım.

ASUS RTN-56U

Hocam bu ust duzey, yabanci ulkelerde epey populer olan bir router. İnsallah gelince ayrintili yorum yaparim 311tl ye geldi webdenal dan aldim diger yerlere gore cok iyi hepsiburada da 420 tl mesela.

• Bizim binayada kurmuşlardı kutu.hızım 18 e yükselmiş. talebimde yokdu. neyse iyi oldu. ama pek fark göremedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

Haklısınız.

ASUS RTN-56U

Hocam bu ust duzey, yabanci ulkelerde epey populer olan bir router. İnsallah gelince ayrintili yorum yaparim 311tl ye geldi webdenal dan aldim diger yerlere gore cok iyi hepsiburada da 420 tl mesela.

hocam akk olayını nasıl çözüceksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: diyalektik21

hocam akk olayını nasıl çözüceksiniz?

Ben de aynı soruyu sormuştum. Kendisi 120 GB'ı geçmiyormuş. o bakımdan sıkıntı yokmuş. Ben de 120'yi geçmesem almayı düşünürdüm gerçekten.
  • iyide o hızda 120 çok rahatlıkla geçerki ben 16 kullanıorum hafta içi iş,okul olduğu için pek kullanmıorum neti ama hafta sonu kullandığım için 100 gb bile geçiorum ben demek istediğim çok rahatlıkla o kota geçilir en basit örneği youtube'dan bir video izlediği zaman onu 720p yada 1080p olanını izlemesi halinde kota hemen aşılır yani fiber hizmetinde ise kota otomotiğe bağlanmış durumda sistem tarafından kendiğiliğinden 1mps düşüo ve upload ise =0.80 1mbps bile ulaşmıo böyle bir fiberi ancak türk telekom sunabilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyalektik21 -- 9 Nisan 2012; 0:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyalektik21

iyide o hızda 120 çok rahatlıkla geçerki

Hali hazırda geçmiyorum. Ama şunda haklısınız daha hızlı net, daha fazla bir şeyler indirme isteği demek. Fakat bunu da yeneceğim inşallah. İlerde yüksek AKK'lı olan paket varsa ona geçebilirim. Hele bağlansın bi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@GoldPunch

Tesekkurler.

50yi tam alıp 100ü tam alamazsanız tekrar 50ye dönebilecek misiniz?(tahahüt verildiğinde alt pakete geçilemiyor diye biliyorum)

adslin 3-4günde iptal olması gerekiyor normalde .hala iptal etmediler mi aboneliğinizi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

TTNET 20 mbit fiyatı ne kadar? AKK 50 gbmiş. Eğer fiyatı SOL 20 MB'den daha düşük değilse (49 TL) AKK 100 gb olmasından dolayı SOL daha avantajlı duruyor, değil mi?

Ek olarak:

1 torrent dosyasının boyutu şu kadar olabilirken 50-100 gb AKK vermeleri çok komik. Hele 100 mbit internete 125 GB vermeleri...

Sanki bütün torrent dosyaları ortalama 850-900 GB'mış gibi konuşmuşsunuz.
    Bunu indiren adama AKK müstahaktır. 15 20 hadi 100 neysede 861 GB nedir yahu? İpin ucu iyice kaçmış...

Dostum O dosyanın içinde nasıl filmler oldugunu bilseydiniz emin olun En kötü ihtimal 200gb'ını indirmek isterdiniz , Eğer Film tutkunuz varsa ve 1080P Arşiv yapiyorsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

quote:

quote:

@GoldPunch

Tesekkurler.

50yi tam alıp 100ü tam alamazsanız tekrar 50ye dönebilecek misiniz?(tahahüt verildiğinde alt pakete geçilemiyor diye biliyorum)

adslin 3-4günde iptal olması gerekiyor normalde .hala iptal etmediler mi aboneliğinizi?

Onu ben de bilmiyorum. Benimle ilgilenen yetkili taahhüt için beni zorlasa da taahhüt vermeyeceğim.

Şöyle bir şey demişti bana geçen hafta; Ben 100 megabit olarak abone olmak istedim. '' 50 megabit taahhüt verdiniz diyelim, istediğiniz zaman 100 megabite geçiş yapabilirsiniz. Eğer 100 den verim alamayıp tekrar 50 ye dönmek isterseniz taahhütü 50 megabitlik üzerinden verdiğiniz için sorunsuz alt pakete yani asıl pakete düşebilirsiniz. ''

Fakat eleman taahhüt vereceğim diye konuştu ona göre söyledi. Benim bildiğim ise ister taahhütlü ister taahhütsüz istediğimiz pakete düşebiliriz veya yükseltebiliriz. Sadece düşme işlemleri Online İşlemler'den yapılmıyor.

Anlamadığım diğer bir husus ise;

Yetkili bana taahütsüz de modem vermiyoruz demişti fakat buradaki yorumlardan anladığm kadarı ile taahhütsüz olsa bile modem verilecek. Neyse, verilmedi var sayalım. Bu sefer kurulum esnasında bir router'ın mac adresine ihtiyaç duyacaklar. Çünkü MAC adresi ile haberleşiyorlar. Yani o sırada illa ki routerımı almış olmam gerekiyor??

• Merhaba arkadaşlar. Geçen gün okula giderken baktım belediyeden adamlar gelmiş. Cadde üzerindeki rogar kapağını kaldırmşlar ve içeri kablo gönderiyorlar. Sonra kablonun sarılı olduğu makarayı okuduğumda Türk Telekom Fiber Kablo yazıyordu. Umarım bir yanlşılık yoktur. Kablonun rengi ve makara aşağıdakinin aynısıydı:

Ben 2. birşey sormak istiyorum. Benim oturduğum sokak fiber döşenen caddeye çıkıyor. Bende bu fiber'den faydalanabilir miyim ilerde?

Resimle:

Yer: Bağcılar - İstanbul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 9 Nisan 2012; 10:05:22 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.